Helsinki!!

Sauli Helsingissä

Missä on lumi?!?

xoxo

/S

Kommentit

 1. Nou hätä Sauli!!Pääasia että olet turvallisesti kotimaan kamaralla! <3 <3

  17.12.2011
  tinsu
 2. Kyllä Helsingissä sato tänään ehkä kymmenen minuuttia lunta, kunnes se vaihtui taas vaihteeksi vedeksi.. YÖK!! :D Ei tainnut jäädä paljon siitä maahan.. :D

  17.12.2011
  Johanna
 3. Tervetuloa takaisin! Toivottavasti jetlag ei ole ihan mahdoton. Ja toivotaan kovasti, että saat toivomasi valkoisen joulun! :)

  17.12.2011
  Taotao
 4. Älä muuta virka!

  18.12.2011
  Susse
 5. Tervetuloa takas suomeen! Pidähän hauskaa sen ajan ku täällä oot :P ja joo missä on lumi?! pah! :D

  18.12.2011
  sumu
 6. LOL

  18.12.2011
  LilliS
 7. Ihanaa, että selvisit matkasta! Ja hyvä kun et ilmeisesti (vielä) hypännut takaisin LA koneeseen! Juu, ei ole lunta, mutta jos tuulet puhaltaa oikeaan suuntaan, niin ensiviikolla luvattiin etelä Suomeenkin lumipeite! Adamin uusi biisi on saanut niin iloiseksi, että ei siinä pimeä ja lumeton joulu paljon haittaa! Ja Joulu-Tutka tulee kuitenkin! :) Ja kiitos kun muistit meitä viestillä tänne blogiin, vaikka oltaisiin annettu anteeksi yksi välipäiväkin! xoxo

  18.12.2011
  N.Sleepwalker
 8. Niinpä, missä on lumi! kysyn sitä itseltäni joka päivä........ :D kerropas ens blogissas vähän että minkälaista on olla taas Suomessa!! tuntuuko oudolta?

  18.12.2011
  Jenni
 9. Ei ole lunta, vettä kylläkin :-( Käännytkö ympäri ja takaisin katsomaan vehreempää nurmikkoa, vitsi vitsi. Tervetuloa Suomeen vierailulle ♥ ♥

  18.12.2011
  paljanka
 10. No nii-i, missä lumi???? 'itkettää' :(

  18.12.2011
  Didyme
 11. Sitä täällä ihmettelee moni muukin!:) Joulutoritkin näyttää ihan typeriltä ilman lunta. Mutta ihanaa, että olet turvallisesti perillä ja täällä Suomessa ainakin hetken <3

  18.12.2011
  Miia Vaan
 12. Tervetuloa Sauli! <3

  18.12.2011
  Hollywoodhillsgirl
 13. Sehän oli pitkästi kirjoitettu! :D Pahoittelut, kun ei saatu sitten sitä lunta sulle. Mutta vähän aikaa jo satoi luntakin tuon veden sijasta, eli kyllä me yritettiin! :D

  18.12.2011
  Kirsi
 14. Sitä samaa tässä itekki miettiny jo jonkin aikaa. :)) Ja just varsinkin tänään kun kävin keskustassa jouluostoksilla nii koko ajan sato vettä. Alkaahan sitä vähä siin vaihees miettii mitä mä teen näil joululahjoil ku tuntuu, että ois syksy. Kuvias odotellessa, xoxo ♥

  18.12.2011
  Miinasd’
 15. Ihanaa Sauli, pääsit onnellisesti kotimaan kamaralle !! ♥ Eipä tuotany lunta täällä Varsinais-Suomessa ainakaan oo näkyny, Rovaniemellä kuulema ihan hyvin, kertoi siellä asuva siskoni. Vähäös n huonolta näyttää myös aaton suhteen, jos ihmeitä ei tapahdu. ☺ Mitä aiot Sauli Hollywood-blogin suhteen, kun et oo sitä päivittäny tällä viikolla?? Toivottavasti jatkuu taas kun palailet sinne sun nykyisille kotikontuville. Vaihdoin taas uuden Adam & Sauli wallpaperin läppäriin, tää essellsari tekee niin hienoja, et

  18.12.2011
  StellaA
 16. Joo jatkoa, tää essellsari tekee niin hienoja et WAU!!! Älä stressaa, lahjoja kerkee vieläkin ostaa, itsekin aion tiistaina. Ihanaa joulunalusviikkoa, Sunshine ♥♥

  18.12.2011
  Stella
 17. Be patient snow will come soon enough, enjoy driving around to see your family, stay safe. I hope if Adam comes there you two will visit the spot you first met and take pics. xxxooo

  18.12.2011
  gael
 18. Nimenomaan, missä lumi? Keskisuomessa on vähän. Tosin täälläkin näyttää enemmän keväältä kun keskitalvelta. Vähätkin lumet mitä on tulee jo katolta alas :(

  18.12.2011
  Hachi
 19. Tilasin lunta tänne etelä-suomeen jo noin kuukausi sitten mutta pahoittelivat teknistä ongelmaa...vikaa korjataan parhaillaan :) vika piti olla viimeistään siihen mennessä kun Sauli Koskinen saapuu Suomeen ja jos siippa olisi tullut mukana olisi tehty ylitöitä asian eteen :) Aatoksi maa on valkoinen <3

  18.12.2011
  Martsu
 20. Ai sie saavuit jo suomeen :) Se ei auta kun lähteä pohjosemmaksi lunta etsimään ;)

  18.12.2011
  nenja
 21. YAAY SAULI! Welcome to Finland! I'm so glad you're there. :) A little bit closer to me! Hahaha! I hope that snow comes soon, I can't wait for the snow neither. We haven't got snow in Estonia too yet, but it was snowing a bit today and it melted right away. Ughhh! Anyway, have fun in Finland and take care! I love you. <3

  18.12.2011
  Jaanika
 22. Eka viesti varmaan hävis bittien taivaaseen eli ihanaa Sauli , että pääsit onnellisesti kotimaan kamaralle!! ♥ Ja piti vaan mainita et vaihdoin uuden Adam & Sauli wallpaperin läppäriin, tän essellsarin joka tekee niin huipputyötä, kiitos hänelle. ♥

  18.12.2011
  Stella
 23. (Global Warming Is Real) hahaha..... you still might get white Christmases, I'll be dreaming of it for you ;-) Glad you made it back to Finland safe & sound and no doubt tried.... Looking forward to seeing pics!!

  18.12.2011
  Gloria Sweet-love
 24. No snow? :( We had a light snowfall here in Wisconsin overnight; hope it's heading your way. ;) We'll both have snow for Joulua. :D Yay, you're home! Have wonderful visit, Sauli!! :)

  18.12.2011
  Nancy
 25. Voih pieni... ei täällä Etelä-Suomessa lunta ole, mutta toivottavasti pärjäät :) Tervetuloa Suomeen.

  18.12.2011
  Katri
 26. so glad you arrived safely, we LOVE you ! Please let us know when you and Adam are together again, you both make us so happy :)

  18.12.2011
  Lulu
 27. hei kerro ketä sä aiot helsingissä tavata ? :))))) ja kauan sää oot suomessa? toivottavasti jäät ikuisesti >:

  18.12.2011
  !!sd
 28. Sauli, don't drink tea, with chamomille in it, unless you are trying to go to sleep. It will make you drowsy. Got to read the lables.

  18.12.2011
  Anne Marie
 29. I'm glad you are safe and sound in Finland. Have a great time. I am sure your "better half" misses you.

  18.12.2011
  irish1139
 30. Siis Katri söi sanansa kuitenkin, vaikka ihan selvästi lupasi hankkia lumitykin Rukalta. ;)

  18.12.2011
  Lilli
 31. Unohdin, että piti kiittää sinua Sauli. Sinun aurinkoisuutesi ansiosta koko maailma tulee saamaan überhyvää musaa, kuten siippasi tänään julkaistussa Sunday Times'in haastattelussa totesi: ""After almost a year on tour, he rented a house in LA, saw family and friends – and, crucially, fell in love. “When the tour ended, I was exhausted and a little depressed,” he admits. “I was definitely in a dark place when I started writing. My songs were moody, broody and angsty. I decided to make an honest, organic, stripped-back album. Then, thank God, I met my boyfriend. I was so happy, I started writing fun songs, party music.” ""

  18.12.2011
  Lilli
 32. Sitä oon ihmetellyt itekin et missä on lumi =)

  18.12.2011
  Lilla my
 33. Tervetuloa Suomeen Sauli!! Ja ihanaa Joulua sulle läheisten ja rakkaiden ihmisten kanssa :)

  18.12.2011
  Ella
 34. Tule tänne pohjoseen! :)

  18.12.2011
  Jane
 35. mahtavaa että oot nyt sitten Suomeen palannut, vielä kun sitä lunta saisi..

  18.12.2011
  Broken
 36. Tervetuloa Suomeen pitkästä aikaa Sauli! ♥ : )

  18.12.2011
  Kaisa
 37. Ei ole lunta, mutta räntää loskaa varmasti vielä järjestyy! Pimeää ja märkää on keli, mutta onneksi on Joulu ovella, se tuo piristystä tähän vuodenaikaan... :) Livahdankin tästä joulukaupoille! :) Hyvää sunnuntaita!

  18.12.2011
  Sirbu
 38. haha oiii sauli ihanaa ku oot ny suomessaki <33333 oot ihana !!!

  18.12.2011
  GlambertAnnii
 39. Tervetuloa Suomeen Sauli! Olen jäänyt ihan koukkuun Adamin uuteen biisiin-ihan älyn hyvä!- Ja vielä paremmaksi sen tekee kun tietää että Adam on kirjoittanut sen ajatellen sinua!Ootte aivan ihana pari, tuun aina niin hyvälle tuulelle kun luen tätä sinun blogia tai muita juttuja sinusta/teistä. Ja hei, onko vähän ihanaa olla inspiraation lähde mielettömän hyvälle musiikille ja tulevalle levylle!

  18.12.2011
  Maisa
 40. Kaikki lumi on täällä pohjosessa, misä nyt on viimeset kolme päivää melkeempä tuiskuttanut :) Olisi tossa tehny mieli hypätä laudan kyytiin ja rinteeseen, mutta ei aika riittäny:(

  18.12.2011
  Näin tänään
 41. Thank you for letting us know you are safely home Sauli, can't wait for the updates and photo's , i just read the Sunday U.K Times article about your Adam and how you inspired the change of direction in TRESPASSING..... SAULI WE LOVE YOU !

  18.12.2011
  Tara
 42. Sauli what Sunshine you are, Adam credits you with making him happy again and changing the album to what it has become, I love your beautiful relationship, hope you are together very soon, a new photo of the two of you would make my holidays complete, adore you Sauli x

  18.12.2011
  Tammy
 43. Ihanaa, että olet Suomessa!!! <3<3<3<3<3 eilen, kun olin ropparissa, niin ihan kun olisin kuullut sinun äänen! Etsin sua ihan hullun lailla kaupasta, muut ihmiset katselivat minua kummasti.. XD mutta sitten tajusin että tuskin sinä olisit Porvoossa. ':/ MUTTA aavistin, sillä hetkellä et oot Suomessa... :D xoxo saulii

  18.12.2011
  Werskuli
 44. I cried a little I must confess when I read today's Times article about your beautiful boyfriend and how YOU have so positively influenced him and his work, can't wait for TRESPASSING, I just pre ordered 4 copies ! Can't wait till the two of you are back together again, Thank you Sauli for loving Adam, we love you just as much now!

  18.12.2011
  Sally
 45. Se lumi on täällä pohjoisessa, tervetuloa ! :>

  18.12.2011
  Mate
 46. Yay! Glad that you made it to Finland safely. :) Now that you're there, snow is on its way just in time for a white Christmas. ;) Looking forward to see some great pictures! ~Have a fantastic time!! As always, I love ya! ~xoxo

  18.12.2011
  Rochelle
 47. Oh sauli ! we just saw the photo of you ! that has made my night ! I can't stop smiling, you look adorable in the rain and that suitcase is nearly as big as you are ! LOVE !

  18.12.2011
  Beth
 48. Oi Sauli! Näytätpä hyvältä ja tyylikkäältä! (Ihan selkeesti oot saanut vaatetukseen inspiraatiota BB-Beniltä, joka laittoin aina sen valkoisen villapaidan sunnuntain suoriin lähetyksiin, hih ;) No ei oikeesti teitä kahta voi edes verrata!) Kylläpä muuten näyttää melkoisen autiolta Helsingin kadut (kuvassa)! Olis voinu luulla että siellä on ihan täysi kuhina päällä, niin kuin omassa kotikaupungissani mis on kadut täynnä joulutressistä kärsiviä ihmisiä, mut ilmeisesti ei! Tervetuloa Suomeen! Viel on vajaa viikko aikaa saada lunta teille sinne, tiukille menee! :)

  18.12.2011
  Lintu
 49. Voi Sauli näytät tuossa kuvassa siltä että jäädyt pystyyn!!Täältä tulee ISO ja LÄMMIN hali sinulle!!! <3 <3 Kävin kuuntelemassa sen Adamin uuden sinkun ja voi luoja miten UPEALTA se kuulosti!!Nyt on entistä vaikeampi jaksaa odotella koko levyn ilmestymistä!!

  18.12.2011
  tinsu
 50. Sally, and all the foreign people who come here daily: Thanks for your lovely comments and beautiful greetings you're sending to Sauli. It's so delightful to read them and I'm sure Sauli appreciates your input tremendously. Your kindness makes my heart warm. Merry Christmas to all our foreign friends!

  18.12.2011
  Lintu
 51. Yes, maybe it`s global warming but whole last week it was raining in Helsinki, not snowing :( Anyway Sunsihine, welcome! Toivottavasti sinulla on ihanaa aikaa täällä Suomessa perheesi ja ystäviesi parissa! Oikein hyvää joulun aikaa sinulle!! Mitenkäs A...Kaukana Kiinassa...

  18.12.2011
  Sunflower
 52. Onko teillä kotona vielä se koira, jonka pentukuvan olemme nähneet sun mahan päällä ja myöhemmin hänestä aurinkolasit päässä? Jos on, toivottavasti, niin postitahan Sauli meille jokun joulukuvan hänestä :) Me fanisi ympäri maailman kun tunnetusti kun tykkäämme karvaisista kavereistasi!!

  18.12.2011
  Sunflower
 53. Tervetuloa kotiin! Lunta on luvattu ensi viikolle, joten älä yhtään huoli. Kuvasta päätellen olit kyllä varautunut johonkin vähän muuhun kun vesisateeseen... :)

  18.12.2011
  Laura
 54. Hyvä kysymys! Viikon polttavin puheenaihe ja vastauksesta ei tietoakaan :( Tervetuloa kuitenkin kotiSuomeen :)

  18.12.2011
  LenaS
 55. Rainy day in Helsinki! ~ great pic! That giant luggage looks heavier than you. ;) ~xoxo

  18.12.2011
  Rochelle
 56. Maisa, Adam ei oo kirjottanu tuota ekaa sinkkua, itseasiassa se on alunperin pari vuotta vanha. Mutta hieno biisi se on, ja loistavasti laulettu. Ilmeisesti levyllä tulee kuitenkin olemaan useampia kappaleita, joita Adam on ollu mukana kirjottamassa.

  18.12.2011
  Miia
 57. kyllä meillä ainakin välillä oli lunta, se vaan sitten suli pois :D älä huoli, etsä sitä lunta oikeasti haluaisi kuvittelet vaa ::)

  18.12.2011
  tearshappens
 58. Ihanaa että olet Suomessa, en malta odottaa teidän tutkaa!! Mutta vähänkö repesin kun tajusin että toi sun kuva on otettu Aleksanterinkadulla, joka on lämmitetty katu! Hahaha, eli pysyy suhteellisen kuivana vaikka lunta olisi muualla vaikka kuinka! Ihan mahtava!!! :D :D

  18.12.2011
  Hanna
 59. Hmm, miksköhän sulla on aurinkolasit päässä? :D kunnon california guy! ;) harmi ettei lunta nyt näytä jouluksi tulevan... toivottavasti kuitenkin sulla on oikein ihana joulu Suomessa!

  18.12.2011
  Nora
 60. Eilen sanoi räntää, joka teki märän valkoisen kerroksen maahan. Hyvällä mielikuvituksella sitä saattoi kuvitella lumeksi. Tervetuloa takaisin Suomeen joulun viettoon. Sisällä kuusen juurella ei ole niin väliä, miltä ulkona näyttää.

  18.12.2011
  mumi
 61. Tervetuloa takaisin sateiseen Helsinkiin! Täällä ei ole mitään muuta tullutkaan kahteen viikkoon kuin vettä : (

  19.12.2011
  miukkis
 62. I thank you humbly for sharing your wsoidm JJWY

  14.2.2012
  Youngy