ONNEA, JANICA!

SAULI_BB-voittaja_blogi_111211

Janica voitti juuri Suomen Big Brotherin 2011! Onnea! Analysoin tätä sitten läpikotaisin Tutkassa!

Vitsi että tuntuu että noista ajoista on jo ikuisuuksia ja onhan siitä. Vaikka näin Suomen BB-finaalin kunniaksi muistelenkin omaa BB-vuotta niin mun elämään ei kyllä BB enää kuulu, mutta onhan se hieno ovia avannut ja ystävyyksiä luonut kokemuus menneisyydestä. Toivottavasti Janicankin elämä kokee vain ja ainoastaan pelkkää hyvää voiton seurauksena kuten mulle kävi! 🙂

Tässä muistoja mun BB-ajoilta:

Interview with BB-winner Sauli Koskinen (from 2007)

 

Big Brother 2007 – Sauli

 

Sauli wonderchild

 

Näin BB-Sauli kasvoi maailmanjulkkikseksi – katso hauska kuvasarja!

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. you were so beautiful in BB I can see why your country fell in love with you ! now the rest of the world has, thank goodness Adam brought you into our lives Sauli ! We adore you just remember that ! :)

  12.12.2011
  Lulu
 2. Sauli thank you again for making me smile with your words and video clips, just awesome, I owndered what you make of all us girls and people in general telling you over and over again HOW BEAUTIFUL YOU ARE ?!! you seem so grounded and ' real ' I wondered if it is a little overwhelming !!! reading these other comments too the theme is definitely that you are loved, adored, special etc, I hope it just makes you feel happy inside !

  12.12.2011
  Beth
 3. Superihanat videoklipit <3

  12.12.2011
  Miia Vaan
 4. Uskomatonta, että vain neljä vuotta on kulunut! Käsittämättömän paljon hyviä asioita tapahtunut muutamassa vuodessa... Wonderchild on ehkä maailman herttaisin video, näytät Sauli hurjan nuorelta :-)

  12.12.2011
  nina h.
 5. Kivoja videoita, on oikee blast from the past! Kivaa muistella niitä aikoja!

  12.12.2011
  Kirsi
 6. Onnea Janicalle, vaikka itse annoinkin ääneni Mikaelille, ja toivoin hänen voittoaan. Suvinkin olisin suonut voittavan. No nyt voi huokasta, kun BB loppui, ei tarvitse seurata enää kuin Saulia ja Adamia! Ja sekös onkin parasta! :) Bongata uusia kuvia, lukea blogia ja odottaa uutta musiikkia! Ja jännittää nähdäänkö pojat yhdessä vai erikseen Suomessa...Uusimmat kuvat oli taas tosi kivoja! xoxo

  12.12.2011
  N.Sleepwalker
 7. Tuo haastattelu on tosi hyvä :) Onhan BB tavallaan vielä kuvioissa kun olet seurannut sitä tiiviisti ja Katrin kanssa olette jakaneet siitä nasevia mielipiteitä.

  12.12.2011
  Katariina
 8. Sauli LOVED those clips, you were and are beautiful, I want to ask the same as Beth, how does it make you feel us telling you how gorgeous you are all the time and how loved you are ?! hope you know it comes from a really sincere place as there is something very special about you ... ! huge kiss from me ! X

  12.12.2011
  Linda
 9. Sauli , did you have any idea how many people all over the world know and LOVE you ? One of the many great things about this website is reading all the sweet and heartfelt comments. You just seem to spread love and sunshine everywhere ! I look forward to your updates each and every day, you are so sweet to us LOVE YOU !

  12.12.2011
  Elizabeth
 10. Kivoja videoklippejä :) BB ei oo koskaan kuulunut mun seuraamiin sarjoihin, mut näiden videoiden perusteella en kyllä yhtään ihmettele et voitit 2007. Ja oot muutes neljässä vuodessa miehistynyt, vaikkakin se ihana nuorekas hymy ja pilke silmissä onkin säilynyt :)

  12.12.2011
  nenja
 11. Mun oma suosikkivideo sun BB-ajoilta on kyllä ehdottomasti se riiviövideo :D ehkä jopa yksi huikeimmista päivä/viikkotehtävistä Suomen BB:ssä ikinä. http://www.youtube.com/watch?v=cxQS-sKcJIQ

  12.12.2011
  Jasmin
 12. Yes Sauli I would also like to know your reaction to our reactions to you ! did you know we had all fallen in love with you ? you must know now, hope it makes you smile because your smile is so stunning ! any chance you can say something to us in English on tutka this week ?.....we all watch ! Nothing but love for you and Adam x

  12.12.2011
  Paulina
 13. Thank you for the video links, Sauli, do you have any idea how much we enjoy your blog each day and oh my, the photographs ! Those Lee Cherry photo's were just so beautiful they should have come with a swoon warning !! The theme of all these comments seems to be love, that must make you so happy :)

  12.12.2011
  Noelene
 14. I wish I could understand the Finnish language to fully appreciate watching your BB shows on you tube, I have watched our American version every season and looooove it. I thought your singing and dancing on the shows were so cute. Too funny.

  12.12.2011
  gael
 15. http://www.youtube.com/watch?v=lBB7bh-V-HE&feature=related

  12.12.2011
  ane
 16. Ha ha reading these comments is so sweet, YAY ! how do you feel about all this love swirling around you ?!!! you are so beautiful Sauli, that Lee Cherry photo in the blue shirt, i had to take the day off working after seeing that ! muah ! huge kiss from Sydney Australia xoxo

  12.12.2011
  Julia
 17. Can I just add my voice here ! I LOVE YOU TOO SAULI ! so glad you are doing this blog each day I really look forward to it, you are a very funny and honest writer and you have a real talent for it, it feels like we are just having a chat ! agree with all the sentiments from other readers, love forever for you and Adam, you both deserve to be so happy.

  12.12.2011
  Tara
 18. http://www.youtube.com/watch?v=Ec8IMP6oK8Y&feature=related aivan ihana sauli oot ku naurat tossa ;D

  12.12.2011
  ane
 19. Terkkuja HYVINKÄÄLTÄ ! Toivottavasti meidän lumi ei anna periksi tolle vesitihkulle, murr ! Mut, kiitos ihanasta blogistasi, tavallinen kassaneiti täällä vaan huokailee ihastuksesta. Ja ai että nuo bb-videot ovat niiiiin mahdottoman hellyyttäviä. :) Haluisin kysyä, että ootko vielä paljon yhteyksissä bb-ystäviisi? Nikoon? Hyvää joulun odotusta <3

  12.12.2011
  Foxy
 20. Onnea Janicalle munki puolesta! Ja tietty onnee sullekki vaikka voitostas onkin jo vierähtänyt jo useampi vuosi. :)) Ootpas sulonen nois videois. ♥♥ + Mul on tommonen ihan samanlainen sinapinkeltaien huivi kun sul on. :DD

  12.12.2011
  Miinasd’
 21. ite en tykänny yhtää, ku janica voitti. mielipide horju ku näki kuin onnelline se oli voitostaa ja kuin se maksaa nyt velkansa pomolle yms yms mut ei herranjesta ku pääs taas lukee netistä koulukiusaaja ja pahoinpitelytaustoista ni ei herranjesta.... saa sapen kiehumaa!

  12.12.2011
  justiinsa
 22. http://www.youtube.com/watch?v=4ud-BLvo9ug&feature=related nyt en oikeesti kestä, niin söpö ;D voiettä!

  12.12.2011
  ane
 23. Ihania noi vanhat pätkät BB:sta :) Silloin sitä jaksoi jopa seurata 24/7. Riiviö-viikkotehtävä yksiä parhaita BB:n historiassa. No Janican voitto kelpasi kyllä mulle Suvin ohella suosikkini.

  12.12.2011
  lennu
 24. Juku, johan on jäänyt kommentoimattta ja lukematta pari päivää :P No eipä mulla paljon asiaa olekkaan. Sun hiukset oli ihania, mutta en oikeen usko,että sininen on sun väri. eikä oikeestaan ruskeakaan. Blondit on kyllä kaikki parhaat. Ja tykkäsin niistä vähän pitemmistä, vaikka vähä pikkupojalta näytitkin xD sun vuosisuunnitelmas on tainnu mennä vähän pieleen, tai ainakaa sua ei vielä ole hullujen huoneelle kannettu, mutta kuka ties. Jos noi punasen maton salamavalot tekee susta vielä hullun joku päivä... BB:tä täytyy sanoa, että olen joskus tylsinä perjantai-iltoina ketsellut noi samat videoit ja kasan muita. Mm. "Sauli ja Niko esittää teille pari kipaletta!" Ja saan nauraa kyllä ihan vedet silmissä. Lisäks saulin prinsessatunti ja riiviö tunti ovat omia suosikeitani. Sääli ettei taida koko kautta löytyä mistään? Olisi ollut kiva muistella, mitä kaikkea sun kaudellas tapahtui. Voi kertoa, että Lahdessa on ainakin lunta joten tänne voisit tulla ;D Täällä on Messiläkin, niin että pääsisit laskettelemaan. Tai hyppääämään mäkihyppytornista, en usko, että sitä kukaan kieltäis. JouluTutkaa innolla odotellen! <3 xoxo

  12.12.2011
  Laura
 25. Moi! Tulkaa joulututkan merkeissä Euroopan joululaulukaupunki Nurmekseen :)Täällä on Suomen viidenneksi suurin kirkko ja siellä järjestetään joka vuosi hyvän joulun toivotus joka radioidaan. Kirkon takana olevassa pienessä puistikossa järjestetään joulua edeltävänä päivänä Immanuel-joulunäytelmä jota varten puoli kaupunkia pimennetään ja tuhansia ihmisiä tulee katsomaan esitystä. Pielisellä, Nurmesjärvellä tai Lautiaisella voi käydä pilkillä. Jos ette joulututkaksi pääse niin tulkaa sitten Roadshowssa. Minä voin tulla oppaaksi :) HUOM! Täytyy vielä lisätä että täällä on jo lunta!

  12.12.2011
  Atsi
 26. Aivan ihanat noi videot. Vaik oon kyl nähny sen haastattelun niin hassuu kuinka erilaiselta se näyttää kun se on englanniksi :D Mietin tossa että kun noissa videoissa näkyy sun kielikoru niin onko sulla vieläkin koru kielessä vai ootko ottanu sen pois? Tosiaan täällä Suomen maakamaralla on nyt vähän ankeeta asua, kun ensin tulee lunta ja sitten vettä. Toivotaan tosiaan että se ei nyt sula pois. Tossa tuli kanssa mietittyä että onko tosiaan rankkaa muuttaa ihan erilaiseen kulttuuriin, niin kuin monet ovat puhuneet että se on aluksi tosi vaikeaa totutella.

  12.12.2011
  Tuddi
 27. Awww thx for the vid with eng subs :) You are really sunshine and nice person, Im beyond happy u and Adam met! :) xox

  12.12.2011
  wandinka
 28. Olet Sauli ainoa BB-kilpailija, jota olen ikinä äänestänyt. Tuonna vuonna olin aivan koukussa kyseiseen ohjelmaan ja nyt mä oon koukussa sun blogeihin ja tutkaan. Sinussa on joku ihmeellinen magneetti, joka vetää puoleensa. Olisiko se positiivinen elämänasenne ja se, että olet aito oma itsesi, et yhtään enempää etkä vähempää. Olet tehnyt niin rohkeita siirtoja elämäsi aikana, että selvästi luotat siihen, että elämä kantaa. Se on ihailtava ominaisuus!

  12.12.2011
  Maarit
 29. Hellou Sauli täältä Espoosta suomesta :).. on kyllä ollu ilo mieli seurata sun Blogia . mä olen odottanu ehkä enemmän et tulis juttua Losista ja ehkä enemmän kuva materiaalia myös Losista ja Muodista mutta etköhän sä hiljallee ala kirjoittelemaan Losista juttuja ja muoti ilmiöistä :) kaikkee hyvää sulle Sauli Ja Adamille :) olen iloinen että olette löytäneet toisinne :)

  12.12.2011
  Joshua
 30. Oi ihania suosikki videoitani just noi ja tietty Riiviö Sauli ja monet muut!!!! Janika ihan hyvä voittaja mutta Sebastian oli kyllä sellanen persoonallisuus ja oikeudenmukainen tyyppi että hänen voittonsa olisi ollut mulle mieluinen :))

  12.12.2011
  Martsu
 31. and I love you too from Birmingham England ! Love reading your blogs each day and seeing your gorgeous smile

  12.12.2011
  kelly
 32. pakko jakaa tällain video ja toivoo että sauli näät tän!!! is:n sivuilta nimittäi löyty loistava linkki http://www.youtube.com/watch?v=Lc3FxNXjBs0

  12.12.2011
  aurora
 33. Voi tulee niin nostalginen olo noita vanhoja pätkiä katsellessa!! Siitä tää kaikki alkoi, moni muukin sai kaikkea hyvää sun ja sun voiton ansiosta, tavattiin huippuja ihmisiä sua fanittaessa, koettiin hienoja hetkiä ja edelleen saadaan paljon iloa sun kuulumisia lukiessa.. ;)

  12.12.2011
  Johanna
 34. Yay Sauli!!Kiiitokset taas hervottoman hauskasta Tutkasta!!Voi miten nostalginen fiilis tuli noista sinun BB:n aikaisista video pätkistä!!Ihania olivat!!Niin ja jopas taas ihania kuvia bongasin sinusta ja Adamista!!Sinulla oli taas niin seksikäs sänki...oih!! <3 <3 Sopii sinulle todella hyvin!! <3

  12.12.2011
  tinsu
 35. Sauli~ You are simply amazing!! ~and I absolutely love ya! <3 ~xoxo

  12.12.2011
  Rochelle
 36. I love your blogs. It is such a great way to get to know you. I can see why Adam loves you. You have such a pleasant, sweet personality. You appear to be so kind, never a bad word about anyone or anything. That is a nice way to be. You must have been born with that personality, or are all Finns that pleasant. Don't you have any snippy people in your country?

  12.12.2011
  irish1139
 37. Moi Sauli :) Toivottavsti näät tän viestin! Aatelin kysyy ku just löysin youtubesta K & S Roadshown ja mä oon ihan ulapalla täst jutusta, mikä toi on, millon se on tullu ja teetekste noit videoita viellä ja missä tota on näytetty? :D Kiitollinen vastauksesta :) Ja tää blogi on tosi kiva!! <3

  12.12.2011
  Didyme
 38. Sauli sä olit niiiin söpö BB'ssä ja olet edelleen :) ilman sua ja Nikoa siinä ei olis ollu mitään mielenkiintosta... ♥ Kaikkea hyvää sulle ! ♥

  12.12.2011
  Emppu
 39. Sauli!!! I can see your butt in one of the articles you linked! Lol. I love your blog!

  12.12.2011
  ayne
 40. Olipa kiva muistella noita sun bb-aikoja. Wonderchild on niin sun biisi, aina kun sen kuulee tulee Sauli mieleen :)

  12.12.2011
  maritt
 41. Moi, Sauli I'm sound like a broken record because I love reading your blog ( from translation.. I wish I know Finnish ). I like your sense of humor. You are very special...

  12.12.2011
  Tym Bren
 42. Sauli, you know what you should post? That wonderful video where you play like six different characters! That was awesome, you are really a talented actor! Also, I enjoyed your Tutka video, finally I can see you in a larger screen:) I kept smiling for 17 minutes, lol. Unbelievable, but I'm starting to pick up on what Katri and you are talking, lol, slowly but surely. Love to you and to your sweetheart<3

  12.12.2011
  AleksandraKv
 43. Aw Sauli, you were so adorable in BB! :) Love you! <3

  14.12.2011
  Emilee
 44. voi sauli <3 sä oot vaan niin ihana <3 nauran tälle aina :D http://www.youtube.com/watch?v=cxQS-sKcJIQ&feature=results_main&playnext=1&list=PLC37FBB307B553B76

  16.12.2011
  GlambertAnnii
 45. OLIIIT NII PARAS BB EI VITSI IKÄVÄ NIIT AIKOI =)

  22.12.2011
  Roora
 46. Tähän alkuun et ihan mahtava tää sun blogis ja odottanu tätä niin kaua et saan kuulla sun arjesta just se kiinnostaa eniten :) Oot ihan loistava persoona ! mutta niin mua on vaivannu iha hirveesti et oletteks te viel nikon kanssa tekemisissä ja kuinka usein :) ? oliitte muutama vuos sit niin mahtava kaksikko !

  16.1.2012
  Ellu
 47. Woah nelly, how about them alppes!

  15.2.2012
  Daysia
 48. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of ONNEA, JANICA! . Thanks for the post. I'll certainly return.

  22.2.2012
  quotes on love