Joulukuinen auringonlasku Kaliforniassa

SAULI_sunset_blogi_pääkuva_121211

Tällaista ei ihan siellä Suomessa joka päivä näe. Ainakaan näin joulukuussa! Tämä on minun lempihetki kun aurinko laskee, tätä hetkeä päivässä ei voita mikään!

xoxo

/S

Kommentit

 1. wow Sauli very beautiful photo's, thank you for sharing once again. It looks so beautiful there, so glad you are so happy, enjoyed your tutka this week, those girls that transcribe and translate are so amazing...loved the hoodie ! you are beautiful :)

  13.12.2011
  Lulu
 2. STUNNING ! just like you !

  13.12.2011
  Beth
 3. I don't know what is more beautiful to look at.... you... or the sunsets? ! ha of course it's you Sauli ! lovely pictures thank you so much xoxo

  13.12.2011
  Stella
 4. Breathtaking ... so beautiful!! <3 ~xoxo

  13.12.2011
  Rochelle
 5. Kiitos upeista kuvista! En malta odottaa, että pääsen itsekin livenä näkemään Kalifornian auringonlaskut. (Lentoliput on jo - yay! Eikun, shhh, ei kerrota kenellekään.) Nämä kuvat oli just parasta matkakuumeen nostatusta! :)

  13.12.2011
  Taotao
 6. Upeita kuvia! Varmaan ollut livenä aivan henkeäsalpaavan kaunista. Rakastan auringonlaskuja itsekin, vaikka kyllä kevättalven sininen auringonnousukin voi olla tosi kaunis :) Täällä etelä Suomessa ei muuten sitten vieläkäääään ole lunta, vettä satoi koko viime yön :( Hahaa, nyt varmaan saadaan pakkasta kun oikein valitetaan! Pakkasesta niin väliä, kunhan tulisi lumi ja pysyisi maassa!

  13.12.2011
  Miia Vaan
 7. Tosi nättejä kuvia (:

  13.12.2011
  Broken
 8. Voi miten upeita kuvia!!<3 Kunpa itsekin pääsisin matkalle Kaliforniaan, ehkä vielä joskus..:)

  13.12.2011
  Glitter
 9. Aivan mielettömän upeita kuvia Sauli!!!Vielä kun ihan livenä näkisi!!

  13.12.2011
  tinsu
 10. Oi että! :o tosi ihania kuvia! olis muuten tosi mahtavaa jos pääsisin kuvailee kans tota! En toki oo kade sulle :DD

  13.12.2011
  Kaisa
 11. Ohoh, todella kaunista. Voin vain kuvitella, miten ihanaa tuota on ihailla rakkaansa kanssa. <3 Oletko muuten hereillä auringonnousun aikaan koskaan? Haha, täällä se ei ole edes vaikeaa nyt, kun aurinko nousee niin myöhään... :( Voisit muuten kertoa jotain jenkkiläisistä ruoista tai mitä siellä yleensäkin syödään. Kaverini ihmetteli kommenttia, ettet ole syönyt voileipiä, eikö siellä syödä niitä ollenkaan?

  13.12.2011
  Kirsi
 12. Kyllä Suomessakin näkee usein mitä ihmeellisimpiä auringonlaskuja, ja komeimmat auringonlaskut näkee nimenomaan syksyllä ja talvella. Asun kerrostalon yläkerroksessa, ja parvekkeeni avarine näkymineen on lounaaseen, ja voin sanoa, että usein on pakko hakea kamera, kun taivas on aivan ihmeellistä värien leikkiä: tulisena hehkuvaa oranssia ja keltaista, ihmeellisiä syvänsinisiä ja purppuraisia sävyjä, vaaleanpunaista, maagista turkoosiin vivahtavaa vaaleansinistä. Tietenkin jos sataa, kuten nyt joulukuussa on paljon satanut, ei auringonlaskuja näe, mutta jos päivä on ollut kirkas, kuten tänä syksynäkin usein, on suuri todennäköisyys nähdä värejä ja pilvimuodostelmia, joita katsoessa ei voi kuin kiitollisena huokaillen ihmetellä. Siellä Kaliforniassa näkee tietenkin auringonlaskuja vielä useammin, koska siellä päivät ovat kirkkaita vuoden ympäri, mutta enpä silti vaihtaisi pohjolan vaihtelevia vuodenaikoja ja säitä mihinkään. Syksy on lempivuodenaikani, ja talvi meillä on kuin grafiikanlehti: sitä pitää katsoa eri tavalla kuin iloisin ja voimakkain värein maalattua taulua, jotta sitä osaa arvostaa.

  13.12.2011
  Annika
 13. Wow I love it, you know Im obsessed with sunsets I take pics of it very often in summer... so it must be really amazing in LA :) Have a nice day, xox

  13.12.2011
  wandinka
 14. Wau! Kyllä kelepaa katella :)

  13.12.2011
  Katariina
 15. Mihin aikaan aurinko muuten siellä laskee?

  13.12.2011
  Katariina
 16. Vau, tosi upeita värejä! :)

  13.12.2011
  Sara
 17. Pari kuvista on meille tuttuja jo entuudestaan, eikä niitä ole otettu joulukuussa?? Yhtä upeita - ja vaikuttavampiakin - auringonlaskuja voi muuten nähdä Suomessakin, ja myös joulukuussa.

  13.12.2011
  Netta
 18. Those pictures are like you Sauli - pretty, colourful, sweet, breathtaking and very sexy !!

  13.12.2011
  Lyn
 19. Hienolta näyttää! Jos saa toivoa vielä postausaiheita, niin olisi kiva nähdä miten asutte :)

  13.12.2011
  Rytsis
 20. Todella upeita auringonlaskukuvia! Auringonlaskut ovat luonnon ihastuttavia, omia taideteoksia, joissa silmä lepää. Kaikki auringonlaskut ovat kauniita, mutta aivan erityisesti mieleeni ovat painuneet mahtavat auringonlaskut Portugalin Algarven hiekkarannoilla ja se, kun paluulennolla Budapestista Helsinkiin auringonlasku värjäsi Tonavan hehkuvan punaiseksi; sitä silmiä hivelevää näkyä ei voi unohtaa koskaan ja siitä tulikin otettua muutama valokuva jos toinenkin. Auringonlaskuissa on aina jotakin romanttista ja kiehtovaa. :)

  13.12.2011
  Cerise
 21. Beautiful pictures! Such a magical time of day. I like sunrise, too, but don't see it too often! :) I'm glad you are enjoying the So Cal sunsets. Love your blog! I have to translate it each day for my web site and it's a lot of work!!! Well worth it!

  13.12.2011
  Jenny
 22. Ihania kuvia, kuin kauneimpia postikortteja! Keskimmäinen iso kuva olikin jo tuttu Adamin twitteristä ja fb sivuilta. Kiitos kun jaoit tämän kauneuden! xoxo

  13.12.2011
  N.Sleepwalker
 23. Sauli! I love the beautiful photos!

  13.12.2011
  sunshine kathy
 24. Aivan älyttömän upeita kuvia.. Mä rakastan auringonlaskua myöskin :) Tervetuloa vaan Suomeen.. täällä sataa tällä hetkellä niin vettä, lunta kuin räntääkin.. Toivotaan, että pääset nauttimaan lumiukkojen tekemisestä pienen Suomivierailusi aikana. Mietitte Katrin kanssa millaisen joulututkan tekisitte, ehdotuksenani on, että leivotte pipareita ja koristelette niitä (jos ei muuta niin koristelette).. vaikka ne paljon Katrin puhumat tonttulakit päässä :)

  13.12.2011
  Elina
 25. Amazing sunsets Sauli!!!! How wonderful for you to be able to see something that beautiful every evening. Thanks for sharing with us!

  13.12.2011
  Cindy
 26. Ahh.... I love sunset too :) Watching the sunset always provides a sense of "inner peace" with oneself or just sharing the moment with love ones sitting around a camp fire, drinking talking relaxing could make one forget everything else and get lost in contentment just for a few minutes. Oh my gosh Sauli, you've capture great sunset here! It's amazing the beautiful colors of yellows, reds, oranges, pinks, purples and blues bleeding together and making such a wonderful breath taking sight. Not to mention, they're so soothing and healing for the soul ;)

  13.12.2011
  Gloria Sweet-love
 27. oh wow Mr. Sauli ~ beautiful, pretty, stunning, adorable and yes I could stare at those photographs all day, but enough about you ! those sunsets are gorgeous too !

  13.12.2011
  kelly
 28. SIMPLY STUNNING sunsets Sauli they remind me of you !

  13.12.2011
  Tara
 29. Wonderful photos Sauli. I absolutely love sunsets especially on the west coast of FL/Gulf of Mexico, when we go on vacations there. There is so much beauty and splendor to appreciate in each and every sunset as well as sunrise. Thank you for sharing.

  13.12.2011
  Donna
 30. On kyllä tosi nättiä! :) Suomessa tuollaisen nähdäkseen tarviikin olla kesä ja kello kolme aamulla, kunnes sitten parin minuutin päästä aurinko taas nouseekin.. :)

  13.12.2011
  Hennu
 31. Saulissa on valokuvaajan vikaa :D

  13.12.2011
  Emppu
 32. Wau!! :))

  13.12.2011
  Jaana
 33. Voi elämä! Mäkin haluan päästä näkemään ja kuvailemaan tuommoisia auringonlaskuja... Ehkäpä sitten joskus...

  13.12.2011
  Sonja
 34. Upeita kuvia! Mikäs sen mukavampaa kun istua ja nauttia auringonlaskusta hyvässä seurassa ;)

  13.12.2011
  lennu
 35. Ihania kuvia Sauli. Kiitos näistä. Olisi niin ihanaa joskus päästä katsomaan auringonlaskua sinne Hollywoodin lämpöön.

  13.12.2011
  Kiia
 36. Täälläkin voisi jouluna näyttää samalta O__O

  13.12.2011
  tearshappens
 37. HIENOJAAA!!! <3<3<3 Mistäs sun ja Katrin uusia tutkia vois kattoo?? PLIIS, voisitko seuraavassa blogissasi vastata tähän kysymykseen? : ) xoxo

  13.12.2011
  Werskuli
 38. Auringonlaskut on hienoja, ehdottomasti yks suosikkini kuvauskohteista :) Suomessakin näkee upeita auringonlaskuja, mut vähän epäilen, että nuo kuvasi eivät tuo täysin oikeutta sille todelliselle väriloistolle siellä Kaliforniassa ;) Täällä suomessa on ollut nyt komea kuutamo, tosin pilvinen sää on vienyt sen parasta hohdetta, mutta yöt ei ole todellakaan olleet pilkkopimeät vaan kuun ja lumen ansiosta ois nähnyt kulkea vaikka lenkillä ilman taskulamppua keskellä yötä :)

  13.12.2011
  nenja
 39. Olettehan kaikki suomalaiset kommentoijat huomanneet Iltasanomissa "kivoin julkkis"-äänestyksen. Sauli on ehdolla! Ja vastauksen tiedämme :)

  13.12.2011
  Sunflower
 40. Kiitos Sauli upeiden kuvien jakamisesta. Mikä värikylläisyys auringonlaskusta tulee ja se kauneus ♥ Ymmärrän kuvien perusteella, että katsot tuota siinä silmä ja mieli lepää :-)

  13.12.2011
  paljanka
 41. Ompas kauniita kuvia. :)) Kadehdin sua.

  13.12.2011
  Miinasd’
 42. Voi luoja miten ihana! Kyllä tämä maisemakuvaaja on ainakin kade:P No jaa, kaksi vuotta ja sitten... http://laura-livingwithemotions.blogspot.com/2011/12/uudistunut-ulkoasu.html Check this out! Saitte Katrin kanssa suuren kunnian päästä mukaan kirjotukseen. Katso, viimeinen kappale! xoxo

  13.12.2011
  Laura
 43. WOW, voin vain kuvitella!! Rakastan auringonlaskuja ja hyppelen aina kesällä mökillämme Turun saaristossa iltaisin pitkin kallioita kamera kädessä ikuistaen mitä kauniimpia auringonlaskun sävyjä :) Voi kun tulisi pian kesä...

  13.12.2011
  Pilvipouta
 44. Wau kun upeasti sanottu Annika: "Syksy on lempivuodenaikani, talvi meillä on kuin grafiikanlehti: sitä pitää katsoa eri tavalla kuin iloisin ja voimakkain värein maalattua taulua, jotta sitä osaa arvostaa." 13.12.2011Annika

  13.12.2011
  Repekka
 45. Muuten tuolla Iltasanomien puolella minusta on mukavampi lukea blogiin tulleita viestejä ihan johtuen sivujen toteutuksesta. Tämä musta pohja valkoisella tekstillä ei tunnu niin luontevalta ja tuntuu kuin tekstit on "pötkönä."

  13.12.2011
  Repekka
 46. Upeita auringonlaskuja, vaikka totta puhuen on niitä Suomessakin ollut. Näin talvella, varsinkin pohjoisessa, jotain mieletöntä on revontulet, must see-juttu. http://www.youtube.com/watch?v=Lc3FxNXjBs0

  13.12.2011
  Tiina
 47. It's nice that with all your crazy life and travels that you still take the time to appreciate something so simple.

  14.12.2011
  gael
 48. These pictures are gorgeous.

  14.12.2011
  Squirrely
 49. Wau, hienoja kuvia! Kateeks käy noi auringonlaskut, ei oo suomessa ihan samanlaisia! :D Täällä on vaan hienon harmaata ja sateista tälläkin hetkellä! ;)

  14.12.2011
  Johanna
 50. California sunsets are so pretty! Nice pictures!

  16.12.2011
  Kimi
 51. Looking at those pictures and listening to "Better Than I Know Myself" brings out the romantic in me. Much love to you, Sauli!!!

  18.12.2011
  Gabi