Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!!

suomen_lippu

Tämä on erittäin tärkeä päivä koko Suomen kansalle ja siksi päätin itsekkin juhlistaa tätä merkkipäivää täällä Losin päässä. Olen menossa tänään Suomen konsulaatin järjestämiin juhliin Beverly Hillsiin. Paikalle tulee suuri joukko suomalaisia jotka asuvat täällä LA:n alueella. Olen ihan täpinöissäni, sillä ei täällä kumminkaan useasti ole mitään Suomi-aiheisia juhlia. Sitä paitsi, näissä juhlissa minä en ole avec, vaan näihin on kutsuttu nimenomaan mut! Hah!! 🙂

Mietin juuri että mitä tekisin tänään jos olisin Suomessa? Varmaankin pidettäisiin kavereiden kanssa “kisakatsomo” ja seurattaisiin Linnan juhlia tv:stä. Tämä Linnan juhlien seuraaminen kuuluu varmasti monen suomalaisen perinteisiin. Varmaankin suurin syy minkä takia kaikki tätä tapahtumaa seuraa on kutsuvieraiden asut. Ainakin minä seuraan Linnan juhlia asujen takia, sillä onhan tämä ohjelma muuten aika pitkäveteinen ja hidaskulkuinen. Eikö? 🙂 Saas nähdä kuka tänä vuonna hämmästyttää asullaan. hmm… Itse tuskin tulen koskaan pääsemään näihin juhliin presidentin vieraaksi, mutta saahan sitä aina toivoa! 🙂

Suomalaisuus on mulle kuitenkin paljon näitä kaikkia juhlia isompi asia. Mulle on tärkeää kunnioittaa juuria ja arvostaa vapautta. Niin se vain on, että minä voin aina lähteä Suomesta, mutta Suomi ei koskaan lähde minusta. Nämä soivat tänään minunkin päässä,  ei kun terveisiä sinne koti-Suomeen, tsekatkaahan tästä:
– Suomen kansallislaulu “Oi maamme” englanninkielisillä sanoilla
– Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibeliuksen “Finlandia-hymni” ja talvikuvia Suomesta (Suomessa on kai tänään satanut ensilumi? Eipä taida olla vielä ihan niin paljon lunta kuin tämän videon kuvissa, hah 🙂 )

Ohhoh, meinasin ihan uppoutua kaikkiin Suomi-kuviin ja videoihin! Mutta nyt tämä poika alkaa silittämään pukua ja suuntaa kohti Beverly Hillssiä ennen kuin alkaa tulemaan ikävä lunta ja ruisleipää! Kerron sitten torstain blogissa näistä juhlista ja laitan myös kuvamateriaalia. Ja huomisessa blogissa on vastauksia teidän kysymyksiin! Vastauksissa luvassa hiukan lisää Suomi-juttuja ja paljon muutakin. Yay!!

xoxo

/S

P.S. Pääsisiköhän sinne Linnan juhliin pressan vieraaksi tällasessa kuninkaallisessa juhla-asussa?

Kommentit

 1. Hih, en nyt olis ihan niin varma siitä, et ei sua ikinä linnan juhliin kutsuta! :) Ei sitä ikinä tidä, oothan sä tuonut aika paljon Suomea esille maailmalla! :)

  6.12.2011
  Johanna
 2. Hmm... saammekohan koskaan kuulla, oliko sulla avec mukana juhlissa? Ehkä sitten myöhemmin. Pukujahan sitä linnan juhlista tuijotellaan. Tänään oli yllättävää nähdä myös Katri parikin kertaa juhlissa, haastattelujen taustalla. Hieno puku sun tutka-parilla!

  6.12.2011
  Kirsi
 3. Hauskoja juhlia Sauli! Tosi kivaan varmaan, eikä tarvitse edes olla aveccina, hehe. :) Olet niin hieno Suomen lähettiläs, että minusta sinun pitäisi päästä oikeisiinkin Linnan juhliin tulevaisuudessa.

  6.12.2011
  Aduli
 4. Hyviä juhlia Sauli!

  6.12.2011
  maaret
 5. Hyvää itsenäisyyspäivää ja hauskaa juhlailtaa sulle sinne! Linnan juhlien TV-lähetys päättyi juuri ja illan ehdoton kuningatar mun mielestä oli Jenni Vartiainen. Upeaa kansainvälisen tason glamouria, täydellinen kokonaisuus! Ihanaa oli myös nähdä onnellinen Jani Toivola kumppaneineen tanssilattialla. Tunnelma vaikutti tavallista iloisemmalta Linnassa kaikin puolin. Nyt poden megaluokan ähkyä juhlamässäilyjen päätteeksi ja manaan ankarasti edessä olevaa työpäivää :P Mutta onneksi on jotain mukavaa odotettavaa kun luvassa on taas uusi blogipäivitys Saulilta :) PS. Jessus mikä kuva! :D Jossei noissa vermeissä Linnaan pääse niin ei sitten missään! LOL

  6.12.2011
  Taotao
 6. Olipa ihana blogi! Hyvää itsenäisyyspäivää sulle ja kaikille muillekin!!!

  6.12.2011
  Anna
 7. Yay Sauli murunen!!Ihana olet kun muistat meitä joka päivä!!Pusi ja hali sulle!! <3

  6.12.2011
  tinsu
 8. Kiitos samoin hyvää itsenäisyyspäivää sinne Losiin :) Pitipä ihan kattoa ja kuunnella nuo sun laittamat linkit. Kyllä ne näin itsenäisyyspäivänä herkistää mieltä. Meillä Suomessa on jo ilta pitkällä, mutta siellähän päivä on vasta alullaan ja juhlat tulossa. Yay ja kiva, huomenna vastailet kysymyksiin!

  6.12.2011
  Sirkku
 9. "Niin se vain on, että minä voin aina lähteä Suomesta, mutta Suomi ei koskaan lähde minusta." Naulankantaan, Sauli!

  6.12.2011
  Maria1
 10. Tuo kuva Katrin kanssa saa mut aina nauramaan, ihan parasta Tutkaa! :D Itsekin täällä ystävien kanssa seurattiin linnanjuhlia ja täytyy sanoa, että tällä kertaa tunnelma oli erittäin rento, hyvän tuulinen, musiikki oli tosi hyvää ja kaikki jorasi oikein antaamuksella! Hyvät viimeiset Tarjan järjestämät juhlat! Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin! :)

  6.12.2011
  Riia
 11. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle! Täällä on linnanjuhlia nimenomaan seurattu ja pukuloistoa ihailtu! Itselle jäi mieleen tyylikäs Mike Monroe kauniin vaimonsa kera! Jenni Vartiainen varmaan linnan kauneimpana ja tyylikkäämpänä! Ja pongasin ainakin 3 miesparia, varmaan oli enemmänkin. Sinä todellakin olet tuonut Suomea maailmankartalle viimeisen vuoden aikana enemmän kuin kukaan muu, joten en yhtään ihmettelisi jos ensi vuonna kutsu kävisi! Toivotaan! Silloin minua ei ruudun äärestä pois saisikaan! Tänään oli ensimmäiset lumet maassa täällä Hyvinkään paikkeilla, eli saat sinäkin todennäköisesti valkean joulun. :) Edusta hienosti omissa kutsuvieras"bileissäsi" ja toivo että siippa seuraa edustavana perässäsi eikä kompastele! ;) Olit muuten sitten ollut kai meillä salaa kuvattavana Lee Cherryn kanssa, koska täsmälleen samanlainen seinä löytyy meidän makuuhuoneesta! Oli muuten hieno kuva! Tuleeko sinusta koskaan epäonnistuneita kuvia?

  6.12.2011
  N.Sleepwalker
 12. Ensilumi on kyllä satanut jo aikaa sitten isoon osaan suomea, mutta ilmeisesti suomen eteläpäässä on saatu lumipeite viime yönä :) Meillä päin lunta on jo 5-10cm, eli on jo paljon valoisampaa vaikka aurinko ei juurikaan enää päivällä näyttäydy. Mut nautihan juhlista :) Ja tuo kuva :D

  6.12.2011
  nenja
 13. Hyvää Itsenäisyyspäivää Sauli ja avec! Pitäkää hauskaa! :)

  6.12.2011
  essellsari
 14. Oiii, ihanaa itsenäisyyspäivää Sauli! pirähän hauskaa ja nauti kaikin sieamuksin! Tarvittais varmaan kuitenkin karjalanpiirakoita ja munavoita, vaan mahtaakohan postipaketti kestää sinne asti.. : DD

  6.12.2011
  Mikaela
 15. Niinkuin jotkut mainitsivatkin, saattaisit sinä aivan hyvin sinne linnaan päästä, kun sinne kerta on kaikenmaailman Krisse Salmiset ymsyms päässyt ;) ++ Jos kuvia napsit siellä suomibileissä, laita kuvia tännekkin (:! Hyvää itsenäisyyspäivää!

  6.12.2011
  Niia
 16. Sun ois pitäny seurata Linnan juhlien striimiä netissä ;). Aika tylsästi pukeutuivat tänä vuonna. Jenni Vartiainen oli tosi näyttävä ja kaunis, mut en oo vielkää osannu päättää et tykkäsinkö sen oranssista mekosta vai en. Tykkäsin kyl Marco Bjurströmin punaisista kengistä ja Mike Monroen lilasta paidasta. Pidäpä hauskaa niissä juhlissa! :)

  6.12.2011
  Jomppe
 17. Mahtavaa! :) Hyviä juhlia ja Hyvää itsenäisyyspäivää myös sulle! :)

  6.12.2011
  Iida
 18. Hyvää itseinäisyyspäivää! Ihana kuulla, että juhlit tätä tärkeää päivää oikein Suomen konsulaatissa - siellä mahtaa olla hienot puitteet! Kyllä sitä aina herkistyy itsenäisyyspäivänä, kun kuuntelee finlandia-hymniä ja miettii kaikkia niitä rohkeita ihmisiä jotka tekivät tästä maasta itsenäisen. Järjestettiin kavereiden kanssa Linnan juhlien kisakatsomo ja syötiin itsemme ähkyyn ruoasta ja erilaisista herkuista.. huhhuh kyllä nyt pärjää taas jouluun asti! :D Jenni Vartiainen jäi kyllä erityisesti mieleen juhlista, hän on niin kaunis!! Michael Monroe sekä Jani Toivola hyvinä kakkosina. Mutta kiitos taas tästä blogipäivityksestä Sauli ja nauti nyt oikein kunnolla juhlista!! <3

  6.12.2011
  Jenni
 19. Helsingissä ei ainakaan vielä satanut ensilumi, pitää kuulemma olla yli senttimetri mittauksissa ;) Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin!

  6.12.2011
  aski
 20. Oh Sauli!!! You are so funny I luv you so fucking much k? :)) Cant wait for deets and pics from that party, enjoy it!!! xoxo And Happy Independence day!

  6.12.2011
  wandinka
 21. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle sinne LA:han sillä koti-Suomi pysyy sydämmessä aina, vaikka itse kulkeutuu muualle. Iloista ja mieleenpainuvia hetkiä konsulaatin juhlissa sillä siellä juhlitaan maamme itsenäisyyttä ja että veteraanimme ovat jättäneet vapaan maan jälkipolville. Uskon vakaasti, että tiesi vielä kulkee ihan oikeisiin Linnan juhliin sillä teet loistavaa työtä ulkomailla maamme eteen. Toivon myös koko sydämestäni, että avec lähtee mukaasi konsulaatin juhliin sillä tämä päivä on sinulle suomalaisena erittäin tärkeä. Olet sydämellinen ♥ ♥ ♥

  6.12.2011
  paljanka
 22. Voi Sauli, niin se vaan on, että Suomi pysyy suomalaisessa. Tämmösenä iltana sitä jotenkin herkistyy suomalaisuudelle, Finlandialle ja ihanalle pohjolalle, joka on kyllä aika ainutlaatuinen. Huomenna voi sitten taas sadatella pimeyttä ja loskaa :) Jenni oli kyllä ehdoton linnan juhlien kuningatar tänä vuonna. Huominen iltis sen kyllä varmaan kertoo. Mike Monroe oli hyvä kakkonen :D Loistavaa itsenäisyyspäivän iltaa teille, toivottavasti konsulaatissa on hyvä pirskeet :)

  6.12.2011
  Ella
 23. LOL.....Sauli you crack me up!!!!!  Love your ROYAL clothes, you should start your own fashion line!!!  :) So glad to hear you got the invite this time and "someone" else is the +1 !!!!!! 

  6.12.2011
  Cindy
 24. Happy Independence Day, Sauli, may you always be nourished by your roots :) I hope you enjoy your evening! Here are some more pics for you http://tiny.cc/mbduz

  6.12.2011
  BB
 25. Sauli, hirveen ikävä sua!! kun oot siel 'Hollywoodissa' :DD Olis kyl aika hienoo jos pääsisit linnanjuhliin!! ;;;;;;DDDD jos pääsisit sinne ja saisit ottaa Adamin mukaan ottaisitko?? :oo (; jepjep! Suomi on ihana maa! <3 Ja tolla puvulla pääset IHAN varmasti linnanjuhliin!! :D Terkkuja taas sinne!-^

  6.12.2011
  Wersku
 26. Voi miten ihana blogiteksti, Sauli. Ihan tippa tuli linssiin jossain kohtaa. Kyllä se vaan niin on, että me saadaan olla oikeasti ylpeitä rakkaasta Suomestamme ihan jokaisena päivänä vuodessa, ei vain itsenäisyyspäivänä. Ja ulkomailla se rakkaus kotimaahan jotenkin vaan korostuu, tiedän kokemuksesta. Pidähän hauskaa juhlissa!

  6.12.2011
  Ansku
 27. Happy Independence Day.

  6.12.2011
  Anod
 28. I went to Finland last summer and studied up on my history beforehand, so I appreciate how much this Independence Day means. I also went to Ainola to see where Sibelius composed his later works. It's a beautiful country. Do Finns have a tradition of setting out a shoe for St. Nick on Dec. 6? I'd love to hear about Finnish Christmas traditions and food.

  7.12.2011
  CzechMate
 29. Happy Finnish Independence Day! Have a great time at the Finnish Consulate. Tell us all about it soon! That pic of you and Katri in the row boat is hysterical!!! So cute! Do you miss the snow?

  7.12.2011
  Jenny
 30. Happy Finnish Independence day enjoy your time tonight at the gala you are attending...The snow looks beautiful...Do you find yourself homesick

  7.12.2011
  debbielynn
 31. Joo Helsinkikin tosiaan sai päälleen hieman lunta ma-ti -yönä, tuli heti hieman jouluisempi olo. :) ei jotenkin mahdu järkeen, että joulukuu tuntuu lokakuulta ja paikoin nurmikotkin vielä ihan vihreitä, yäk :) Linnan juhlien pukujen tasoa tunnuttiin kehuvan, ei ainakaan kovin paljon nähty pahoja mokia... makuasioista sitten voi kiistellä. :) Jennillä oli upea oranssi puku, Kike Elomaa näytti itseltään (joskin paranneltuna versiona), Veltolla oli Lassi ja Leevi -kravatti ja Silvia Modig pukeutui housupukuun jne. Itse tykkäsin myös Marco Bjurströmin hieman erikoisesta, punamustasta yhdistelmästä (ne punaiset kengät eivät tosin välttämättä taida olla jokaisen makuun). Oma ehdoton pukusuosikkini oli kuitenkin suunnistaja Anni-Maija Fincken sinisävyinen höyhenpuku. Kaunis ilmestys ja puvun sekä meikin värit sointuivat hiusten väriin ja kantajaansa upeasti. Iltapäivälehtien sivuiltahan niistä puvuista varmaan parhaimmat/pahimmat näkee... Ylen Areenassa lienee koko lähetys, pitäisi näkyä myös rapakon sillä puolen. Hienoa, että pääsit itsekin omiin itsenäisyyspäiväkemuihin, vaikket Linnaan päässytkään. Toivottavasti nähdään sieltä kuvia meille rahvaillekin.

  7.12.2011
  Jasmin
 32. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne sinulle Sauli! On se varmasti mukava ja aika jännäkin lätäkön toisella puolella, ihan eri maassa juhlia Suomea! :D No pidähän hauskaa!

  7.12.2011
  Ninsu
 33. Happy Independence Day to you and all Finns!! <3 Have fun at the party!! :) IMO - that royal gala outfit can get you in any party, anytime, anywhere! It's fabulous!! ;) xoxo

  7.12.2011
  Rochelle
 34. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille (taitaa tosin olla jo vuorokausi vaihtunut), ja mukavaa juhlailtaa Saulille sinne Losiin! Luulisin kyllä, että ne sun mahdollisuudet tulla kutsutuksi näihin oikeisiin linnan juhliin on oleellisesti suuremmat kuin useimmilla meistä täällä. Että kannattais varmaan ruveta treenaamaan niitä paritansseja vastaisuuden varalle :) Linnan juhlia tuli seuratuksi vähän sivusilmällä koe- ja ainepinojen lomassa, joten pukuloistoon pitänee perehtyä tarkemmin huomenissa lehtien ja netin välityksellä. Jenni V. oli kieltämättä upea, mutta onhan hän kyllä jo luonnostaankin kaunis. Vanhana Hanoi Rocks -fanina mua mua lämmitti myös Michael Monroen näkeminen juhlissa. Usein puhutaan suomalaisten heikosta kansallisesta itsetunnosta, ja monesti sitä tunnutaankin olevan huolissaan siitä, mitä muunmaalaiset meistä suomalaisista ajattelee - ihan turhaan, kylläkin. Jos nyt ei kurjaa ja pimeää syksyä ota huomioon, niin kyllä Suomessa ja suomalaisessa kulttuurissa ja yhteiskunnassa on paljon sellaista, mistä voi olla ylpeä. Aika hyvät eväät täällä esimerkiksi tarjotaan siihen, että pärjäisi tuolla Suomea isommissakin ympyröissä. Toivoa kuitenkin pitää, että Suomi pystyisi tulevaisuudessa löytämään jonkinlaisen tasapainon, missä yhdistyisi terve kansallinen itsetunto ja toisaalta moniarvoisuuden, monikulttuurisuuden, suvaitsevuuden ja avoimuuden arvostus. Meillä päin satoi varmaan jo kolmannet lumet - toivottavasti nämä nyt jo pysyis maassa ainakin joulun yli. muuten en kyllä ala :( Tuo kuninkaallinen look on kyllä ehdottoman tyylikäs :) Ei ollut Katri vain tainnut muistaa ottaa tiaraa mukaan linnaan. Enkä ole kyllä ihan varma, olisko nuo revityt farkut ihan etiketin mukaiset :D

  7.12.2011
  SaraSmile
 35. Happy Independence Day, Sauli. Have fun at the festivities tonight.........

  7.12.2011
  Pat
 36. Happy independence day Sauli! Have a great party :-)

  7.12.2011
  Katinka
 37. ooi, ihana blogi! Niin mahtavaa, että on tuollaisia ihmisiä kuin sinä - Valoisia, positiivisia ja säkenöiviä! Elämä on ihanaa, se vaan pitää oivaltaa! :D kiitos, Sinulle!

  7.12.2011
  NV
 38. Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää ja -juhlaa sinulle sinne aurikoiseen ja kesäiseen Los Angelesiin! :) Tuo on niin totta kuin olla voi, että voi aina lähteä Suomesta, mutta Suomi pysyy minussa. Itse arvostan korkealle Suomen itsenäisyyttä ja sitä, että olemme eri mittareiden persteella yksi maailman parhaimmista maista asua ja elää, vaikka kyllähän Suomessakin kaikkea parannettavaa löytyy. Lisäksi ulkomailla voi aina ylpeästi todeta olevan Suomesta, koska moni ulkomaalainen pitää Suomea tasokkaana maana. Tänne melko eteläiseen Suomeen on satanut jo lunta ja lumi on jopa pari päivää pysynytkin maassa. Toivon niin paljon valkoista joulua, ja varmaan se on muidenkin toiveissa. Paukkupakkasia en halua, mutta pieni pakkanen on OK. Heippahei jälleen! Seuraavaa kirjoitustasi odotellen Cerise :)

  7.12.2011
  Cerise
 39. Happy Independence Day!!! You sound so excited!!! Have fun at the party tonight!! Can't wait to see the photos & hear about your experience. Tomorrow sounds fun as well with the question & answer round!! :) Lots of love to you :)

  7.12.2011
  Kristy
 40. YAY! Happy Independence Day beautiful Sauli, loved what you said about your country, hope you have a wonderful time at your celebration, can't wait to see the photo's ! talking of which wow we have seen one of the photo's Lee Cherry took off you, and oh my god, such beauty ! you look stunning.....

  7.12.2011
  Joanne in Australia
 41. Enjoy the party and have fun. I can't wait to hear all about it as well as your answers to our questions. I wait patiently until your next entry.

  7.12.2011
  Donna
 42. Happy Independence Day to all Finnish friends :)

  7.12.2011
  milkywayfairy
 43. Hi Sauli! I love all your blogs! Thanks for all the updates! I have a question: do your tattoos have any special meanings? Just curious <3 Thank you!!

  7.12.2011
  Gray
 44. Happy Independence Day, Finland! Happy Independence Day, Sauli!!! Hope the celebration at the consulate is wickedly wonderful for you! Ciao, Bren xoxo

  7.12.2011
  Bren
 45. I like your hair like that alot but those glasses need to go. haha

  7.12.2011
  Kathy
 46. Sä jos kuka ansaitsisit ehdottomasti kutsun linnan juhliin! :) Ehkä sä vielä joskus sinne pääsetkin...Pitääkin käydä käydä katsomassa nuo sun linkittämät kappaleet.. :)

  7.12.2011
  Glitter
 47. Voi Sauli, kyllä niin liikutti sydäntä nuo sun linkit <3 Kuuntelin molemmat vaikka täällä Suomessa olenkin ja on nuo takuuvarmoja tunnelmanluojia Itsenäisyyspäivänä! Ja muulloinkin :) Kiitos niistä! Oli varmaan hyvät juhlat ;D Ei sinne konsulaattiinkaan kaikkia tai ketä vaan suomalaista kutsuta!! Saat ansaitusti olla ylpeä ja iloinen kutsustasi <3 xo

  7.12.2011
  Miia Vaan
 48. montee, it would be good not to talk about things you do not know about, such as people's work situation. For a foreigner living in the US it's a lot more complex than most of the people realize. Also, as always when something is translated, some of the nuances of the language do not come through, and cultural references are not obvious to someone who does not share the same background. Sauli's comments, when read by a native speaker of Finnish, and especially by another Finnish immigrant, make perfect sense. Many who have moved abroad miss their home country - I've lived in the US for several years and all of a sudden just about cried today because of homesickness. At the same time, it's wonderful to have a place and people in the world you miss. And Finns are independent, being "plus one" all the time has its' challenges. I found Sauli's update today refreshing, and a sign that he has both feet steadily on the ground and he has not forgotten his roots.

  7.12.2011
  Maria1
 49. Hyvää itsenäisyyspäivää!! Siis apua mikä kuva, ihan paras :D

  7.12.2011
  TiiHe
 50. Just näin Sauli, täysin samaa mieltä suomalaisuudesta, itse 2 kertaa ulkomailla asuneena. Loistavaa Suomi-tunnetta edelleen sinne. Tänä aamuna oli täällä -6 ja vähän lunta maassa Hyvinkään tuntumassa, toivotaan että saadaan valkea joulu! :))

  7.12.2011
  TuijaRmk
 51. Kiitos kivasta postauksesta! Seurasin linnan vieraiden kättelyosuutta. Onhan se muuten aika tylsää seurattavaa kättelyä pari tuntia, mutta ne puvut, ne tosiaan jaksaa kiinnostaa joka vuosi! Piti taas ostaa lehti, josta saa pällistellä ja ällistellä pukuja. Hauskin oli Angry birds -puku ja ihan tyylikäskin, ihme kumma :)

  7.12.2011
  Just me
 52. Montee & Maria1: Maria has some good things to say. And btw, can't you see, Montee, that the "plus one" -thing is just Sauli's way of joking and mentioning ironing only means that he's got his feet on the ground? And it's only great to have respect for your roots no matter where you live. Especially when writing to people who share the same roots. Everyone from elsewhere than Finland should take things as a lesson from other cultures and different people and remember that language differences always change the message and don't open up so well to others. Sauli, you're a doll, and everything you write makes me appreciate you more and more each day!

  7.12.2011
  Exactly
 53. Just me, mustakin se Angry birds -puku oli ihan hauska, vaikka tietysti jonkun mielestä taas se ei ideana ollu 'arvokas'. Eihän sitä lintua siitä välttämättä ees osais kattoo, jos ei tietäis kuka oli kyseessä. Olihan siellä monilla naisilla hienoja pukuja, mutta jotenkin eniten ilahduin kun miehillä oli vähän erilaista päällä. Täälläkin kuunneltiin eilen mm. Maamme-laulua ja Finlandiaa jo heti aamusta, ja kyllähän sitä vaan aina jossain vaiheessa itsenäisyyspäivää herkistyy. Hieno postaus, Sauli... vai Daniel ;)

  7.12.2011
  Andi
 54. Happy Independence Day Sauli!!!! :)

  7.12.2011
  Sharon
 55. Hi Sauli ! you re always beautiful and handsome even with these funny glasses ! you re very handsome in this picture like every other time .

  7.12.2011
  Luna
 56. Innolla jo odotetaan uutta "joulukalenteripäivitystä". :) Ja samoin myös uutta IS blogin päivitystä (toivottavasti sitäkin päivittelet edelleen). Ei tässä mitenkään vaativaisiksi olla heittäytymässä...LOL, nämä ovat vain niin kivoja päivien piristyksiä nämä blogit (vaikka olisivat ihan lyhyitäkin tunnelmapaloja). Jatka samaan malliin vaan! :D Toivottavasti itsenäisyyspäivä sujui mukavissa merkeissä.

  7.12.2011
  Tikru
 57. Jaahah, kukahan sulla oli sielä juhlissa avecina...? ;) Hyvä blogi taas, jatka samaa rataa. Sano Adamille terveisiä<3 Love you!

  7.12.2011
  Jaana
 58. Odotan innolla kuulumisia sieltä konsulaatin juhlista! Kerrohan sitten ketä kaikkia tuttuja suomalaisia siellä näkyi. PS. Kiitos, nyt alkaa olla hyvän kokoisia kuvia ;)

  7.12.2011
  Atsi
 59. Maria1 and Exactly- it ´s for the best to just ignore the idiot trolls.

  7.12.2011
  Maik
 60. Hope the party was as fun as you and Katri seem to have had in the picture here:) Thanks for the English link to lyrics of Finland's anthem

  7.12.2011
  Barb
 61. Täällä on niin hehkutettu Sauli sua Suomen lähettiläänä ja niinhän se vain on. Sulla tuntuu olevan jalat maassa ja selkärankaa ja samalla avoimuutta ja rohkeutta. Juuri sellaista asennetta mäkin mieluusti liitän suomalaisuuteen, varsinkin kun näitä ahdasmielisempiäkin virtauksia on havaittavissa toisinaan. Vaikka kansainvälinen näkyvyytesi on tullutkin siippasi myötä niin ihan itse olet kuitenkin persoonallasi ihmisiä valloittanut. Ja ei voi kuin arvailla kuinka paljon Suomi-tietoisuutta tässä samalla on maailmalla levinnyt:). Mutta välillä koko kansakunnan edustaminen voi olla vähän liikaa, tai ainakin itse muistan aikoinaan muualla asuneena välillä vähän väsähtäneeni siihen, että minä edustin myös koko maatani kun mä olin vaan mä, vaikkakin samalla ylpeä kotimaastani. Niinhän se aina on, joka kolikolla kaksi puolta. Konsulaattipippalot oli varmaan mielenkiintoinen näkökulma itsenäisyysjuhliin:) Kiva lukea niistä lisää.

  7.12.2011
  HannaN
 62. montee - In my opinion your comment is unfair. Most of us know that Sauli is joking about "plus one", avec -thing and that he loves to live in LA and has made new friends there which is his home at the moment. We all feel homesick abroad sometimes (and we Finns on such days as 6th of December when we remember the people who got our country independent). And Sauli's job is just his own business, not ours. We have no right to tell him what to do. He's a grown man. Maybe you should quit reading Sauli's blogs b/c it looks like you don't fully understand them (and as said the translations are always a bit different than the original text in such a colourful language as Finnish is).

  7.12.2011
  Anitta
 63. hi Sauli: I raise my glass ~ Kippis to celebrating and sharing cultures. You have much to be proud... Happy Indepedence Day!!! The Portuguese have a very beautiful word "Saudade" which is what you might be feeling for your native Finland. It means a deep longing for people/place who are very dear to your heart. sending you <3 from a Portuguese/Canadian xox

  7.12.2011
  Besha
 64. HIeno analyysi suomalaisuudestasi ja kotimaan merkityksestä sille, millaiseksi olet tullut. Kivat sivut myös : ) !

  7.12.2011
  Tyyny
 65. Will u tell us about your tattoos?

  7.12.2011
  Hektorya
 66. I love u Sauli <3 and i love your blog too..so funny <3 i have a question: can u cook? And whats your best dish? ^^

  8.12.2011
  Minci
 67. heijj, tää ei käy, siel vaa auronkoa ja tääl sataa lunta ja sitte sulaa & taas sataa ::)??

  8.12.2011
  sweety
 68. Hups... Tuo piti kirjottaa tuoho "aurinko" kirjotuksee :33 Mut kaipaatko tänne Suomen pakkaseen ja lumikeliin? (:

  8.12.2011
  sweety
 69. Sauli, olet valloittava!!! :)

  8.12.2011
  TrampStamp
 70. Superb information here, ol'e chap; keep burnnig the midnight oil.

  10.12.2011
  Easter
 71. haha ;) ja aww sauli mikä ihana kuva ! <3

  16.12.2011
  GlambertAnnii
 72. Do you mind if I posted this blog post on my webpage? I would give you credit and a link back to your website. Appreciate it, and don't hesitate to let me know here!

  24.1.2012
  Breann Naidu
 73. Maybe there is a problem with the Style sheet here? I can't read anything here without highlighting it with the mouse, due to the fact it's all yellow. I'm using Opera if it makes a difference.

  26.1.2012
  Arvilla Cobetto
 74. Ihan paras tuo kuva. xD

  9.6.2012
  Senja