Keilaus

bowling_balls-resized-600.jpg

Eilen olimme viettämässä isolla porukalla Adamin veljen synttäreitä Lucky Strike -keilahallissa Hollywoodissa. Rakastan keilaamista!! Mulla alkoi peli kivasti täyskaadolla mutta sitten loppupeli olikin melkeen pelkkää ränniä… Keilaaminen on mahtava laji koska sitä ei tarvitse osata vaan se on aika tuurista kiinni. Tietenkin on erikseen sitten ammattilaispelaajat joilla on taktiikat ja kikat. Oli myös kiva seurata eilen ihmisten ihmeellisempiä tyylejä keilata. Tässä lajissa tulee hyvin persoonallisuus esiin. 🙂

Nyt on koko oikea käsi ja alaselkä jumissa, mutta se ei haittaa sillä se oli sen arvoista. Jos mietitte hyvää tapaa kavereiden kanssa viettää iltaa niin menkää ihmeessä keilaamaan!!

Uusi vuosi lähestyy… yay!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Keilaus on ihan huippua!! Todellakin tuurilaji ja muutama drinksu parantaa suoritusta aina kummasti, haha! Mukavaa vuodenvaihdetta sinne Losiin! <3

  30.12.2011
  pertza
 2. oisko sulla sähköpostia mihin voisi laittaa henkilökohtaisemman viestin? ihan asiallisen! =)

  30.12.2011
  joojoo
 3. Täyskaato heti ekalla, mahtavaa! Itse joskus aikoinani ekalla kerralla keilatessa heti ensimmäisenä sinkosin täyskaadon suoraan taaksepäin, hah. Oikein hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta sinulle ja Adamille!

  30.12.2011
  Emma
 4. Keilaus on kyllä ihan superkivaa! Mulle käy aina samalla tavalla alku öuistaa ja kaatoja tulee, mutta loppua kohden alkaa ränni tulla tutuksi. Toi käsi on niin perus. :-D

  30.12.2011
  Ada
 5. Yay Sauli! Bowling is so much fun!!!! Glad you had a good time. I love your blog, I look forward to it everyday!

  30.12.2011
  Cindy
 6. Muuten noi sun blogin luvut ei ikinä näy puhelimissa kuin pieniä osia kuten jälkimmäinen numero. Ei sillä niin väliä mutta sanoimpa vaan. :-D

  30.12.2011
  Ada
 7. oi kuulostaa mahtavalta ;) miten sauli poltatko tupakkaa vielä? :D

  30.12.2011
  irene
 8. Keilaus on niiiiiiin kiva!!! :) Edellis kerrasta on jo vuosi, pitäis taas päästä!!! :)

  30.12.2011
  Johanna
 9. Englannissa käytiin pari uv:ta takaperin keilaamassa paikassa, jossa rännit oli peitetty seinillä eli tosielämässä paskimmat keilaajat voitti kun saivat pallon kimpoamaan keiloihin sopivassa kulmassa.. :D

  30.12.2011
  katariina
 10. Siis keilaaminen on niin parasta! Viimeeksi kun oltiin isolla tyttöporukalla matkassa, oli aivan huippu ilta! Keilapallot lenteli välillä ränniin, välillä taaksepäin ja välillä osuttiin jopa keiloihin! :D Mutta kaikilla oli hauskaa ja sai nauraa :D Onnea veljelle! :)

  30.12.2011
  Riia
 11. Wow mikä aurinkoinen, komea keilaaja tuossa kuvassa! Oli sen verran pirteän värinen pallo sulla, että ensin hätkähdin että keilasit isolla vesimelonilla :D Ominakin Ameriikan-aikoina tuli usein mentyä porukalla keilaamaan. Suomessa se oli siihen maailman aikaan vielä lähinnä urheilulaji mutta USA:ssa jo koko perheen rento harrastus. Olen sun kanssa tasan samaa mieltä: keilaaminen on loistava illanviettotapa! :)

  30.12.2011
  Taotao
 12. Keilaaminen on oikeesti hauskaa! Tuurilla voi pärjätä hyvinkin, tai sitten ei, mutta sillä ei edes niin väliä. Mitä hullumpi tyyli, sen parempi! :D Seuraavana päivänä voi tosiaan olla hieman jalat tai selkä kipeenä ja kävely ankkatyyliä. ;) Jokos on muuten uudenvuoden lupaukset mietitty? Ehdotuksena heittäisin, että ois tosi kiva saada joskus uusi kysymys-vastaus blogi... :)

  30.12.2011
  Tikru
 13. OMG tunneksä Adam Lambertin??? hahah ei vaan. Mutta juu, keilaaminen on tosiaan kyllä ihan huippuhauskaa ajanvietettä! Eikä haittaa jos ei kovin hyvä oliskaan! Vaikka mua alkaa kyllä hermostuttaan aina jos menee ränniin koko ajan, hahaa :D Söpö kuva!!

  30.12.2011
  viuhti
 14. Hyvä Sauli, ei se nimi miestä pahenna ;) Kiva kuulla että oli hauskaa!

  30.12.2011
  Erika
 15. Keilaaminen maailman mahtavimmassa porukassa on kyllä huippua puuhaa... ;) hyvää uuttavuotta sunshine, näin vähän etukäteen. <3

  30.12.2011
  ninjakisu
 16. Moikka Sauli! Haluaisin kysellä sellasta asiaa, että onko sulla aina ollut hyvä kielitaito, vai onko se vasta kehittynyt tuolla ulkomailla matkustellessa/asuessa? Tuleeko usein hetkiä, että hitto en yhtään tiedä mitä se ja se sana on englanniksi? =) Haluttais itekkin ulkomaille, mut kielitaito tympii, se on itsellä niiiin huono.... Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja "paremmalle puoliskollesi" ;)!

  30.12.2011
  Anniina
 17. we love you so much Sauli don't ever forget or underestimate the LOVE you bring into OUR lives

  30.12.2011
  Beth
 18. Totta, keilaus on kyllä aikalailla tuurista kiinni. Itselläkin meni elämän ensimmäinen peli todella hyvin, mutta loput... no, sanotaan että kourun kanssa on tullut ystävystyttyä :D Mutta hienoa että sulla oli hauskaa keilatessa! Hyvä seura on jo puolet huvista :) Uutta vuotta odotellessa!

  30.12.2011
  Hachi
 19. Kuulostaa hauskalta! Itse en oo koskaan keilannut, mutta todellakin haluaisin kokeilla.. joojoo nimimerkki kysyi sun sähköpostia, ja täällä ois toinenkin joka haluis tietää sen. Ja niistä viesteistä sen verran, että itsellänikin ois yks asia mitä en mielellään tähän kirjottas, mutta sekin on asiallinen! : ))

  30.12.2011
  Glitter
 20. Eikä siis mä kans nopeesti vaan vilkasin tuota kuvaa ja ihmettelin että miksi pitelet vesimelonia käsissäs :D :D :D no joo, tajusin sit lukea tekstinki. :P Keilaus on kyllä mukavaa, en itsekään sitä pahemmin osaa, mutta se on niin mukava tunne kun joskus ihan tuurilla sattuu saamaan täyskaadon. heh.

  30.12.2011
  Sumu
 21. Mahtavaa! :) Keilaaminen on kyllä tosi kivaa ja hauskaa! :D Tykkään siitä paljon! Mulla taas ei mee alussa kovin hyvin mut sit loppua kohden meneekin paremmin. ;)

  30.12.2011
  Iida
 22. Sweet! Looks like fun! I haven't gone bowling in years!

  30.12.2011
  Billie Malamas
 23. Jopas nyt on ballsseja kaikkialla... ei vaaaan :) Kiva kuulla että oli hauskaa! Itse en ikinä ole keilausta kokeillut, vaikuttaa turhan vaikealta lajilta... eikä riittäisi hermot epäonnistumisten kanssa, hah!

  30.12.2011
  Hennu
 24. Haha moi Sauli, glad you had fun :))) Thx for your blog, I'm always looking forward to hear from you :) xox

  30.12.2011
  wandinka
 25. Naytti olleen mukava ilta ja kuva oli taas hyva! Itse odottelen Lucky Striken avaavan uuden paikan ihan lahettyvilla missa asun. Pidan keilaamisesta ja se olisikin hyva idea omille synttareillekin...

  30.12.2011
  Maria1
 26. Mulla iskee niin kova kilpailuvietti aina keilatessa, että ei siitä mitään tuu ;) Tämä mamitsu on nyt seonnu niin pahasti, että menin tuosta sun sivun laidasta tuonne twitteriin ihan ekaa kertaa.ihan hirveä. Nykyään tuntuu kaikki jutut tulevan sieltä niin ajattelin mennä katsomaan, että kuka niiden toimittajien työt tekee. Ja sehän on ihan kauhee pahuuden pesäke. Siis siellähän voi vakoilla ketä vaan, pelottavaa. Just samaan aikaan alko jotkut twitterkemut mitä lieneen nekin on ja tweetit vaan välähteli ja pilasin siis itseltäni yllätyksen ja tiesin että olit keilaamassa. Siinä vaiheessa kun olin eksynyt jonnekkin sivuille, missä kylläkin viljeltiin ihan luokattoman hyvää ironiaa, pakenin paikalta tuntien itseni tunkeilijaksi. Anteeksi. En ikinä enää mene sinne vaan hankin itselleni jonkin tervehenkisen harrastuksen ... ja lähen vaikka keilaamaan. :) Kait tinat sentään huomenna. p.s palstat tulee hulluiksi kun mainitsit jonkun nimen. Kram!

  30.12.2011
  Mami
 27. Keilaus on kyllä huippua vaikka tuuristahan se on kiinni! Yleensä siinä vieläpä käy niin että ne kokemattomammat keilaajat onnistuvat ja kokeneilla konkareilla ei suju ollenkaan! Hah! :) Aijotko muuten katsoa The Voice of Finlandia? Itseäni ei oikein vakuuttanut tämä eka jakso mutta katsotaan mitä tuleman pitää! Hyvää uuttavuotta sinnepäin! :) xoxo

  30.12.2011
  emmaa
 28. Taitaa olla jo useampi vuosi kun itse olen keilaamassa ollut. Se oli kyllä ihan kivaa, vois melkein joskus käydä taas kokeilemassa :) Kiva kun nyt kirjoitit Adamista jo ihan oikealla nimellä, et enää seuralaisena, kun eihän se mikään salaisuus taida enään olla ;) Jokos on uudenvuoden vastaanottamiseen suunnitelmat tehty...? Ja muistutuksena, Voice Of Finlandin ensimmäinen jakso tuli hetki sitten, muistahan vilkaista ;)

  30.12.2011
  nenja
 29. Tosi ihana kuva:) Keilaus on tosi kivaa! Viimeksi marraskuussa tuli hohtokeilattua tyttöporukalla ja tosi hauskaa oli vaikka noita täyskaatoja ei tainnut mullekaan pahemmin tulla :) Kiva kuulla että oli kivat synttärit Neilillä ja uskon että teillä oli hauskaa:) Hyvää Uutta Vuotta sulle ja Adamille sinne Losiin!

  30.12.2011
  lennu
 30. Muutamia kertoja oon itse ollut keilaamassa ja se on kyllä ihan hauskaa. Munkin mottoni siinä on: "ei taidolla vaan tuurilla". ;) Aurinkoista, iloista päivää sinne! Täällä jo raketit paukkuvat huomisiltaa enteillen.

  30.12.2011
  kuu
 31. Rupes niin tekee vesimelonia mieli ku näin ton sun kuvan, hah :D. Kääk, mä en oo ikinä käyny keilaamassa, vaikka kaikki sitä niin kovasti kehuu. Tarkotuksena on kyllä ollu monta kertaa.

  30.12.2011
  Jomppe
 32. Keilaus on ihan huippua hyvällä porukalla. Ja siitä mukava laji, kun sitä ei tehdä veren maku suussa ja kilpailumielessä vaan kaikki tyylit on sallittuja ja huonoimmat suoritukset saa yleensä kovimmat ablodit. Hyvää Uutta Vuotta sinne meren taakse!

  30.12.2011
  Neanna
 33. ~Bowling is a super fun activity to do especially for a birthday celebration. :) Glad you had a great time! Thanks for the awesome blog. Such a gorgeous picture of you. And I really love your hair!! ;) ~Love Wins ♥ Love is Forever ~xoxo

  30.12.2011
  Rochelle
 34. Heh! You are stiff and sore today from bowling? Next, try horseback riding...that makes muscles sore that you didn't even know that you had, in places that you didn't even know existed! After a 3 hour ride, you'll slide down off the horse and struggle to walk a few steps! It's hysterical. Until the next day, when you can't walk at all! Ciao, Bren xox

  30.12.2011
  Bren
 35. Green is your color, dude, I think this was a fun birthday for neil.

  30.12.2011
  gael
 36. Meinasin jo sulkea koneen, mutta ajattelin vielä klikata blogiisi josko jotain uutta olis ja Jee!! Päivän piristys pläjäyshän se siellä! Olen siis koukussa... :) Keilaus on kyllä kivaa! Ihana kuva!

  30.12.2011
  JenJen
 37. Were you surprised by anyone's bowling personality? And you are too adorable. :) xoxo

  30.12.2011
  Anod
 38. Kuulostaa kivalta! Onnee Lambun veljelle. ;DD ♥

  30.12.2011
  Miinasd
 39. Kiva kuva:) Ja keilaus on tosi hauskaa varsinkin kivassa seurassa. Itse tuli hohtokeilattua tyttöporukalla marraskuussa ja oli tosi hauskaa:) Ja ei tainnut mullakaan noin täyskaadot olla hallussa:) Taisi olla Neilillä hauskat synttärit. Hyvää Uutta Vuotta sulle ja Adamille!

  30.12.2011
  lennu
 40. Keilaaminen on superhauskaa!!! Usein kyllä se pallo siellä rännissä seikkailee, mutta kun välillä onnistuu, niin se tunne on ratkiriemukasta, YAY :)

  30.12.2011
  LenaS
 41. Haha, keilamainen on hauskaa, mutta meidän perheessä aina joltain menee hermot, kilpailunhalu on kai niin suuri :) Joka tapauksessa se on hauskaa ajan vietettä ja btw sun tukka näyttää tosi hyvältä tossa kuvasssa! xoxo

  30.12.2011
  Laura
 42. Minäkin olin toissapäivänä keilaamassa. Se on niin mukavaa! Meidän porukassa oli mukana yksi vanha ammattilainen. Hän opetti vaikka mitä ja keilaaminen muuttuikin vähän paremmaksi ja hauskemmaksi, kun tiesi mitä pitäisi tehdä. Paras oppi oli, että käden pitää pysyä aivan suorana ja pallo pitää saattaa kohti keiloja.

  30.12.2011
  maaret
 43. Hahaa! Tulin juuri itsekin synttärikemuista keilaamasta, ja yllätyksekseni löytyi sultakin synttärikeilausblogi!! Keilaus on kivaa, ihan niin kuin sun blogikin, paitsi tietysti sun blogi on vielä kivempi ;)

  30.12.2011
  143 points
 44. Nopeasti tulikin uusi blogi! Ei voi onneksi jäädä väliin, kun kaikki saitit ja linkit johtaa tänne! :) Keilaaminen ei ole tuttua minulle, ja luulen ettei olisi mun suosikkia. Onko muuten siellä jotain traditioita, joita tehdään uudenvuoden aattona? Onko tälläiset tinan valannat tai uuden vuoden lupaukset siellä tuttuja? Eipä ole tullut koskaan tuollaista pohdittua. Kerro sinä! xoxo

  30.12.2011
  N.Sleepwalker
 45. keilaaminen on kyl huippua, mut siihen vaaditaan kiva (ei liian tosikko) porukka :) itse olin just pari viikkoo sitte keilaamassa kaverin synttäreiden kunniaks, kivaa oli (vaikka menikin välillä ränniin)! btw, söpö kuva susta, tykkään sun uusista hiuksista <3

  30.12.2011
  jonna
 46. Hei ihan samannäköinen paikka ku töölön keilahalli =) siellä on parit kerrat tullu käytyä ja on kyllä sellanen urheilulaji että mulla on koko kroppa ihan kipeä seuraavana päivänä ;)

  30.12.2011
  Sofia
 47. Halloween and Thanksgiving are special, but BOWLING! Can't get more American than that. Next step, polyester bowling shirts with your name embroidered on the back. I haven't bowled in sooooooo many years, but hearing how much fun you all had, I just may have to give it another shot. Then again, probably not. HaHa

  30.12.2011
  Pat
 48. Yeah!! Kiitos sinun Sauli nyt tiedän missä vietän 13v synttärit! EIKUN KEILAAMAAN! ((:(((::::: (olis ihanaa jos pääsisit sinne, mut sehän on vaan unelma :s) Jepjep, odotetaan jo vuotta 2012! Hieno tukka sulla tuossa kuvassa! (:

  30.12.2011
  Wersku
 49. Keilaus on munkin mielestä ihan parasta!! Ihanaa Uutta Vuotta sinne!! :)

  30.12.2011
  Raksukka
 50. kiitti ku puhut jo noin vapaasti adamista, ihana lukea tätä blogia:) noi hiukset passaa sulle ihan täydellisesti just noin ku ne on tuos kuvas!:)

  30.12.2011
  pikkumyy
 51. Moikka Sauli Mitäs sinne Losii kuuluu hienoa että aurinko paistaa ja on kirkas mieli :D Millon on tulossa Muoti painotteisia juttuja :)

  31.12.2011
  Josh
 52. Sauli, I'm glad you had fun!!! And congratulations for using Adam's name:) Yes, I've been keeping track<3 I just love both of you so much! You're an excellent blogger:)))

  31.12.2011
  AleksandraKv
 53. Uusi kampaus, sopii sulle todella hyvin:)) Mun eka kokemus keilauksesta oli aika nolo, pallo putos sormista taaksepäin kun yritin hienoa heittoa ;D Sen aikanen kundikaveri meinas kuolla, häpeästä tai nauruunsa;) Loppuillan oltiin sitten tyytyväisiä aina kun sain pallon radalle tai ränniin edes. Hah mutta hauskaa meillä oli, vieläkin naurattaa se muisto.

  31.12.2011
  Miia Vaan
 54. Kiitos Sauli kun uusi blogi tuli taas näin pian ^^ Vähän sen 'kalenterin' loputtua pelkäsin, että joutuu odottelemaan pitempiäkin välejä että saa blogiasi lukea (: btw on sinulla tuossa kuvassa sellainen ilmekkin, että on hyvät juhlat menossa :D xoxoxo ♥

  31.12.2011
  Niia
 55. Keilaaminen on mukavaa, mutta täytyy myöntää, että siitä kun viimeksi keilasin, on jo aika pitkä aika. :D Ja on totta, että keilaamisessakin tai siis keilaamistyylissä tulee kunkin persoonallisuus esille, niin kuin oikeastaan kaikessa, mitä ihminen tekee, miten toimii, mitä valintoja tekee...niin siis ihan kaikessa. Sinusta Sauli tulee mieleen aurinko kauniin hymysi ja sädehtivien silmiesi takia, ja kappas eikös tuo pirteä omenavihreä keilapallo sovi juuri sinulle ja kerro sinun persoonallisuudestasikin eli siitä iloisuudesta ja aurinkoisuudesta, jotka ymmärtääkseni ovat iso osa persoonallisuuttasi. :) Ihanaa Uutta Vuotta sinulle ja siipallesi! <3

  31.12.2011
  Cerise
 56. Yay Sauli!!! <3 Pari kertaa on tullut keilattua ja hauskaa oli!Sain jopa pari täyskaatoakin!!Kummasti se rännikin veti palloa puoleensa...hih!Sama juttu oli mullakin seuraavana päivänä!Koko oikeapuoli kropasta oli ihan jumissa ja kipeä!Mä olen aivan ihastunut sinun uusiin hiuksiin!!IHANAT ovat ja sopivat täydellisesti sinulle!!Kiiitos taas ihanasta blogista Sunshine!! <3

  31.12.2011
  tinsu
 57. Keilailu on kyllä todella hauskaa. Huikkasin heti miehelle, et miten olis, pitäiskö meidän mennä pitkästä aikaa :) Aina vaan katselee ovelta, että on normia että hohtoa tarjolla, mutta koskaan ei saa aikaiseksi oikeasti mennä. Oikein ihanaa uutta vuotta!!!

  31.12.2011
  TiiHe
 58. Sauli! Luin juuri blogisi menossa Bowling! Se kuulosti paljon kuin tämä päivä kävin ei kauan sitten! Aloitin keilailu kunnossa ja sitten lopun aikaa oli täydellinen vesikouru pallot! LOL mutta en mielessä, koska se oli niin hauskaa! Ja Minulla oli hauskaa! Toivottavasti oli hyvä aika kaikkien kanssa juhlii Neil syntymäpäivä! Oh ja minä rakastin sinun kysymys ja vastaus asia teit! Kun sinä olet tekemässä, että uudelleen? Mielelläni saada kysymys sinulle! Kiitos! xo - Kathryn17

  31.12.2011
  Kathryn17
 59. Successful Happy New Year!! Sauli & Adam!

  31.12.2011
  sunshine kathy
 60. Voi että sä oot söpö tossa kuvassa!! :) Mäkin halun keilaamaan! En oo pitkään aikaan ollukkaan. Terveisiä Adamille, hänen uusi sinkku on aivan mahtava! Tullispa se levy pian<3 Hyvää uutta vuotta teillekin! Love you!

  31.12.2011
  LAMBERTLOVE96
 61. darling Sauli i adore you, any chance you and Adam will spoil us with a New Years Eve photo together, it brings us so much love, can't wait for 2012 to be such an incredible year for both of you , so much love :)

  31.12.2011
  Lulu
 62. I love you, adorable sweetie! Have fun!

  31.12.2011
  RoRo
 63. Keilaaminen on kivaa yhdessäoloa kun sitä ei ota tosissaan ja eihän sitä ota kun ei ole sitä voittamisen pakkoa :)

  31.12.2011
  Repekka
 64. Kiitos postauksesta - lämmitti jälleen sydäntäni ;-) Varmasti kivalla porukalla on keilahallista erityisen mukavaa viettää aikaa ja naurua piisaa, kun harrastajia on suurin osa kavereista. Itse olen muutaman kerran keilannut ja hauskaa on ollut - varsinkin silloin, kun ei tarvitse niitä pisteitä laskea. Erittäin iloista viihdykettä, katsoa saako yhtään keilaa nurin vai tsäkällä kaikki. Mahtista uuden vuoden aattoa teille ja vaalikaa toisianne ♥

  31.12.2011
  paljanka
 65. Ihanaa ja rakkauden täyteistä uutta vuotta, Sauli ja Adam! <3

  31.12.2011
  Ansku
 66. Keilaus... olen aina inhonnut sitä koska olen saanut siitä huonon kuvan (että en pärjäisi siinä ollenkaan) - mutta ehkä nyt voisi kokeilla kun kerran suosittelet :D Onnellista uutta vuotta <3

  31.12.2011
  Janika
 67. Noi sun uudet hiukset ovat todella makeet, tykkään kovasti :)

  31.12.2011
  Hansu
 68. Love to hear of all the fun you and Adam have on your adventures in life together. So glad you are home in time to celebrate the new year. You are a treasure and I am looking forward to hearing of all your new adventures in the year 2012!! HAPPY NEW YEAR!!!

  31.12.2011
  Karen Drennen
 69. Ihanaa Uutta Vuotta sinulle! + Hyvä neuvo uudenvuodenbileisiin: joka toinen drinkki pelkkää limua tai vettä. Tällä kikalla olen itse oppinut välttämään hangoverit ja blackoutit. ;) xoxo

  31.12.2011
  Lilli
 70. Ihanaaa Uutta Vuotta Sinulle ja Adamille!!!Roihukoon Rakkautenne NYT ja IKUISESTI!!! <3 <3 <3 Olkoon ONNI ja MENESTYS osananne!!!Lav juuu BOTH!!!! <3 <3

  31.12.2011
  tinsu
 71. Onnellista ja kivaa uutta vuotta 2012! :)

  31.12.2011
  tiiuliiu
 72. Onnellista Uutta Vuotta 2012 Sinulle ja Adamille !!

  31.12.2011
  maritt
 73. Love you! Happy New Year Sauli!! <3

  31.12.2011
  Myy
 74. ♥ Happy New Year Sauli & Adam! ♥ Wishing you all the best in 2012! ♥

  31.12.2011
  Rochelle
 75. Vähän valkkaria ja The Bandin Viimeinen valssi Teemalta (just nyt Neil Young: Helpless). Siinä meikäläisen uuden vuoden aaton viettoa tällä hetkellä. Myöhemmin ehkä Alice's Restaurant. Raketit ovat paukkuneet iltapäivästä lähtien ja paukkuvat koko ajan. 2½ tuntia vuoden vaihteeseen. Oikein ihanaa Uutta Vuotta(Happy New Year sinne lämpimään teille molemmille!!! Pitäkää hauskaa! P-S. Minäkin rakasta keilaamista!

  31.12.2011
  Anitta
 76. Onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta 2012 Sinulle ja Adamille! <33

  31.12.2011
  Glitter
 77. Happy New Year Sauli & Adam! Kiitos ihanista blogeistasi, niitä on ollut ilo lukea. Olet niin positiivinen ja aurinkoinen persoona :) Jatka samaan malliin!

  31.12.2011
  Katariina
 78. ☆¸.•°*”˜ ¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆♥☆ Happy New Year wishes Sauli & Adam ♥♥♥ xx xxx . All the best Health, Happiness & Wealth & lots of LOVE for 2012 x x :) ...Really do HOPE 2012 is good to us all! *°•.¸☆★☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸ ☆

  1.1.2012
  Gloria Sweet-love
 79. Oikein onnellista ja tapahtumarikasta alkanutta vuotta 2012 sinulle Sauli, läheisillesi, niin kuin meille kaikille blogiasi seuraaville!

  1.1.2012
  Aprilberry
 80. Meillä vaihtui jo täällä koti Suomessa vuosi ja te olette tulossa vasta vuoteen 2012! Hyvältä näyttää tämäkin vuosi, eli tervetuloa vuoteen 2012 teillekin! Onnea ja iloa rakkauteen ja uusia elämyksiä koettavaksi! xoxo

  1.1.2012
  N.Sleepwalker
 81. Keilaus on huippua! Kerran olen käynyt keilaamassa, mutta jäin niin koukkuun, että on joskus päästä uusiks keilaamaan. Mukavaa uutta vuotta sinne sinulle Sauli ja Adamille myös. (: Toivottavasti näkyy paljon nättejä raketteja. Tänne tampereelle satoi sopivasti lunta ja tuli vähän pakkastakin :)

  1.1.2012
  Maria
 82. Hohtokeilausta sekä taustalla jymisevää hyvää musiikkia ja samalla nautittua muutamaa drinkkiä hyvässä seurassa parhaiden ystävien kanssa ei voita mikään!!!

  3.1.2012
  Northern lights
 83. oikeesti sauli.. sä tuot nii paljo iloo mulle <3 hymyilen aina kun nään sun kuvan tai luen su blogii <3 oot vaa nii ihana..

  11.1.2012
  GlambertAnnii
 84. Mäkin tykkään keiluusta. On tosi hyvä. Oon kaatanukki kerran.

  13.1.2012
  Ränni-Rape