MIELETÖN ILTA!!

kuva-30

Apua, oon niin onnellinen!! Mulla on niin ihania ystäviä!!

Olin kutsunut kaikki mun Suomen ystävät viettämään iltaa yhdessä mun kanssa. Losista aikaeron päästä järkkäileminen vaan oli vähän hankalaa kun mä en edes tiennyt mitä Suomessa kannattaa nykyään tehdä isolla porukalla ja piti ehtiä matkustamaan ja kaikki! Oli ihan hirvee stressi! Mä jännitin kauheesti miten ilta menee ja näin painajaisiakin siitä ettei kukaan tykkää ruuasta tai paikasta tai tuu ees paikalle!! Mut lopulta koko ilta oli ihan täydellinen!! Yritän jotenkin jakaa tunnelman teidänki kanssa, yay!! 🙂

Ensin mun ystävät auttoi mua järkkäämään koko homman. Helsinkiin on mun poissa ollessa avattu ihan uusi paikka Namu ja vaikken yhtään tiennyt millanen paikka on niin uskalsin antaa parin kaverin päättää. Onneksi uskalsin!! Syötiin isolla porukalla ihan taivaallinen monen ruokalajin illallinen aasialaista ruokaa, en muista millon oisin syöny niin hyviä makuja!! Oli muutenkin hienoa kun meille aina kerrottiin mitä kaikkia lootuskukan juuria ja muita annokset sisälsi. Mä olin ihan ihmeissäni, ihan ku ei oltais oltu edes Suomessa!

Ja vielä ihmeellisempää oli kun illan mittaan sama paikka muuttuikin huomaamatta bilemestaksi ja tunnelma oli yöllä ihan erilainen kuin alkuillasta vaikka me siirryttiin ruokapöydästä tanssilattian viereen vain pari metriä. Puolen yön aikaan koko paikka oli täynnä ihmisiä ja hyvää musaa ja saatiin istua yhdessä koko jengi kun oltiin varattu pöytä koko yöksi. Ei tarvinnut eksyä kavereista vaikka kävi välillä joraamassa ja se oli mulle kauheen tärkeetä kun kerrankin pystyi näkemään kaikkia. Oli niin ihanaa saada olla yhdessä kaikkien kavereiden kanssa ja samalla bilettää kunnolla!!

Kaikki mun pelko siitä että jotain menis pieleen tai että joku ei tuliskaan oli ihan turhaa! Kaikki mun ystävät eri puolilta elämää oli paikalla ja niiden näkeminen oli ihan parasta!! Siellä tämä poika vetisteli liikutuksesta vähän väliä kun kaverit kertoivat että oli ollut ikävä, hah! 🙂 Ja kun mun ystävät vaan on kaikki niin upeita ihmisiä!!

Sit se henkilökunta! Siellä mä sain vaan olla kavereiden kanssa kun ne passasi meitä viimisen päälle. Ravintolapäällikkökin kaivoi sohvan takaa sinne pudonneen käsilaukun ja tarjoilija toi juomia pöytään ja me sen kun juhlittiin, hah!! 🙂 Oli hauskaa tavata myös Suomen kuuluisin ravintoloitsija Sedu Koskinen joka omistaa Namun ja on paikan ideoinut. Naureskeltiin siinä että kukas S.Koskinen tän paikan nyt omistaakaan, hahah!! 🙂

Mulla oli ihan mielettömän hauska ilta!! Kiitos hurjasti mun rakkaille ystäville, mä rakastan teitä kaikkia!! Ja kiitos Namulle ja Namun henkilökunnalle!! Vetää aika hiljaseksi kaiken odotuksen ja jännittämisen jälkeen saada näin hieno ilta. Eipähän tarvi enää miettiä että missä tän matkan aikana pystyy nauttimaan täysillä ja tuleeko ne ystävät paikalle!! Ei enää edes harmita ettei ole lunta kun näyttää koko kotimaan reissu muuten niin valoisalta 🙂 YAY!!

xoxo

/S

P.S. Kuvissa mun ystäviä! Niissä ei ehkä tota meidän illanviettopaikan tunnelmaa ja ruokia yms. näe kunnolla, sellaset kuvat on paljon parempia täällä:

www.facebook.com/namu.fi

www.namu.fi

Saatan vielä parin päivän sisällä lisätä näitä omia kuvia tähän blogiin jos saan kavereilta lisää mukavia kuvia!

 

Kommentit

 1. Ihanille ihmisille tapahtuu ihania asioita! Sä oot ihana!!! :)

  18.12.2011
  Laura
 2. Ihanaa kun sait bileet onnistumaan ja niistä jäi mukava mieli ja muistot mukana viemiseksi taas joskus maailman toiselle puolen! Jatka samaan malliin koko Suomen reissu! Kuinkas aikaeroväsymys sua verottaa? xoxo

  18.12.2011
  N.Sleepwalker
 3. Sauli u and ur friends look happy hope u have wonderful christms and new year

  18.12.2011
  stephanie pendleton
 4. Voihan Namu ja lootuksenkukkaruuat - mahtavaa että sun "homecoming"-ilta onnistui yli odotusten! Sulla on upeita ystäviä :) Toi teidän juhlapaikka on kyllä valittu ihan päivänsankaria ajatellen - olet nimittäin noissa kuvissa aika namu itsekin ;-) Kiitos kun jaoit ihanan hetken elämästäsi meidän lukijoiden kanssa!

  18.12.2011
  Taotao
 5. Voi sua Sauli, turhaan stressaat tuollasta, kaikki varmaan oli tosi iloisia kun saivat sut paikalle. ☺ Kuulostat niin onnelliselta, ihanaa et ilta meni hyvin. Kiitos kuvista ja pitkästä kirjoituksesta ♥♥

  18.12.2011
  Stella
 6. Kyllä näistäkin kuvista tunnelma välittyy! :) Ihanaa että sait niin lämpimän vastaan oton! <3

  18.12.2011
  Johanna
 7. Ihanaa, kun sulla on ollut kivaa! Tommoset bileet olisi kyllä mahtavat kenelle vain, saada kaikki ystävät yhteen! Kiitos paljon kuvista, ihanaa kun niistä näkee tunnelman, että ootte kaikki nauttineet illasta täysillä! Oliko erilaista bilettää nyt täällä kun oot ollut Losissa niin kauan?

  18.12.2011
  Kirsi
 8. Oi Sauli, ihana kuulla että sulla oli noin hauska ilta tärkeiden kavereiden kanssa!! :) varmasti todella ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa, en voi edes kuvitella! vaikkei lunta olekaan niin kyllä Suomesta voi silti nauttia... aivan varmasti.. innolla jo odotan sun ja Katrin Tutkaa ja mitä kaikkea hullua te keksitte!

  18.12.2011
  Jenni
 9. Yay Sauli, oli varmaan ikimuistoiset kemut!

  18.12.2011
  Hollywoodhillsgirl
 10. Kiitos ihanasta blogista! Ihanaa, et oot saanut viettää mahtavan illan kaikkien sun rakkaiden kanssa pitkästä aikaa! Varmasti on kaikilla ollut ihan hirveä ikävä ja puhuttavaa on riittänyt! Ihania kuvia oot laittanut, niistä näkee että teillä tosiaan oli tosi hauska ilta! Perhettä ja ystäviä osaa varmasti arvostaa vielä entistä enemmän, kun ei näe niitä pitkään aikaan. Osaa ottaa kaiken ilon irti, kun pääsee viettään aikaa yhdessä! Ens viikolla saattaa sitä lunta tulla. Toivottavasti tulis ja satais siellä etelänpänäkin! Olisi niin ihanaa saada valkoinen joulu niin kuin sen täällä pitää olla! Oon tosi paljon nauttinut tästä sun blogista! Se on saanut mut joka päivä hymyilemään ja piristänyt hirveän kiireen keskellä! Kiitos! Oot ihana! <3

  18.12.2011
  Salla
 11. IHANA BLOGITEKSTI!! Oon niin onnellinen sun puolesta ja tuli ihan tippa linssiin tätä lukiessa - varmaan upee tunne nähdä kaikki ystävät ja läheiset tommosen kevyen puolen vuoden jälkeen ja oli varmasti paljon puhuttavaa! Toivottavasti ystäväs ja perhees pääsevät joskus tapaamaan tätä itse syypäätäkin sun muuttoon :p Nauti Sauli joka hetkestä täällä Suomessa :) ja ps kyllä siellä etelässäkin pitäs jotain lunta vielä sadella viimestään sit viikonloppuna :)

  18.12.2011
  viuhti
 12. Wautsi!!!!!Teillä todellakin näyttää olleen tunnelma katossa!!Paikkakin näyttää tosi kivalta!!Mä arvasin että Niko oli bileissä mukana!!Siinä on kyllä ihan loistava tyyppi!!

  18.12.2011
  tinsu
 13. Näyttää kivalta paikalta :) Ja hienoa että kotinurkillesi paluu oli onnistunut, ihan turhaan todellakin stressasit :)

  18.12.2011
  nenja
 14. Eiköhän se niin ole, että paras tyyppi ansaitsee parhaat bileet!! ;)

  18.12.2011
  Kirsi
 15. Näytät hyvältä Sauli ja ihanaa, että oli onnistunut Suomeen paluu!

  18.12.2011
  maaret
 16. Ihanaa että sulla oli onnistuneet ja kivat juhlat! All the best for you! Enjoy your time! :D

  18.12.2011
  essellsari
 17. Ihanaa Sauli että sulla on ollut kiva ilta kaikkien kavereittesi kanssa. Kuvat näyttää oikein kivoilta :)

  18.12.2011
  lennu
 18. Beautiful blog, Sauli! You see, you had no reason to be nervous:) I hope you'll continue with having fun in Helsinki<333 Wonderful pics, btw, your friends are all pretty and cute, but you were the main hottie, as always!

  19.12.2011
  AleksandraKv
 19. Awwww, looks like you are having fun. Love that you are keeping us up to date, especially with pictures. Have a blast !!!

  19.12.2011
  Patsy
 20. Sauli! It is such a joy to see you so happy with your friends back in Finland! Looks like you are having a blast. I hope you miss LA just a little! lol Merry Christmas!

  19.12.2011
  Jenny
 21. I'm so over-joyed you had such a love filled and fun evening with all your friends... and all that worrying for nothing:)

  19.12.2011
  Barb
 22. Sauli, your friends are so good looking. Does everyone have to be beautiful to hang around with you? Or, is everyone in Finland so good looking. Glad you are having fun, and realize that your friends love you still even though you have been in the U.S. for awhile. Don't forget to come home at the end of your vacation. We love you here too and Adam needs you.

  19.12.2011
  irish1139
 23. Did you really think your friends wouldn't be happy to see you? You are such a sweetheart they definetly would. I am happy you had fun and loved the pics you looked handsome.

  19.12.2011
  gael
 24. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K0Kb-Stx7-U Your'e honey at Shanhai airport.

  19.12.2011
  gael
 25. How many gorgeous people. I want to come to Finland :)

  19.12.2011
  vamosamy
 26. ow~you seem have a great night! good pictures!thx for sharing!haha!wish u and adam can get reunion soon~LOL

  19.12.2011
  Vera
 27. It is so beautiful to be home with friends who you haven't seen for so long! Sauli, I'm so happy for you...nothing better than being surrounded by love! I know the fear you mentioned of not having anyone come to your party ... I've had that, also. BUT, LOOK how many people came! They love you! ♥ Here's a photo that I enhanced for you ... I'll post more of these later! http://twitpic.com/7v82sw/full Ciao, Bren xox

  19.12.2011
  Bren
 28. You have some pretty awesome friends, Sauli!! Love all the pics of you & your friends having a wonderful time together. Namu sounds like a fantastic place to eat and have a party. ;) Great that you had a blast & it sort of made up for the missing snow. :) But I'm sure it'll be pouring snow flakes soon & you'll have a beautiful white Christmas!! :))) ~Excellent blog! <3 love ya! ~xoxo

  19.12.2011
  Rochelle
 29. omg! Sauli you have the most beautiful friends . I'm so glad you got to go home for the holidays & that your evening worked out wonderful . Thank you sunshine for sharing your wonderful pictures with us . Enjoy your stay in Finland sweetie . Rakastan Sinua ! Sharon

  19.12.2011
  Sharon
 30. oh my goodness how happy you all look ! Sauli now only once special person needed to complete the LOVE !

  19.12.2011
  Beth
 31. Ihana ilta Sinulla ja ystävilläsi Kiitos myös mahtavista kuvista. Hyvää Joulua ja Onnellista Vuotta 2012 Hieno Sauli

  19.12.2011
  Kirsti
 32. Sauli, I enjoy reading your blog and I'm happy for you that you had a great time out with your friends. See you were all nervous for no reason! Enjoy your time in Finland with your family too! :)

  19.12.2011
  Lisa
 33. Todella ihana Sauli että sun juhlta onnistu ja kaikki sun ystävät pääs paikalle! : )

  19.12.2011
  Kaisa
 34. Kiva kuulla että sulla oli hauskaa!! Ja se välittyi myös tuon tekstin kautta tännekin!! :) On muuten tullut huhu, että Adam ois tulossa Suomeen...hmm nähtäväksi jää pitääkö tämä paikkansa. Itse kyllä toivoisin että pitää, mutta sitten minunkin taitaa olla pakko lähteä aika pitkälle bussi matkalle! ;)

  19.12.2011
  Glitter
 35. Ihana postaus!! Voin vaan kuvitella miten mahtavalta susta on tuntunut nähdä kaikki kaverit koolla noin pitkän poissaolon jälkeen! Pidetään peukkuja että näkisit edes muutaman lumihiutaleen lomasi aikana :-)

  19.12.2011
  nina h.
 36. Mitä sitä nyt ystävistä stressaamaan, hyvät ystävät ei katoa minnekään vaikka välillä oliskin vähän välimatkaa, happy for you! :))

  19.12.2011
  TuijaRmk
 37. jeeee näyttää siltä että teillä oli mahtavat bileet!! Paikka näyttää ja kuullostaa aivan upealta, just sopivalta tollasille juhlille. Harmi tän sään kanssa, mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa lumelle sataa :)

  19.12.2011
  Miia Vaan
 38. Jee, sulla on tosiaan kivoja ystäviä etkä oo itekään hassumpi ;) Aika hyvin kun jetlagin kourissa biletät ystävien kanssa täysillä :)

  19.12.2011
  Just me
 39. Hahhaa! Kuulostaa ja näyttää tosi kivalta. ♥ Ja olet sä Sauli vaan niin sulonen. ♥♥♥ :))

  19.12.2011
  Miinasd’
 40. Sauli you have such loving friends ( lovely pics) too. I'm so glad you got to be with them... and all the worrying was for nothing:D

  19.12.2011
  Gloria Sweet-love
 41. Ihana blogi ja mahtavat bileet näytti olevan! Täytyy itekin tsekata toi Namu. Vaikka Helsingissä ei oo lunta niin eiköhän Hyvinkäällä ole, luulisin. Täällä Espoossakin maa paljaana, mutta eiköhän se joulutunnelma silti vielä nouse. Hyvää joulua ja ihanaa uutta vuotta Sauli!

  19.12.2011
  Anna
 42. Ihania kuvia.. Toivottavasti sun joululahjas saapui hetki sitten Suomeen ;) Toivotaan, että vielä sääkin muuttuisi lumisateiseksi niin kaikki olisi täydellistä <3

  19.12.2011
  Elina
 43. AWWWW Sauli!!!Huomasin just Seiskan sivuilta jutun että Adam saapui Suomeen!!Ihanaaa!<3 <3 Taisit saada parhaan mahdollisen joululahjan!!Tässä meni ihan minukin sydän sykkyrälle onnesta!! <3

  19.12.2011
  tinsu
 44. Kun scrollasin tuohon kukan kohdalle, eka reaktio oli: "Kirjaimellisesti jotakin kukkia ja juuria." Sitten huomasin että se on vaan koriste :D Mutta hyvä että oli hauska ilta, oli tätä hauska lukeakkin.

  19.12.2011
  Rosenttiina
 45. Ihania kuvia! Hienoa, että sulla oli upea ilta. Ja nyt...PAREMPI PUOLISKOSI ON TÄÄLLÄ! Siis luoja, tämä kyllä kruunaa kaiken :)

  19.12.2011
  Sunflower
 46. Awww Sauli Im so happy for you! :) Its always great to meet friends, that place looks cool yay! :) xoxo

  19.12.2011
  wandinka
 47. oon kyllä ihan ylpis siitä kun oot suomalainen, ja annat maailmalle hyvää kuvaa millaista täällä on! Muutenkin Sauli oot loisto tyyppi! HYVÄÄ JOULUA :)

  19.12.2011
  ylpis
 48. Ilta ystäviesi kanssa on varmasti ollut liikuttavan ihana varsinkin, kun edellisestä tapaamisestanne on jo aikaa ja on ollut ikävä! Mukavaa, että kaikesta etukäteisjännityksestäsi huolimatta illasta tuli onnistunut. Namu on minulle aivan uusi tuttavuus - kiitos vinkistä!

  19.12.2011
  Hilla
 49. Ihanaa että Adam saapui luoksesi tänne kotosuomeen. Haluan toivottaa teille ihanaa joulua <3 olisipa sää vain jouluisempi...

  19.12.2011
  nasu86
 50. Aaw, hienoo et sul oli onnistuneet kotiinpaluubileet. Varmaan saa ihan mielettömästi uutta energiaa ku näkee hyvii ystävii pitkästä aikaa! :) Vielä ku toi hemmetin koiranilma siirtyis takavasemmalle, ni saatais itsekukin lisää energiaa. ;) Säätiedoitus vaan ei lupaa hyvää.

  19.12.2011
  Jomppe
 51. Great to hear - you have Adam with you in Finland! Have relaxing Holidays! (despite the paparazzis) http://www.iltalehti.fi/viihde/2011121914975081_vi.shtml

  19.12.2011
  follower
 52. ja sit viel Adamin kanssa tänne Hyvinkäälle räntäsateeseen :) Toivottavasti Suomen vierailu sujuu hyvin, kehnosta säästä huolimatta.

  19.12.2011
  sanni
 53. Kuulostaa siltä että sinulla on ollut mahtava ilta kavereitten kanssa ! :) Ootko pärjänny hyvin kylmyydessä vai ootko joutunu ostamaan pilkkihaalarin lämmittämään ? ;) Ainakaan sinun mieltä ei varmasti palele kun noin hienon vastaanoton sait läheisiltäsi. Turhaan siis jännitit Suomeen tuloa, ja sitä että kukaan ei tulisi paikalle!

  19.12.2011
  marjo
 54. I'm so happy you are having a great time back home. I'm sure your friend are as happy to see you as much as you are happy to see them. Such a great feeling! I hope you continue to have the best time home. Of cause we miss you here !!!!!!

  20.12.2011
  Tym Bren
 55. Mun aiemmin lähettämä kommentti tähän kyseiseen postaukseen taisi hävitä jonnekin bittiavaruuteen mutta halusin vain sanoa, että sulla on upeita ystäviä :) Mahtavaa, että homecoming-ilta onnistui yli odotusten!

  21.12.2011
  Taotao
 56. Sauli, it looked like you had a wonderful time partying with your friends and the food actually looks pretty good. Happy to see that Adam was able to take some time out of his busy schedule to join you and your family during the holidays. Looks mighty cold where you're at though. May both you and Adam as well as the rest of your family and friends have a most happy and safe holiday season. Looking forward to having you both back in the states. Much love to you both.

  22.12.2011
  Donna
 57. Even without snow Helsinki looks beautiful and festive. Glad you get to spend time with family and friends for Christmas. Merry Christmas to you, Sauli.

  22.12.2011
  CateB
 58. Brilliance for free; your parents must be a sweetheart and a certified gneius.

  15.2.2012
  Chris