HAIRSTYLES!!

SAULI_pääkuva_blogi_101211

Hello!! Tässä olisi nyt minun hiustyylejä vuosien varrelta. 🙂 Voi luoja kun itseänikin ihan kauhistuttaa katsoa näitä vanhoja kuvia. hah!

Muistan sen päivän kuin elisen jolloin halusin värjätä tukkani siniseksi. Muistaakseni olin silloin 13-vuotias ja jo silloin halusin erottua joukosta. Kaikki vaatteet piti olla silloin skeittiliikeestä ja tuota ihanaa smurffi-tukkaa korosti vielä Filan aurinkolippa ja keltaiset aurinkolasit. Siis todella COOLIA!! 🙂

Päästyäni sinisestä tukastani eroon halusin pistää rastat päähäni. Ne olivat silloin jotain aivan upeeta ja olin niistä niiiin intona!! Muistan vielä että olin itse säästänyt niihin rahaa ja ne maksoivat silloin “vanhaa rahaa” 500 markkaa. 🙂 Rastapäisenä peikkona kuljin eteenpäin noin 2 vuotta. Välillä rastani olivat vaaleat, välillä tummat ja lopuksi taas siniset… Vanhempani ovat varmasti olleet todella ylpeitä minusta tuohon aikaan. Haha!!

Voin sanoa että olen käynyt elämäni aikana kaikki hiustyylit läpi. Tukkani on ollut punainen, vihreä, sininen, keltainen… jne… On ollut takatukkaa, kiharaa, suoraa, lisäkkeitä, siili, irokeesi…. jne…

En pysty olemaan samalla hiustyylillä kuin korkeintaan vuoden verran. Nyt minulla on projektina vähän kasvattaa tukkaa, mutta ei siis todelllakaan mitään pitkää mallia.

Vinkkejä voi kirjoitella että mikäs tukkatyyli minulle parhaiten sopisi??

Jouluna kun tulen käymään Suomessa haluan kaivaa kaikki vanhat kuvani esiin ja postailla niitä sitten tänne. Vaatetyylejäkin on varmasti ollut siis joka lähtöön!! Huh!!

Super-ihanaa viikonloppua teille kaikille tasapuolisesti!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. all gorgeous but the best and sexiest is the way you look now...just perfection ! you are so adorable ! LOVE !

  10.12.2011
  Beth
 2. Haha, mites afro? Tai pinkki tukka? Ei taida olla paljon muuta "uutta" kokeiltavaa.. :D

  10.12.2011
  Johanna
 3. Hauskoja noi hiustyylit! :) Eiköhän jokainen ole elämänsä aikana käynyt läpi enemmän tai vähemmän kyseenalaisia tyylejä, mutta onhan noi sun siniset hiukset olleet tosi rock haha!! Mutta pitää sanoa että kyllä noi blondit sua parhaiten pukee!

  10.12.2011
  Hennu
 4. you have the ability to look gorgeous at all times no matter what !! how do you do that ?!!! but I LOVE the way you look now, but I must confess when you dyed it silver I thought I had never seen anything so god damn sexy !

  10.12.2011
  Lulu
 5. Hah tosi hauskoja hiustyylejä, oot ollut kyllä oikea pelle peloton jo pienestä pitäen :)

  10.12.2011
  Just me
 6. Mun mielestä ihanin tyyli on tuo toiseksi viimeinen kuva, eli hopean/tuhkanvaaleat hiukset suorana irokeesina. Toinen suosikkityyli on ollut BB-talon aikainen tukka, koska siitä sinut edelleen parhaiten muistan. Muistan miten silloin inhosit luonnostaan kiharaa enkelipehkoasi ja olitkin sitä aina suoristamassa ;) Kolmas suosikkityylini on se, millainen look sinulla oli Tutkissa vuoden 2010:n aikana ennen USA:aan muuttoa, eli tosi luonnollinen ja miehekäs look: lyhyet, värjäämättömät hiukset sekä lyhyt ja tyylikäs parransänki. Jos saisin toivoa, niin olisi kiva nähdä parransänkeä enemmänkin, se tuo niin paljon lisää extra-charmia :)

  10.12.2011
  AC
 7. I like you in 5, 13, 14, and 15. Also, you look cute in glasses.

  10.12.2011
  irish1139
 8. On noi siniset hiukset kyllä mahtavimmat :D

  10.12.2011
  Broken
 9. Sun nykyinen tyyli on paras, irokeesi! Todella cool ja näyttää aivan törkeen hyvältä sulla!!! Älä leikkaa sitä pois :) Varsinkin ku se on piikkisuora, ah.

  10.12.2011
  Tiia
 10. Heippa Sauli! Täytyy sanoa, että olet ollut aina erilainen, rohkea ja oman tien kulkija. Ja jo tosi nuoresta lähtien. Kiitos tukista ja tämän päivän luukusta. On mukava tutustua sinuun joka päivä paremmin. Mukavaa viikonloppua!

  10.12.2011
  Rita
 11. Kiitos kuvista, niitä on niin paljon! Sulle kyllä sopii melkein mikä vaan tyyli. Et ei kun kokeilemaan vaan. Noista rastoista en kyllä innostu, mutta muuten, huippuja tyylejä on ollut!

  10.12.2011
  Kirsi
 12. Olisipa mullakin pokkaa tehdä jotain "radikaalia" hiuksilleni :o

  10.12.2011
  Jemina
 13. Woohoo Sauli thx for sharing, lol is so funny and cute and cool :) Hey u really look like a Brat Pitt on that pic in the middle!!! :)

  10.12.2011
  wandinka
 14. Kiitos taas tän kamalan sateisen, tuulisen ja kylmän päivän piristämisestä!! Eihän noi hiustyylit nyt niin kamalalta näytä....tai no, ehkä toi sininen tukka ja rastat ei nyt ollu ihan valintojen parhaasta päästä, mutta noin muuten sulle tuntuu sopivan aika monenlainen hiustyyli :) Mitään vinkkejä, en haluu sulle antaa, mutta kun kerran kysyit mielipidettä, niin mä pidän sun tukasta sellasena kuin se on nyt....ei kuitenkaan stailattuna sillain kun AMA:ssa...se oli outo :/ Ihanaa viikonloppua sullekin! Toivottavasti saatte viettää siitä edes osan, ihan rauhassa, kahdestaan <3

  10.12.2011
  WLF
 15. I like these looks for you... http://twitpic.com/7ri2r5/full http://twitpic.com/7ri39b/full http://twitpic.com/7ri3o2/full With your curly hair, you have a ton of options! Have fun choosing your next new look...keep it edgy! Ciao, Bren

  10.12.2011
  Bren
 16. woah! The first photo in the second row looks like you're totally rocking a Jim Morrison vibe. NICE. All are cute though. I like the current blond hair-do.

  10.12.2011
  mariabintexas
 17. Hahah, ihania kampauksia Sauli ♥ Itsehän sitä aina kauhistelee vanhoja kuvia, niissä kampauksia ja vaatteita. Kiva jos laitat kuvia vaatetuksesta vuosien varrella. Onko tullut kokeiltua kaljua koskaan? En tiedä, vaikka sulla olis lattiamoppi päässä, näyttäisit hyvältä. Tuo onkin jo vaikeampi mitä tyyliä seuraavaksi. Ehkä voisit kasvattaa sivut ja vaikka jotain raidoittua. Tummakin sulla näyttää hyvältä, mutta jotnkin vaan miellän sut enempi blondiksi. Sä olet Sauli kyllä ihan korvaamaton ilon tuoja ♥♥

  10.12.2011
  Stella
 18. miksei niistä sinisistä rastoista ole kuvaa ::DD ? Ihanko yksin ajattelit suomeen tulla ?

  10.12.2011
  tearshappens
 19. Tyylisi on nyt kaikin puolin upea <3 Tykkään todella paljon juuri tämän hetkisestä hiustyylistäsi!!! Muita suosikkeja ovat blondit BB:n aikoihin ja tummat ennen sitä <3

  10.12.2011
  Martsu
 20. Oot todella söpö siellä ylhäällä eka vasemmalta <3 Siitä sinisestä hiusmallista en oikein osaa sanoa kun sun söpöt kasvot ei näy kuvassa ;)) Mutta pidä vähän aikaa toi Hollywood tyylisi <3

  10.12.2011
  Martsu
 21. Hah, sinisessä tukassa näytät ihan joltain haltia-roolipelaajalta :D Miten olisi ruskea tukka ja jokin epäsymmetrisesti leikattu frisyyri? Olisko liian emo-tyyliä sulle? Sulla taitaa ristinä olla että jos et halua kiharaa tukkaa niin se on sitten joko suoristusrauta tai paljon geeliä tai vahaa! Tuolle viimeiselle, jo kihartuvalle tyylille on muuten annettu lempinimi "marenki" :D Toivottavasti sulla on ollut mahdollista säilyttää kamojsi ja muistojasi vanhempien vintillä, ilman tuon tyyppistä säilytyspaikkaa sitä tulisi helposti tilanpuutteess heittäneeksi pois tärkeitä muistoja.

  10.12.2011
  Emma
 22. Kaikki tyylit on jotenki nii Saulimaisia. :D:D:D:D Mutt melkeen kaikki sopii kyllä, ei siinä mitään! Nykyisestä pirän eniten, mutta tuo kolmanneksi alin kuva on kyllä aika hot! : D

  10.12.2011
  Mikaela
 23. Jaa-a. olispa enemmän kuvia, niin vois sanoa paremmin mikä sulle sopii ja sekin on tietysti makuasia. Monetkin tyylit voisi olla cooleja sulle, mutta ei siili enkä tykkää irokeesistakaan. Siili ei sovi kellekään, irokeesi joillekin harvoille. Kaljukin sopii joillekin, mutta ei sulle (sitähän näissä kuvissa ei olekaan). Keskirivin eka tukka on aika makee, mutta en tiedä miltä se näyttää sivulta päin. Sinisestä kuvasta ei saa selvää - missä naama? Eka rivin viim. kuvassa on myös aika kiva tukka.

  10.12.2011
  Tiina
 24. Sulle sopii kyllä ihailtavan hyvin vähän kaikenlaiset hiustyylit. Tuo sininen on hassu, itseni oli pakko saada tuossa iässä pinkit. Ne näytti lähes tulkoon yhtä hyviltä mitä nuo sun siniset :D Pakko kyllä todeta, että tuo sun tumma look (kakkos rivin eka kuva!), pidemmällä ja hieman kiharaisella hiuksella on aivan erityisen ihana <3

  10.12.2011
  Maire
 25. Super Ihanaa viikonloppua itsellesi! Oot ollut ihana rastapeikko! :D Tykkään nykyisestä tukastasi varmaan eniten... mutta jotenkin kiehtoo tuo toisen rivin eka kuva, heh :) Kokonaan siili on ehdoton No No! ;D

  10.12.2011
  essellsari
 26. Kiitos kuvista! On siinä tukkaa värkätty jos jonkinlaiseksi! Sinulle sopii oikeastaan kaikenlaiset, kun omaat kauniin kasvoluuston, mutta omia suosikkejani on tuo aika lyhyt malli, päältä pidempi sivuilta lyhyt ja yhdistettynä parransänkeen! Sänki sopii sinulle tosi hyvin! Odotan innolla seuraavaa kasvussa olevaa mallia! xoxo

  10.12.2011
  N.Sleepwalker
 27. Well you and I were separated at birth for sure, I also went thru many colors, even lavender, to make it worse when I was 18yrs old I went to beauty school and worked in shops so I cut and dye my own hair. I would go out dancing in a niteclub come home at 4am and decide to cut my hair. What is your natural hair color? Add that to your next list of questions, please. I love your hair blonde rather than silver, and grow it long, shoulder length, and don't shave the sides, and Adam too. You and he are too pretty to shave off hair, its sexier to see it. Ask him to please change his avitar pic on twitter, he looks too hard/mean. Love you guys...xxx oh can you and katri do a Tutka show in english? Pleeeeeeeeeeeease?

  10.12.2011
  gael
 28. Unohtui sanoa, että tuo keskirivissä keskimmäinen kuva lyhyillä hiuksilla on aivan täysin Brad Pitt! :) Eli olet näyttänyt häneltä jo ilman niitä vihreitä litkujakin! xoxo

  10.12.2011
  N.Sleepwalker
 29. Tykkään ehdottomasti eniten tuosta sun Twitter-profiilikuvan tyylistä, toi väri on hieno ja mun mielestä leikkaus sopii sun piirteisiin :) Toisaalta sä olet kyllä ihminen jolle sopii kaikki, kai se on sitten sitä sisäistä kauneutta mitä ei voi millään hiustyylillä pilata ;)

  10.12.2011
  nenja
 30. Mahtavia kuvia, kiitos niistä. :) Jos ei noita rastoja ja sinisiä hiuksia lasketa, niin pidän omalla tavallaan jokaisesta tyylistä. Mutta jos yleisesti sanotaan, niin kiva kuulla, että kasvatat hiuksia. Sulla näyttää olevan niin ihanan tuuheat hiuset, että kiva, jos annat sivujenkin välillä kasvaa kunnolla. :)

  10.12.2011
  Ansku
 31. So funny. Isn't it amazing how we make our parents suffer when we are teenagers? If they know we have a good heart, they forgive us all our weirdness. I can't wait to see the pictures. I happen to love long hair, though your mohawk was HOT. I do like you as a blonde, though. Is that your natural color? It goes well with those icy blue eyes.

  10.12.2011
  Patsy
 32. Todella suloinen rastatukka- Sauli ensimmäisessä kuvassa! Olisi kiinnostava nähdä kuva (tuore) sinusta jossa et olet ole tehnyt tukallesi mitään!

  10.12.2011
  fisu
 33. Adorable Sauli, you're just too damn cute, that's why you can afford experimenting with different hairstyles! My favourites are the first fifteen:))) Can't wait to see your next one<333

  10.12.2011
  AleksandraKv
 34. Ihania! :DD Hmmm... musta toi irokeesi on kyl ihanin ja sit noi jotka sul nyt on. Mitäs voisin ehdottaa sulle. Ois aika hauskaa jos sä ja Adam laittaisitte molemmat iha samanlaiset hiukset. Tai sit just joku puolikalju. Juu. Tommone vaalee väri sopii sulle kyl tosi hyvi eli ainaki jätä osa sitä. En keksi muuta, mutta tosin ei ois mun mielestä tarvettakaan, koska sä kyl osaat aina laittaa sun hiukset ihanasti. ♥ Seuraavaa postaustas odotellessa. Hyvii viikonloppui sullekki. xoxo sulle ja Adamille. ♥♥♥

  10.12.2011
  Miinasd’
 35. Yay Sauli!!!Voi miten suloinen rastapoika olet ollut!!Aika hulvattomia hiustyylejä sulta löytyy!!Hih!!Mun mielestä sun nykyinen hiustyyli on ihan loistava!! <3 Ja ehdottomasti vaaleat hiukset sopii sulle parhaiten!!Siinä minun mielipiteeni! :) Ihanaa viikonloppua myös sulle ja rakkaallesi!! <3 <3

  11.12.2011
  tinsu
 36. Ja minä kun niin ehdin toivoa että ne siniset rastat oli pelkkä huhu :'D Mutta sellaset hopean väriset näyttäis kyllä hyvältä, ainakin miun mielestä :)

  11.12.2011
  Hachi
 37. Toi harmaa hiuslook on kaikkein hienoin. Otathan muuten Adamin mukaasi Suomeen.Joo oli toinenkin asia. Tuli tässä päivänä muutamana mieleen, että olet kuin nykyajan Armi Kuusela: ihana, kaunis, hienoluonteinen, sympaattinen.Parempaa vertausta en osaisi sanoa. Tottakai Sinä sivistyneenä ihmisenä tiedät, kuka on Armi Kuusela.Kivaa joulunodotusta.

  11.12.2011
  Kirsti
 38. Oon niin oottanu tätä, että pääsee näkee mitä hiustyylei sulla on ollu! : ) Toi eka kuva, missä sulla on rastat on vaan jotenki niin ihana :DD en tiiä miks :D Mut siis ihan mielenkiintosia hiustyylei sulla on ollu, tykkään monesta noista :: )) Hyvää viikonloppua sinnekkin!♥ : )

  11.12.2011
  Kaisa
 39. Sauli, how long will you be in Finland over Christmas? Will Adam finally meet your family, or is his schedule too busy? Will you be able to tour with Adam next year?.

  11.12.2011
  Anne Marie
 40. Voi Sauli, sä olet ihana, kun jaksat jakaa elämääsi meille. Kaikkea hyvää sinulle!

  11.12.2011
  OdessaHi
 41. You are a very strikingly handsome young man Sauli and you look very good with many different hairstyles. Wonferful seeing your different looks over the years. Thank you for sharing. May you have a most awesome weekend yourself.

  11.12.2011
  Donna
 42. Question! Which color is your natural hair color? Which photo shows it?

  11.12.2011
  PattiH
 43. You are so funny, Sauli! Very creative, too! I love hearing about all your hairstyles! Your parents must be very patient! Can't wait to see pics! Have a great weekend!

  11.12.2011
  Jenny
 44. Hi Sauli! Awww, cute pictures! I love the blue hair and I love your recent silver hair too. I don't know what you could try in the future, you've pretty much done it all! Lol! Sure, please share more pictures, thanks! Take care, love you!

  11.12.2011
  perfectway76
 45. Cool hairstyles, Sauli! Love them all!! <333 ~xoxo

  11.12.2011
  Rochelle
 46. I wish I have courage to change many hair styles like that. You are such a trend setter. Are you do any more shopping for things to bring back to Finland ? What are stuffs that you can't get in Finland?

  11.12.2011
  Tym Bren
 47. What is your natural hair color?

  11.12.2011
  Tym Bren
 48. Hi Sauli! Cool post! Have to say, of the styles pictured, my faves are the dreads, platinum mohawk, & crew cut, in that order. ;) The 'dreads' photo: OhMyGosh.. how cute were you!! :) Kind of a Leif Garrett thing goin' on there! ;) Hmm, I'll think on new styles for you. :) Kiitos, sauli. Have a great weekend! <3

  11.12.2011
  Nancy
 49. Dear Saul, you can use any hair :) You always beautiful! but particularly well suited to you white hair and medium length hair ;)

  11.12.2011
  Olga
 50. Your hair is awesome now. Gorgeous! Since you can only have it for one year here is my suggestion for the next hairstyle: http://i1204.photobucket.com/albums/bb402/BlueGlitterEyes/sauli_new.jpg It would accentuate your strong cheekbones. However that picture of the dreadlocks works too - you could try it again!

  11.12.2011
  Patti
 51. Apua, tuo sininen tukka on kyllä hurja! Oot varmasti erottunut porukasta. Rastakuvassa olet niin söpö ettei hiuksiakaan voi oikein moittia. Minusta sinulle käy ehdottomasti parhaiten vaaleat hiukset, paras on alarivin keskellä oleva tyyli, jossa sivutukka on hieman pidempi. Nykyiset hiusmallit ovat kaikki hyviä kuten myös BB:n aikainen hieman pidempi malli. Ethän enää koskaan laita pitkää takatukkaa? Se ei käy mun mielestä kenellekään.

  11.12.2011
  Maarit
 52. Siis wau! Todella upeita kuvia vuosien varrelta. Sä oot toteuttanu tukkatyyleillä sen mitä monet miehet vaan miettii, että jos kokeilis.. mutta sen sanon, että sulle sopii mun silmääni parhaiten nämä viime aikaiset tyylit.. varsinkin nämä kolme viimeisintä kuvaa on mun makuuni :) mutta jännityksellä odotan, millaisen tukan meinaat kasvattaa... Toivotaan, että lunta on maassa täällä Suomessa kun tänne saavut. Ainakin sellainen lumimyräkkä täällä on ollut että oksat pois.. Mutta kiitos tästä kuvajoulukalenterista <3

  11.12.2011
  Elina
 53. Hauskoja kuvia! Etenkin toi tummakutrinen keikkalais-gigolon näköiskuva hymyilyttää! :D BB-ajoista asti on jäänyt vaivaamaan, mikä oli tarina tuon kulmakarvaan ajetun vaon takana? Oliko sen hetken muoti-ilmiö? Mukavaa viikonloppua Kaliforniaan ja terveiset sateisesta Helsingistä, jossa lumesta ei ikävä kyllä ole vielä tietoakaan...

  11.12.2011
  Taina
 54. My fave is the really short one in the middle with sunglasses. You look like Brad Pitt there! ;)) One thing I noticed from these photos is that you barely changed in 10 years or so. You look so young and handsome in every picture!

  11.12.2011
  Carla
 55. No huh, ku onkin paljon tyylejä!!! Rakastan sun nykyisiä hiuksia!! Ne on ihanat. Kyllä myös noi kuvassa kolmantena olevat mustat pitkätkin sopii!! Sullehan sopii miltei kaikki tyylit <3 ::)

  11.12.2011
  Sara
 56. Kiitos postauksesta ja aivan mielenkiintoisia hiusvaihtoehtoja olet kerkinyt käyttämään. Tosi kivoja olivat suurin osa noista ja hiuksethan ovat uusiutuva luonnonvara, joten on mukavakin kokeilla ja hakea vaihtelua. Ihan jees tuo sinun viestisi, että taasen olet hiukkasen kasvattamassa hiusten pituutta - sitäkin jään odottamaan :-)

  11.12.2011
  paljanka
 57. voi huhhuh tuo smurffi tukka! tommonen rusehtavakin väri passaa sulle kivasti =)

  11.12.2011
  nasu86
 58. Sauli, I love your blog. You are an amazing guy, and so down to earth. I used to paste each paragraph into google translate, which is better than nothing but still not very good. I'm glad you mentioned the two people who translate, I was able to find their site where they post the translation, and it's much better! You are a very handsome man, and I think you look good with pretty much all of the styles in the pictures. I think you look better with the dreads than most people, but I don't like dreads, so thats the only image I didn't like so much. Have you ever done a goth type look? That is one style I can't picture you in because you smile too much. And that's ok too, because you have a beautiful smile. Have a wonderful holiday season visiting with family and friends, and that you'll get to see your godson. Kids grow up so fast. Merry Christmas ! Hugs from Alberta, Canada Micki

  11.12.2011
  Mickilyn
 59. Noi rastat!! :'DDD Itsellä kanssa joskus ollut tummansiniset hiukset, ne ei tosin ollu yhtä kirkkaat kun tossa sun kuvassa!

  11.12.2011
  Riia
 60. Ehdottomasti minusta sinulle sopii tämä nykyinen hiustyylisi :)

  11.12.2011
  Aliina
 61. Aww, kuinka söpöä ;)

  11.12.2011
  Jaana
 62. Ihanaa ku oot laittanu näitä kuvia tänne! Kiitos Sauli♥ Kun tulet Suomeen niin sinulla on varmaan mukana myös seuralainen O_o? Mielestäni nuo platinan väriset hiukset sopivat minulle parhaiten :D Oli tosi kiva taas lukea blogia :D Hyvää joulun odotusta sinne suurkaupunkiin. Terveisiä teille ja myös niille elukoille :P

  11.12.2011
  Kiia
 63. Hyvä ku ite uskaltaa vaihtaa hiustyylii ollenkaa, ni sul on ollu noin monta. :D Hiustahan se vaan kyl on. Huvittava toi sininen tukka. Jotenki vaikee kuvitella, et se oot sinä. :D Noista kuvista tykkäsin eniten tosta tokavikasta tyylistä joka sul just vähä aikaa sitten oli, mut myös tokan rivin vika ja vikan rivin eka on kivoja. Tosi vaikee valita ku toskin on niin monta, jotka sulle sopii.

  11.12.2011
  Jomppe
 64. Mahtavia hiustyylejä. Jäin hiukan kaipaamaan kuvakollaasista omaa lemppariani, eli kiehtovia kiharoita! http://www.youtube.com/watch?v=R1l759hfR1g Sulle sopii hyvin melkeinpä mikä tahansa väri tai tyyli. Tosta sinisestä en osaa sanoo, ku ei näy kasvoja. :D Onko sulla ollu koskaan afroa? :)

  11.12.2011
  Sirbu
 65. Oi Rasta-Sauli on tosi söpö :) Kivoja hiustyylejä sulla..

  11.12.2011
  lennu
 66. Hi Sauli .. I LOVE LOVE LOVE your blogs! *even though we have to wait for a translation* they are worth the wait. You are so down to earth and genuine. Thank you for sharing your past hairstyles I really love your recent silver hair style Have found any good hair products in the US? especially here in LA where celebrities roam and there are beauty shops in every corner? ;-)

  11.12.2011
  CC1
 67. Mahtavia kuvia hiustyyleistäsi ja tosi rohkeasti oot niitä vaihdellut! :D Uskaltaisinpa itsekin vaihtaa tyyliä, kun oon niin kyllästynyt nykyisiin hiuksiini, mutta en vaan raaski luopua pitkistä hiuksista.. Vaikee sanoo minkälaiset hiukset sulle sopis, kun melkein kaikki näyttää sopivan :) Ehkä eniten kuitenkin blondit ja aika lyhyet, vikan rivin kolmas ja neljäs varsinkin näyttää upeilta!

  11.12.2011
  Glitter
 68. Here I was all prepared to be scared by your past hairstyles after reading your blog, but then I see the pictures and all I can say is you're cute or pretty or hot in ALL of them! You might not believe it, but you are! I'm jealous! :) I could show off some horrifying past hair of my own, but I don't want to hurt anyone's eyes. :)

  11.12.2011
  Kaavya
 69. Hienoja hiustyylejä! :) Vaaleat hiukset sopii sulle ehkä kaikkein parhaiten, mutta kertoisitko joskus meille mikä on luonnollinen hiusvärisi? Mukavaa, kun pääset viettämään suomalaista Joulua! Yhdyn moniin aikaisempiin kommentoijiin siinä, että olisi kiva saada puolisosikin joskus Suomeen vierailulle, mutta taitaa olla aika kiireinen mies piakkkoin ilmestyvine sinkkuineen ja kuulemma Kiinan keikkaakin pukkaa vielä lähiaikoina. ;) Pääasia, että ainakin itse pääset näkemään perhettäsi. Toivottavasti sulla ja Katrilla on mahdollisuus tehdä oikein piiiitkä Joulu-Tutkailu täällä ollessasi. Ja odotamme innolla mitä vanhoja kuvia löydät piironkien kätköistä meidän ihmeteltäväksemme. Leppoisaa sunnuntaita! :D

  11.12.2011
  Tikru
 70. ALRIGHT! Pyysit vinkkejä siitä, mikä hiustyyli sinulle parhaiten sopisi. Olet toki hyvännäköinen vaikkapa kaljuna, mutta kuitenkin: Kasvosi ovat ovaalit ja otsasi on korkea = tarkoittaa, että tarvitset hiuksia otsalle ja sivuille. Toisen rivin ensimmäinen kuva... wauuu...vie suorastaan jalat alta. Voiko paremman näköistä miestä olla olemassakaan? Samoin toisen rivin toinen ja neljäs kuva, jossa sinulla on sivulla ja otsalla tukkaa ovat mahtavia. Katso vaikka itse. Ja mitä hiustesi väriin tulee, niin sekä tumma että vaalea sopivat sinulle. Mutta koska nykyinen toimenkuvasi on edustaa pohjoismaista viikinkiä, niin VAALEA on se oikea. Jotkut tässä ketjussa sanovat pitävänsä nykyisestä kampauksestasi. Varmaan siksi, että se on trendikäs. Totuus on kuitenkin, että se ei tee oikeutta nimenomaan sinun kasvojesi mudoille muuta kuin sivuprofiilissa. Varmaan vähän samantapainen pörrötukka, mitä Adamilla oli AI-aikoina, sopisi myös sinulle.

  11.12.2011
  Lilli
 71. parhaat hiukset on ylärivin oikeelta tokassa sekä alimman rivin keskimmäinen! vaikka todellisuuden nimissä näytät hyvältä missä lookissa tahansa :)

  11.12.2011
  Jozzuu
 72. Mikset antaisi välillä hiusten olla kiharana niin kuin ne haluaa olla :) BB:ssä sulla oli jossain vaiheessa hiukset luonnonkiharana ja oli kyllä kivan näköinen. Eikö se olis myös helppo kampaus? BB-ajalta on nähnyt myös jonkun kuvan, missä oli suoristanut hiukset ja kammannut ne "eteenpäin". Korosti kasvojen piirteitä. Mut oot aika onnekas kun melkeinpä kaikki hiustyylit sopii.

  11.12.2011
  Tintti
 73. vau, näytät tosi hyvälle tossa keskimmäisen rivin vasemmassa reunassa! I like

  11.12.2011
  Rytsis
 74. Olet todella kokeillus lähes kaikkia tyylejä. Muistan kun olit leikannut siilin sinä keväänä, kun kokeilitte Katrin kanssa Tutkassa sitä MM-kisa torvea (vuvuzela vai mikä se nyt oli) eli oli kai kevät 2010? On muuten aika hauska pätkä; Katri sai torveen äänen paremmin. Se ihan siili tukkatyyli ei mielestäni ollut ihan paras mahdollinen. Niin kauan kuin miehen hiukset kasvavat, niin en oikein tykkää, että ne nyrhäistään pois jopa kaljuksi. No, makuasioista itse asiassa voi kiistellä. Eniten olen tykännyt BB-ajan pikku ponnarityylistä ja tästä viimeisimmästä hopea-/lilasta väristä ja suorasta tukasta. Minusta nuo sivut voisivat olla kyllä pitemmät eli en antais sheivata ihan kokonaan eli en hirveästi tykkää mohawk-tyylistä. Eli sinuna kasvattaisin sivuja ja pitäisin keskitukkaa pystyssä tai joskus takaa kiinnin ponnarilla, kun olisi sopivan mittainen ja värinä ehdottomasti mieluummin vaalea/hopea/vaalean ruskea. Että näin... Mutta sinun kasvoihisi käy kyllä moni tyyli. Itse asiassa nuo rastatkin ovat ihan hauskat. :)

  11.12.2011
  Anitta
 75. Olen noita hiustyylejäsi katsellut vieläkin ja ovat kaikki kyllä niin sinulle sopivia ja sopivat varmasti siihen aikaan, kun ne on sinulla olleet. Itse pidän rastoistasi olet siinä niiiiin söpis ♥ ja varsinaisista tyyleistä on nro 4 ihqut, nro 6 hot, nro 10 wau ja nro 15 johon hiukan sivulle hiusta niin awot ♥♥ - vaaleat parempi kuin tummat, mutta tummatkin ovat tosi hottikset. Kaikki käy sinulle sillä sinulla on upeat kasvot :-)

  11.12.2011
  paljanka
 76. paras on vaalee väri, ja toi bb-aikanen ja sit noi kolme viimesintä=)

  11.12.2011
  outi
 77. Aivan loistavia hiustyylejä on ollu sulla. :) Vaaleet kyl sopii sulle parhaiten ja tosiaan tuossa keskimmäisessä kuvassa näytät ihan Brad Pitiltä. :D

  11.12.2011
  Iida
 78. Olipas ensimmäisessä kuvassa söpö rastatukkainen murkkupoika! :) Olet ollut rohkea oman tien kulkija jo nuorena - yläkoulun alussa moni haluaa mieluiten sulautua massaan, mutta sinä halusit siniset hiukset. :) Minullekin on jäänyt BB-kuvista mieleen sellainen, jossa suorennetut hiuksesi olivat otsalla ja eteenpäin kammatut. Siinä kuvassa näytät hyvältä, mutta jotenkin erilaiselta - aluksi en ollut tunnistaa sinua. Ja samoin se luonnonkihara pörrötukka oli suloinen. Mutta aika kuluu ja sinä miehistyt. Minusta sinulle voisi sopia nyt sellainen parransänki ja luonnollinen, hieman nykyistä pidempi look - very hot and manly indeed! Mutta niin kuin moni on jo ehtinyt todeta, sinulla on kaunis kasvojen luusto, ja sikäli sinulle sopii melkein mikä vaan! Tärkeintä on tietenkin itse viihtyä ulkonäkönsä kanssa. Itse arvostan myös tiettyä helppohoitoisuutta, sitä että ei tarvitse viettää peilin edessä koko aamua. Kärsivällisyyttä kasvattamiseen ja kiitos taas tästä kalenteriluukusta. Joulu lähestyy päivä päivältä! :)

  11.12.2011
  Hilla
 79. Sulle kyllä näyttää sopivan malli kuin malli, mutta keskirivin eka vasemmalta kyllä on aikast cool! Mites tuosta vähän lyhyempi versio ja vaikka vaalempana, tumma kyllä pukee sua tosi hyvin! Samat ajatukset kuin Lillillä tuossa ylempänä.

  11.12.2011
  LenaS
 80. Kaikki noi hiustyylit on hienoja! Vähiten ehkä pidin siilistä. Keskimmäisen rivin reunimmaiset tukkatyylit miellyttivät eniten eli tumma, pitkä ja kihara, sekä cooli niskatukka ;) Vaalea taitaa kuitenkin sopia sinulle parhaiten ja nykyinen malli on todella hot! Kiva kuitenkin, että kasvatat taas pidempää mallia :)

  11.12.2011
  maritt
 81. Minä en tiedä sinusta mitään. Ulkosuomalaisena olen jäänyt kaikesta paitsi. Jostain syystä eksyin tänne blogiisi ja ajattelin sanoa että olen tainnut jäädä koukkuun. Taidat olla aika sympaattinen ja söpö ja blogisi on suorastaan herkullinen. Kiitos siitä että jaat kertomuksia itsestäsi. Kram!

  11.12.2011
  Reijis
 82. Thanks for sharing the hair pics, awww cool/cute/gorgeous/fabulous, love all the different styles :)

  11.12.2011
  milkywayfairy
 83. Tää olisi tuon vaalean värin kannalla myös. Jännittävää joulun odotusta!! "Jotkut onnistuvat, koska niin oli päätetty. Toiset onnistuvat, koska he päättivät niin."

  11.12.2011
  Henska
 84. Musta on kiva ku ihminen uskaltaa leikkiä hiuksillaan.. Ite oon hiusten pituuksilla leikkiny enemmän kun väreillä.. Nytkin tekis mieli mennä ja istua kampaajan penkille ja sanoa et tee ihan mitä vaan.. Mun suosikki on toi ihan lyhyt tos keskellä (josta moni sanoo et oot Brad Pittin näkönen) tai sen oikealla puolella oleva tyyli ja sit nää sun viimesimmät hiustyylit (siis meinaan oikeestaan kaikkia tän vuoden hiustyylejä :D) on kans mun makuun :D Mut sulle sopii oikeestaan kaikki noista tosi hyvin mun mielestä (tosin tota sinistä joutu kattoon kerran tai pari enemmän ennen ku silmä tottu).. :D

  11.12.2011
  Jenza
 85. Sulle sopii mikä vaan, mutta keskirivin vasen on mun suosikki ja hopeanhohtoinen irokeesikin aika erityisen tyylikäs! Oletko koskaan ollut tosi harmistunut hiustyyliä vaihdettuasi? Vai ajatteletko aina, että no kokeillaan nyt tätä ja kyllä se kasvaa takaisin? :)

  11.12.2011
  nina h.
 86. Sulle kyllä sopii tyyli kuin tyyli! :) Ite tykkään kuitenkin eniten tokan rivin vikasta ja kolmannen rivin keskimmäisestä tyylistä. =)

  11.12.2011
  Kirsi
 87. These pictures are so funny! Have you and Adam ever compared old pictures and seen how you've had some of the same hairstyles? I must admit I liked your purple-silver mohawk, but I think the overall best look for you is the one you have most recently, blond and longer on top. It's so fun to experiment with hair! Thanks for sharing these with us, even (or especially!) the bad ones! Hah!

  12.12.2011
  ChooseToLive
 88. Asiantuntijan loppulausunto: Kapeat kasvot ja korkea otsa tarvitsevat hiuksia sivuille ja otsalle. Irokeesi toimii ainoastaan profiilissa. Amen.

  12.12.2011
  Lilli
 89. I love the first one with the dreadlocks. You must have been really young back then. My favorite of all your looks is the current "glambertized" one though...(ha,ha..). Thanks so much for sharing and for keeping us entertained!!!

  12.12.2011
  Gabi
 90. Oh, I just read the translation. Suggestion for future looks? Keep your hair blond or silver and make your gorgeous face stand out. You have a beautiful profile and your current look shows it perfectly!

  12.12.2011
  Gabi
 91. Myönnän että hymähdin. Nykyään on aika yleisiä jotkut "erotu joukosta" letit eli ne ei enään edes erotu... Mutta hienoja nuo :D

  12.12.2011
  Rosenttiina
 92. Mutta miksi tuossa keskellä on Brad Pittin kuva...???

  13.12.2011
  Ilona
 93. Really, whats your real hair color? Im dying to know. I dont like long hair, keep it short <3 i love your present hair style tho <3 HOT :*

  14.12.2011
  Minci
 94. Not many people could have so many different styles and look good in all of them ;) I've experimented with colour A LOT, but wow you are brave with the experimenting with lots of styles lol. I'm too chicken to cut my hair in some ways I would like to! Gotta say though, my favourite is what you have now :) Really suits you! And thank you for using my paintover of the silvery/purplish hair style!! Make sme smile so much to know that you liked it! :D

  15.12.2011
  Melissa
 95. toi on paras mikä on bb toi kuva noi hiukset ! :)

  22.12.2011
  Roora
 96. Voi, ihana tuo rastapää-Sauli :D Joo, ollaan molemmat koettu lähes kaikki hiustyylit, itse en tosin ole rastoja päähäni laittanut, mutta muuten kaikkea, keesi, kalju, siili, pitkät, puolipitkät, puoliks kalju, kaikki värit, permanentti jne. Nyt kanssa tiedossa hiusten kasvatusta, sovittiin kaverin kanssa, että kasvatan niin kauan, kunnes Ässät on play offeissa! :D Jeba. Hiuksien muodonmuutokset <3

  3.1.2012
  Anni
 97. Siis hei oikeesti, toi musta kihara... Ihan niinku joku italialainen signore, vähä söpö... :D Mutta juu, sanoisin että tämän hetkinen ainakin noista paras ! Vaikka, no, ainahan sä Sauli näytät hyvältä ;)

  25.1.2012
  Jo
 98. I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it's free? Awomese!

  15.2.2012
  Nevea
 99. Hiustyyleistä tää mikä nyt on sopii kaikista parhaitan:)

  8.3.2012
  Adam(n)