JET LAG

SAULI_justrelax_191211

Huhuh, tämä on pahin jet lag päivä!! En ole pystynyt nukkumaan yhtään! Koko ajan vauhdissa ja menossa kaikkien tapaamisten ja järjestämisten kanssa ja mun sisäinen kello on ihan väärässä ajassa!! Tässä tuntee itsensä ihan sairaaksi. NYT yritän toipua jet lagista ja saada kunnon yöunet!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Jet laggggggg! I hate it. Takes me about 5 days to get my internal clock right after a flight going west to east. Traveling east to west is not so bad, though! Drink a lot of teas and juices so you don`t get dehydrated. Good luck! Ciao, Bren

  20.12.2011
  Bren
 2. Poor Sauli! Jet lag is such a bitch! FDA says natural supplement 'Melatonin" is good for it. Gently allows you to sleep good REM (dream) sleep without a hangover next day. You traveling guys should really try it! Tomorrow is the first night of Chanukah-the Jewish celebration of lights. Thank that special someone for you two being bright lights in our lives. Happy Holidays,sunshine!

  20.12.2011
  Cameron
 3. Tiedän tunteen... Kuten Katri sanoi Tutkassa, varsinkin lännestä itään lennettäessä jetlag voi olla karmea. Mutta toivottavasti saat nukuttua ja olo kohenee pian! PIdä huolta itsestäs :)

  20.12.2011
  Taotao
 4. OMG! Don't understand Finnish, but who cares with pics like this.

  20.12.2011
  Cheryl Carter
 5. Give me a call and I will sing you a lullabye.

  20.12.2011
  gael
 6. Ha ha Sauli you do know that twitter EXPLODED when you posted that pic.?!!..hmm I wonder why !!! I have to say Adam is very very lucky! have a wonderful time now your circle of love is complete :) we adore you !

  20.12.2011
  Beth
 7. You are such a (sexy) tease !! Rest up so you can give us all the secrets of sightseeing and Christmas in Finland. No secrets? Oh well................

  20.12.2011
  Patsy
 8. Sweet Dreams :)

  20.12.2011
  Anod
 9. Awww! Now that Adam is with you, maybe you'll finally get some sleep . . . or not! :D Perhaps it'll help - if he will sing you a lullaby. ;) ~It's really awesome that you and Adam get to celebrate the holidays together!! I just love you both! <333 ~sweet dreams~ xoxo

  20.12.2011
  Rochelle
 10. Koitahan toipua pian jet lagista ja saada hyvin nukutuksi!! Ei tässä itselläkään mitkään parhaat yö unet ollut, koska miettii vaan sitä kun Adam on nyt täällä suomessa ja mulla ei oo mahdollisuuksia nähdä häntä, sekös vasta harmittaakin.. ;(

  20.12.2011
  Glitter
 11. Vooii sua Sauli ^^ Koitahan nyt jotenki selvitä! : ) :*

  20.12.2011
  Kaisa
 12. poor sauli~we all can see what happened LOL

  20.12.2011
  Vera
 13. Osta sieltä Jenkkilän pääsät itsellesi vahvaa melatoniinia vitamiinikaupasta, sieltä saa niin vahvaa että on Suomessa käsikauppamyynti kielletty. Sitä kun ottaa niin johan tulee uni. Kysymys "kuukausivastauskoosteeseen": Uskotko uudenvuodenlupauksiin? Näetkö jo, miltä ensi vuotesi alkaa näyttää? Toivottavasti onnelliselta?

  20.12.2011
  Emma
 14. Upeeta Adamin tulo Suomeen. Pitäkää hauskaa Hyvää joulua molemmille. Jet lag kyllä haihtuu

  20.12.2011
  Kirsti
 15. Voi apua, meneekö jet lagista toipumiseen oikeasti pitkä aika?

  20.12.2011
  TiiHe
 16. OMG! Miten söpöä! Ottakaa vaan lisää näitä poikakalenterikuvia. Tää kuva noteerattiin jo maailmallakin (Real Steve Gray) ja sen otsikko oli aika osuva.

  20.12.2011
  Tiina A.
 17. En ole ikinä itse kokenut jet lag kokemusta, mutta ei käy kateeksi! Nauttikaa ja nukkukaa, ja saakaa sisäinen kellonne kuntoon! Edes hetkeksi, kun se taas muuttuu..Kiva kun muistit meitä sittenkin! xoxo

  20.12.2011
  N.Sleepwalker
 18. Lensin muutama vuosi sitten säännöllisesti Australiaan eli pahimmillaan 30 tunnin matkoja välilaskupaikasta riippuen. Minulla auttoi parhaite se, että heti koneeseen astuttua elin tulevassa ajassa. Jos koneen oli määrä laskeutua Sydneyn aamulla, nukkuin vasta välilaskun jälkeen eli koneen laskeutuessa perille olin nukkunut n. 8 tuntia. Koneessa on helppo valvoa väkisin elokuvia katsellen, mutta ensimmäinen päivä perillä pitää myös pysyä valveilla, vaikka kävisi vähän aiemmin illalla nukkumaan. Jaksamista Sauli ja kiitos eilisestä Tutkasta.

  20.12.2011
  maaret
 19. Jet lagiinhan ei tosiaan oikeen muu auta kuin uni ja hiljalleen oikeeseen rytmiin pääseminen.. good luck! toivottavasti ei nyt koko suomi-loma mene jet lagin kourissa :)

  20.12.2011
  Jenni
 20. haha sauli you're such a tease :p mut joo uskon että on ollut aikamoista hälinää, muista nauttia kuitenkin joka hetkestä!! varmaan aika jännittäviä aikoja elät vaikka ihan täällä kotisuomessa oletkin :) ainii ja muistakaahan kuunnella NRJ:tä tänään, siellä se eräs uus sinkku soi jo aamusta :D

  20.12.2011
  viuhti
 21. Kauniita unia ja oman kullan kuvia ;)

  20.12.2011
  Piku
 22. Käväisin kerran NYC:ssä neljän päivän reissussa ja kun tulin takaisin Suomeen, olin viikon ihan sekaisin! Jet lag on tänne suuntaan tosi paha. Koita kestää, kyllä se vielä helpottaa :) Luin muuten kerran kirjaa, jossa sanan jet lag käännös oli SUIHKUVIIVE! :D

  20.12.2011
  Pilvipouta
 23. Kyllä sillä on tapansa tokeentua, onneksi! Toisaalta, täällä on niin sairaan pimeetä päivälläkin että jos vaan on mahdollisuus ni ihan sama milloin nukkuu, yöstä käy joka vuorokauden aika, sweet dreams! :)

  20.12.2011
  TuijaRmk
 24. Toivottavasti saat nyt kunnon yöunet kun sait oman kultasi viereen nukkumaan. Oikein rauhallista ja ikimuistoista joulua Sinulle ja Adamille! Halauksia teille molemmille täältä lumettomasta Helsingistä.

  20.12.2011
  Monika
 25. Oi voi. Unettomuus on kamalaa! Itsellä auttoi Jet lag luontaistuotekaupasta Sininen uni-niminen pilleri. On melatoniinia joka on "unihormoni". Ota tunti ennen kuin haluat nukkua. Anna Adamille myös <3 Sweet dreams, dear! Ja IHANAA aikaa Suomessa!! Terkuin Satu Terkuin Satu

  20.12.2011
  Satu Ylipekka
 26. Voinpa kuvitella, kuka sinua siellä noin hereillä pitää! ;D

  20.12.2011
  Aduli
 27. Heippa ! Olit meidän suosikki BB talossa . Muistamme Nikon ja Sun biisit mm grandiola pizza ym. Adam oli American idolsissa meidän suosikki ! Te säteilette Onnea jahyvää Joulu

  20.12.2011
  juhani isokangas
 28. Heippa ! Olit meidän suosikki BB talossa . Muistamme Nikon ja Sun biisit mm grandiola pizza ym. Adam oli American idolsissa meidän suosikki ! Te säteilette Onnea jahyvää Joulua!

  20.12.2011
  juhani isokangas
 29. woah my twitter just about crashed when this photo hit ! Oh my god Sauli such naughty thoughts you give us all, and you know it ! hope you and Adam are finding peace, love and some privacy ! so happy you are together x so much love for the two of you in this world, hope you know !

  20.12.2011
  Lulu
 30. Voi pikkuista :') Koetapa saada nukuttua hyvin... Hyvää joulua teille ! ♥

  20.12.2011
  Emppu
 31. Ja jokuhan osasi jo selvittää, että toi Jet Lag -kuva on otettu 3,5 tuntia Adamin Suomeen saapumisen jälkeen. ;)

  20.12.2011
  Lilli
 32. Hyviä unia :)

  20.12.2011
  Jemina
 33. Onneksi ei ole itse tullut matkusteltua maapalloa sentään ympäri että jetlag ihan hirveä olisi ollut. :) Vaikka uskon että kai sitä hetken kärsii ihan mielellään mukavien asioiden takia!

  20.12.2011
  Hennu
 34. Leppoisaa joululomaa! :D

  20.12.2011
  Jonni
 35. Kirjoitin tuossa aiemmin, että jotkut eräällä fanipalstalla jo vähän ihmettelivät avoimuuttanne. Tasapuolisuuden vuoksi on kuitenkin tuotava esiin, että eivät suinkaan kaikki ihmetelleet, vaan monet sanoivat, että kuva on kaunis tai kuuma tai jotain vastaavaa. Mutta varmaan on joka tapauksessa viisasta kirjoittaa myös muista kuin henkilökohtaisista asioista.

  20.12.2011
  Niina
 36. If you and Adam are jet lagged, you must take care of yourselves. Don't get sick. Get lots of sleep, rest, and good food. Happy Holidays to both of you.

  20.12.2011
  irish1139
 37. Lisäksi Sonykin hehkuttaa tänään: BTIKM IS #1 ON ITUNES. ADAM IS IN FINLAND. ADAM IS HAPPY. ADAM´S GOT A HOT FINNISH PUDDING. :D

  20.12.2011
  Tiina A.
 38. Oman kullan kainalossa on niin lysti olla.... <3

  20.12.2011
  Jane
 39. http://thefinnbert.blogspot.com/2011/12/adam-toivottaa-suomalaisille-hyvaa.html Siinäs kuulit, tänne pohjoseen päin vaan lunta etsimään :) Toi jet lag kuulostaa aika ikävältä, keväällä tulee varmaan itselläkin se koettua...

  20.12.2011
  nenja
 40. Voi Sauli murunen!!Toivottavasti saat kunnon unet Adamin kainalossa!!! <3

  20.12.2011
  tinsu
 41. Parka, voihan tuo aikaero olla aika kova rasite. (Tosin en usko että porukka antaa sun olla rauhassa sen nukkumisenkaan vertaa, kun kaikilla on kai koko ajan asiaa.)

  20.12.2011
  Rosenttiina
 42. Toivottavasti et ihan Ruususen unta tarvitse...:) Kurja juttu, että sattui vetisin joulukuu n. 50 :een vuoteen, mutta varmaankin rakkaiden ihmisten lähelläolo korvaa lumen puuttumisen.

  20.12.2011
  fisu
 43. Sweet dreams! hmmm...

  20.12.2011
  Sleeping beauty;)
 44. Aww, ihanaa että saat viettää joulun täällä kotimaassasi rakkaittesi kanssa. Harmi vaan että siellä etelässä ei ole lunta... Jos mie vaan voisin niin lähettäisin täältä pohjosesta vaikka kaiken lumen sinne. But no can do... Toivottavasti lumettomuus ei kuitenkaan haittaa teitä ihan hirveästi, ja saisitte viettää tunnelmallisen ja ikimuistoisen loman täällä Suomessa. <3

  20.12.2011
  Anna
 45. Nukkukaahan sitten kunnolla, että jaksatte juhlia joulua perheen kanssa ja olla hereillä päivälläkin! :D

  20.12.2011
  Kirsi
 46. Voi sinua :) Toivottavasti toivut, te molemmat toivutte, suht hyvin jet lagista. Kokemusta on ja se on kyllä uskomaton vaiva. Väsyttää, mutta uni ei tule, kun kroppa on väärässä ajassa. Silloin kun muut nukkuu, itse on kuin sähköjänis ja kun muut valvoo päivällä, on itse ihan raato :D:D Ihanaa aikaa teille suloisille!

  20.12.2011
  Sunflower
 47. Kiva, kun oot jaksanu pitää tätä "joulukalenteria" yllä. Ei oo tarvinnu ostaa kaupasta suklaista. Toivotaan, että pääsisit nauttimaan valkeasta joulusta. Se tuo aivan oman tunnelman, kun on lunta maassa ja pikkupakkanen. :)

  20.12.2011
  salmiakki
 48. Ilmeisesti sama Niina antamassa neuvojansa täälläkin. Viimeksi hän ojensi Tutkan suhteen. Just ignore! Olet upea.

  20.12.2011
  oo oo oo
 49. Voi voi sua! Koitappa sitten nukua, että jaksat joulua juhlia! Zzzz ;) xoxo

  20.12.2011
  Laura
 50. Parahin Niina! Tsekkasin fanipalstat ja selvitin, mistä on kysymys. Et ilmeisesti tunne kovin hyvin Adamin ja Saulin fanikenttää. Kaikki rakastavat sitä, että Sauli nimenomaan kertoo omasta fantastisesta elämästään ja kokemuksistaan. Poikkeuksena ovat ainoastaan tietyt harvalukuiset "fanit", jotka syistä, joita en tässä lähde tarkemmin erittelemään, eivät voi sietää, että Adam seurustelee Saulin kanssa. Koko muu fanikunta haluaisi päästä heistä eroon, joten please älä sinäkään tuo heidän tökeröitä kannanottojaan tälle aurinkoiselle foorumille.

  20.12.2011
  Lilli
 51. Toivottavasti sait nukuttua edes jonkun verran.:) Ittellä taas on päinvastanen ongelma, ton ilman ja pimeyden takia voisin nukkua koko ajan. :D

  20.12.2011
  Jomppe
 52. Ihania olette!!! Rauhallista Joulua!

  20.12.2011
  jj
 53. Niiiiin suloinen kuva! :) Kun näin sen aamulla, teki mieli palata sänkyyn unia jatkamaan eikä ollenkaan lähteä tihkuiseen pimeään aamuun kävelemään... Toivottavasti saat unirytmin kuntoon! Tuntuu tiedätkös Sauli vähän siltä, että olen velkaa sinulle paljosta ilosta enkä voi sitä velkaa mitenkään maksaa. Ehkä tämä tekstiesi kommentointi on sitten se keino antaa sinulle kannustavaa ja kiittävää palautetta. Joulukalenterisi loppu alkaa häämöttää, ja toivon mukaan mukaan sinullekin suodaan sitten joulurauhan aika! Ihania lomapäiviä säästä huolimatta - seurasi ainakin on parasta mahdollista! :)

  20.12.2011
  Hilla
 54. "Mutta varmaan on joka tapauksessa viisasta kirjoittaa myös muista kuin henkilökohtaisista asioista." by Niina Mitähän henkilökohtaista tässä tekstissä oli? :D että Sauli kärsii jet lagista, o-ou! Kuvassakin vaan nukuttaa, eheh.

  20.12.2011
  viuhti
 55. :)

  20.12.2011
  fire east
 56. Hellou, mä oon niin tiiviisti seurannu sun ja Adamin yhteistä taivalta. Jopa toi mun avomies elää ihan mukana =) Vaikka aluks kiukkuski ku en muusta puhunukaa ku siitä kuinka upea pari ootte. Ihanaa jouua muruset <3

  20.12.2011
  Mä vaan
 57. awww onpa söpöisen uninen kuva:) Nuku nuku nurmilintu, väsy väsy västäräkki ;D Ihanaa joulun odotusta teille molemmille! Suomi-Tutka oli upea.

  20.12.2011
  Miia Vaan
 58. Nuku oikein hyvin ja kaaniiita unia :) Jet Lag ei tosiaankaan ole mikään ihana juttu, sen kun olen jo kokenut muutamaankn otteseen. Itellä se iskee hirvittävällä voimalla....... Toivuhan nopeasti :3

  20.12.2011
  Näin tänään
 59. Noin se jetlag paranee, nukkumalla. Viikko siihen yleensä menee, ainakin jos losista asti tulee. Ja pahempihan se on lännestä itään tultaessa. Ehdit Sauli hyvin toipua jouluksi :) Toivottavasti löydät jostain päin Suomea lunta Adamille näytettäväksi ;)

  20.12.2011
  maritt
 60. Missäköhän vika, kun mun 2 viimeisintä kommentointia näyttää kokoajan, että odottaa moderointia...Olen kommentoinut ihan alkupäässä ja ihan "kilttejä" asioita, että tuskin olet minua blogannutkaan? Toivottavasti et! Oliskohan joku tekninen vika? Kommentit tässä ja edellisen päivän päivityksessäsi tekee näin minulle. xoxo

  20.12.2011
  N.Sleepwalker
 61. olet aivan suloinen 70:kymppisen mummelin mielestä, samoin Adam! oli suosikkini American Ildolilissa<3

  21.12.2011
  rosaliz
 62. Looks cozy, hope you got your needed rest;)

  21.12.2011
  Barb
 63. Kiitos Lilli viestistäsi, jolla kommentoit Niinan kirjoitusta! Olen itsekin seurannut tiiviisti Saulin ja Adamin yhteistä taivalta. Olen seurannut myös amerikkalaisia keskustelupalstoja. Siellä on todellakin Adamin pieni "fanikunta", joka on juuttunut pakkomielteisesti siihen ajatukseen, että A ei saisi olla yhdessä kenenkään muun kuin erään bändinsä jäsenen kanssa. He mm.tunkevat jatkuvasti nettiin videoita A:n aiemmalta kiertueelta, jossa A esiintyi yhdessä tämän henkilön kanssa. A:n todelliset fanit ovat täysin tympääntyneitä näihin henkilöihin ja he ovat todella onnellisia siitä, että Adam on yhdessä Saulin kanssa. Heistä, kuten minustakin ja monesta meistä on ihanaa, että Sauli kertoo omasta elämästään, arjestaan ja juhlastaan. Lisäksi Sauli on kohdellut kaikissa yhteyksissä siippaansa kunnioittavasti ja hienotunteisesti, minkä myöskin todelliset fanit Amerikassa ovat todenneet. Toivon Saulille ja Adamille oikein ihanaa Joulun aikaa!

  21.12.2011
  Omena
 64. Näyttää mukavan rentouttavalta, toivottavasti uni viimein maistui!! :)

  21.12.2011
  Johanna
 65. Ihana kun olet jaksanut päivitella kiireestä ja jetlagista huolimatta! Toivottavasti saat nukuttua <3 Ja Sauli!! Nyt tuli jo muutama lumihiutale ainakin meilä päin Helsinkiä!!!! :-)

  21.12.2011
  nina h.
 66. Lilli, Omena ja Viuhti: hyvät kommentit! <3 Tottakai henkilökohtaisessa blogissa kerrotaan omia juttuja ja tapahtumia, en ole huomannut mitään sopimatonta avoimuutta, päinvastoin. Eikä kukaan muukaan niistä suomalaisista tai ulkolaisista faneista, joita seuraan. Tikulla silmään sitä, joka näkee suloisessa nukkumiskuvassa jotain paheksuttavaa! Sauli on armoitettu kirjoittaja, jolla on häkellyttävän kirkas , koskettava, aito ja persoonallinen tyyli!

  21.12.2011
  Miia Vaan
 67. Miia Vaan, Lilli, Omena ja Viuhti - olen tismalleen samaa mieltä kanssanne. Kiitos, että puitte monien fanien yhteiset ajatukset osuviksi sanoiksi! :)

  21.12.2011
  Hilla
 68. rosaliz: Miten suloista, että ihmiset iästä riippumatta tykkäävät Saulista ja Adamista. Ei tässä itsekään enää ihan tyttösiä olla ja silti fanitan ihan täysillä !

  21.12.2011
  Stella
 69. Have a wonderful Christmas sweetie !!!!

  23.12.2011
  Sharon
 70. Most help articles on the web are iacnucrtae or incoherent. Not this!

  14.2.2012
  Fleta