Aurinkoa!

SAULI_sunbathing_051211

Tänään en aio tehdä mitään! Sunnuntai pitää pyhittää lepopäivälle ja pelkälle mähöilylle! Aurinko paistaa ja täällä on 22 lämmintä! 🙂 Voin sanoa että ei ole kyllä sitten pätkääkään jouluinen fiilis! 🙂 Hah!! Kaupoissa soi joululaulut ja palmuissa roikkuu jouluvaloja, mutta ei se joulu kyllä ole mitään ilman lunta ja pakkasta. En silti valita näistä säistä täällä päässä! 🙂

Älkää ihmetelkö miksi kirjoitan aina edellisestä päivästä, sillä aikaero on täällä 10h jäljessä ja sen lisäksi kirjoitusten päivittäminen sivulle kestää. Juttuni tulevat siis hiukan viiveellä blogiin.

Kommentit

 1. Wou mitkä maisemat sun jalkojen takaata näkyy! Ei noissa jaloissakaan kyllä mitään vikaa ole... :D

  5.12.2011
  Broken
 2. No ei ole jouluinen fiilis kyllä täälläkään päässä. Että ei voi muuta kuin toivoa, että sitä lunta ja pakkasta jouluksi saataisiin.

  5.12.2011
  Ansku
 3. Heh heh, kiitti vaan tosta kuvasta. Väännä vaan veistä haavassa, kun täällä on -5 astetta + tuuli = -15 astetta. Ootas vaan kun kohta pääset muisteleen, miltä talvi tuntuu :)

  5.12.2011
  Suz
 4. Oikein hyvää auringonottopäivää! Muista nesteytys ja altaaseen pulahtaminen tasaisin väliajoin! Sulla on juuri sielä sellainen täydellinen lämpötila, ei liian kuuma! Nauti!!! (vielä kun voit, ennen joululomaa..)

  5.12.2011
  N_Sleepwalker
 5. Dude, nauti vaan säistä! Ei täällä kotonakaan oo minkäänlaista joulufiiwistä kun taivaalta tulee vettä vaan! :) shoppailukuva eiliseltä oli hauska! Ja se kärry ihan järkyttävän iso, tekikö yhtään mieli hypätä kärryyn ja pistää kaveri työntämään sillai ko ruotsinlaivan käytävillä nuorempana? Nauti Jenkeistä mutta tuu jooko kotiinkin käymään pian! :)

  5.12.2011
  kven
 6. No eipä täällä suomessakaan kovin jouluista ole kun lumi ja kunnon pakkanen puuttuu. Lunta on kyllä satanut, mutta sehän sulaa heti pois :(

  5.12.2011
  Jenna
 7. "Mähöily" - opinpa taas uuden sanan! :) Varsin saulimainen ilmaus kyllä, heh! Ja hyvät suunnitelmat sulla - olen itsekin mähöillyt koko päivän, kun oli ylimääräinen vapaapäivä ja tuo dead hubbykin töissä, niin oli ihan oma rauha koko päivän. Yay! Mulla on ristiriitainen suhtautuminen joulutunnelmaan. Toisaalta tykkään suomalaisesta pimeän-hämyisestä joulusta, toisaalta voisin ihan hyvin karistaa adventtiloskat lahkeista ja lennähtää jonnekin lämpimään. Toivottavasti löydät itsellesi sen sun oman joulufiiliksen kuitenkin! <3

  5.12.2011
  Taotao
 8. Dear Sauli, are you making your Finnish friends as jealous as you can? I'm talking about the pic only, because the blog hasn't been translated yet:)

  5.12.2011
  AleksandraKv
 9. Just - ei deaD hubby vaan deaR hubby!!! LOL No, sainpa hyvät naurut tämän illan päätteeksi :D

  5.12.2011
  Taotao
 10. Moi Sauli! Oho melko kiva pool teillä siellä ja aika mielettömät maisemat! :o Noista sietääkin nauttia :)

  5.12.2011
  Myy
 11. Eka : DD Hahaa Ihana kuva... Tulee vaan niin saakelin kateelliseksi ;) Kyllä kelpais nuo säät... Tervetuloa vaan jouluks tänne ihaniin suomen sää oloihoin ^V^ Ja pakko sanoo että tuo aika ero on aivan järkyttävän ärsyttävä : D Koko päivän odottaa millon tulee uusi kirjotus vaikka tietää sielä olevan kellon aivan eri ajassa...

  5.12.2011
  JustMe
 12. Aaarrhh oon niin kade. Tääl Stadis tuli just ensilumi. Tai no must se oli kyl räntää. Kummiskin, oli ihan hirveen kylmä ja piti juosta sisään lämmittelemään ja sä vaa makoilet sortseissa siellä lämpimässä. x)) Ootpas reilu. ;PP

  5.12.2011
  MiinaLoveAdam&Sauli
 13. Ja niin pakko kommentoida sitä über söpöä kuvaa sinusta ja Rifistä jonka Adam twiittasi ^V^ AWWWWWSSSS!!! :3 Ja hui kun Riff on kasvanut 0_o Vasta äsken oli semmoinen pien... :3

  5.12.2011
  JustMe
 14. LOL - Sunbathing pic. Nice feet & peekaboo view of Hollywood Hills! :) -- You need to go up the mountains in Cali to see some snow. ;) -- Anyway, perfect day to relax!! <3 Love ya! xoxo

  5.12.2011
  Rochelle
 15. Onpa ikävän näköiset maisemat näin joulun alla, ei näy lunta missään :) Toista se on täällä päin Suomea, tänään saatiin lunta kunnolla ja on niin jouluinen olo, että taidan ruveta kohta laulamaan joululauluja!

  5.12.2011
  Sirkku
 16. Tuntuu kyllä kieltämättä oudolta yhdistelmältä aurinko, palmut ja joululaulut, tosin lauletaanhan suomalaisessa Sylvian Joululaulussa sypresseistä ja toukokuun säästä... nii ja koti-ikävästä, kuinka se alkaa sinua näin joulun alla vaivata? Oli muuten siippasi laittanut sinusta aika symppiksen kuvan esille :)

  5.12.2011
  nenja
 17. Glad to see you are having a relaxing day laying out by the pool! :)

  5.12.2011
  Audrey
 18. Kiitos postauksesta! :) Munkin mielestä sunnuntai on ihan perusteltua pyhittää vaan löhöilylle ja natiskelulle. Harmi ettet pääse joulufiilikseen, mutta on se multakin ollut kateissa, kunnes tänään tuli ensilumi Espooseen! Ei varmaan tuu kestämään huomiseen, mutta nyt on vähän toivoa, että saadaan luminen ja kylmä joulu, ehkä. Toivon sunkin puolesta, että talvi näkyy ja tuntuu kun pääset tänne! Ja vielä hyvää itsenäisyyspäivää! Se alkaa täällä vartin päästä :D

  5.12.2011
  Anna
 19. Nice view =)

  5.12.2011
  Moni
 20. Mahtava blogi Sauli! Ihanaa lukea aina päivän päätteeks sun kuulumisia:) Ja toinen juttu, mikä on musta loistavaa, on se että tää blogi on Suomeksi. Mukava lukea suomenkielistä bloggausta sulta, vaikka ootki Hollywoodistunu huimasti:D Luetko sä muuten muiden blogeja? Jos luet, niin kenen? Aina on kiva saada uusia hyviä blogeja luettavaksi:) Ja paljosti terkkuja Hyvinkäältä!

  5.12.2011
  Sondu
 21. Having read the translation, I can now say that they are definitely thinking about drowning you in that pool, Katri especially:)))

  5.12.2011
  AleksandraKv
 22. Yay Sauli-Sunshine!!!Oikeassa olet!!Sunnutait on lepoa varten!!Minä juuri nautin kuumaa glögiä ja ihailin kun lopulta sataa lunta!! :) Se tosin voi olla aamuun mennessä poissa!Toivottavasti olet jo selättänyt sen sua kiusanneen flunssan!!Hauskaa viikkoa sulle!pidän peukkuja että löydät niitä Turtles-nukkeja!! Pusi ja hali!lLav juu <3!!!!!

  6.12.2011
  tinsu
 23. Voi elämä kun käy kateeks!! :D Aamulla sain körötellä metsätiellä kieli keskellä suuta kun oli niin liukasta ja töistä tullessa infernaalinen räntäsade pilkkopimeässä! Auton nokalle on joku tainnu vaihtaa kynttilät lamppujen tilalle, joten siinä joulufiilistä! ;D Autosoittimessa soi ainoastaan Adam, joten ei sentään kuoliaaksi laulettuja joululauluja taustamusiikkina, lol Joten: Oih nauti olostas! Big Hugs! :)

  6.12.2011
  essellsari
 24. Helloou Sauli!-^ YEAH! Eka kommentti! ;;DDD Ihanaa, kun sielä on noin lämmintä, täällä toisaalta kun vaan sataa ja sataa vettä, (mut nyt kyl on sanottu, että jossain Suomessa sataa lunte (((::: jeij!) Jooh.. ei kyl tuo oikeen joulufiilistä sielläpäin :D no terkkuja taas sinne Saulii! LOVE YOU! <3

  6.12.2011
  Wersku
 25. Voi! Paljosta jäät paitsi-...räntäsadetta piteleepi.

  6.12.2011
  miras
 26. JAJAJAJA!!!! Oli muuten päivän (tai oikeestaan illan ;D) piristys kun saatiin yhteys sinne Hollywoodiin, BB Extrassa. Oon muuten samaa mieltä kaikista BB 2011 tyypeistä, ja mäkin seuraan tiiviisti BB 2011 kautta. (((;;;

  6.12.2011
  Wersku
 27. Nää sivut on ihan mahtavat ja ihana lukea päivittäin miten siellä menee, suu jämähtää varmaan kohta hymy-asentoon lopullisesti! Kiitos!

  6.12.2011
  Emppu
 28. Hello Sauli. i can hardly keep up with you...lol I know what you mean about it doesn't feel like Christmas without a little snow. How about we trade places, I would love some California sun right now. Sending you <3 from Canada. xox hope this puts you in a the mood! http://www.youtube.com/watch?v=IrNcD34KFhM

  6.12.2011
  Besha
 29. Sauli, I jsut love your daily blog!! You are so adorable, and you have such a fresh outlook on things here in America. So glad you are here to brighten our days. Keep up the writing!! :)

  6.12.2011
  Cindy
 30. Eipä täälläkää sen jouluisempi olo oo ku sataa vaa vettä ja lunta ei näy missää :-) Eilen sato vähän räntää mut seki suli nopeesti :-D

  6.12.2011
  Emma
 31. Voi, justiisa alko täälä etelä-suomessaki lumi laskeutumaan! Ihanata! Kyllä se lämpökin kelpaa, katotaan uurestaan joulun jälkeen ;) Joulu täytyy sentään viettää pakkasessa, lumen saartamana! :D

  6.12.2011
  Mikaela
 32. Sauli, voi miten ihana kuva...kyllä kelpais mullekin! Eikö sulle tule korkeanpaikankammo kun majailet noin korkealla :D Uskaltaisinkohan itse edes uida tuossa altaalla kun saa pelätä että tipahtaa vahingossa reunan yli :D Kiitos hyvänmielenblogistasi.

  6.12.2011
  AC
 33. Oli niin mukava kuulla sinusta Sauli viime viikolla BB:n extrassa ja minä olisin kyllä kuunnellut vielä mitä sinulla on tästä kaudesta lisää kommentoitavaa. Voithan kirjoittaa niitä ajatuksia tänne ihka omaan blogiisi, joka on muuten ihan mahdottoman hieno ulkoasultaan. Tämä onkin ainoa joulukalenteri mitä nyt sitten seuraan. Ikää minulla on jo 55 vuotta, mutta olen alusta saakka ollut innokas BB-fani ja sieltä minä sinuakin Sauli aina katselin. Olen niin iloinen, kun olet menestynyt ja päässyt eteenpäin elämässäsi. Älä nyt kuitenkaan unohda meitä fanejasi täällä kylmässä Pohjolassa vaikka siellä on nyt aurinkoa ja lämmintä. Oikein paljon kaikkea hyvää sinulle Sauli ja kerro ihmeessä mielipiteitäsi nykyisestä BB-kaudesta.

  6.12.2011
  sohvi-mummo
 34. Hello! Täällä kotomaassa kello on nyt puoli kaksi yöllä. Minusta olisi kiva viettää joulu palmujen katveessa. Paljon suomalaisia lentää joulksi lämpimiin maihin. Eipä täälläkään kovin jouluista ole. Lumesta ei tietoakaan. Tuleekohan ensi viikolla muutos säähän. Olisihan se kiva, jos pääsisit viettämään lumista joulua. Milloin tulet Suomeen? Täällä alkoi jo itsenäisyyspäivä. Vietä hauskaa juhlaa siellä konsulaatissa !!

  6.12.2011
  Tiina
 35. Kiitti ja kyllä möhöilyäkin pitää harrastaa. Hienoa, että siellä on hyvät ilmat ja kyllä se joulumieli sieltä hiipii. Täällä tulee hiukkasen lunta, mutta voipi olla että huomenna ei sitä hiukkastakaan ole enää jäljellä - ootellaan onko ylläri aamusella ja maan peittänyt sentin kerros lunta :-) Mukavaa valmistautumista itsenäisyyspäivän vastaanottotilaisuuteen.

  6.12.2011
  paljanka
 36. woah ! Sauli are you trying give your readers a heart attack with such a gorgeous photo of your legs ! LOL ! wow but thank you ! I am English now living in Australia and it's very hot here, having come from the snow to the sun at christmas can be very confusing!!! , here people put plastic snowmen in their gardens ...and they melt ! Love you....thank you so much again, you are adored :)

  6.12.2011
  Joanne in Australia
 37. Täytyy vielä päivittää tuoreimmat uutiset. Lumiaura meni äsken talon ohi! Ensilumi tuli Etelä-Suomeen tänä yönä. Sulaako vai pysyykö jää nähtäväksi.

  6.12.2011
  Tiina
 38. Kauniit varpaat ;)

  6.12.2011
  Lilli
 39. Voi ihanaa kylläpäs meitä hemmotellaan näillä päivittäisillä postauksilla! ;) En tiedä onko tätä ehdotettu jo, mutta ajattelin nyt vielä kysäistä kuitenkin…elikkäs kun sieltä puolen maailmaa kuulee aina välillä ihan kohtuullisen erikoisia varotuksia/ohjeita erilaisissa tavaroissa ja laitteissa, kuten esimerkiksi ”älä laita eläimiä mikroaaltouuniin”, niin mikä on ollut hassuin varoitus/huomautus/ohje tai jokin vastaava johon olet törmännyt? Tatuoinneista tuolla vissiin olikin jo aikaisemmin jotain puhetta, ja täysin tatuointifriikkinä ihmisenä olis myös mun mielestä kiva kuulla niistä lisää. (: P.S. Näyttääpähän muuten tuo stadin yössä muodostuva lumipeite varsin eksoottiselta verrattuna tohon kuvan aurinkoiseen pooliin. :P

  6.12.2011
  lluvia
 40. Same here in Singapore 32degrees and we have fake snow and Christmas trees everywhere. Enjoy the change.

  6.12.2011
  jacqui
 41. oii kelpais toi lämpö mutta niiku sanoit tännekki vantaalle odotetaan lunta todella paljon (:!

  6.12.2011
  saulionparaas
 42. Hi Sauli, love your blog, I wait until it is properly translated. You have three nephews, don't they want trucks and cars for christmas, and sleds and skates. Puzzles and robots. I loved christmas when my family of four children were younger. They hung their stockings and were allowed to open them first, then we had breakfast, and then the gifts under the tree. then off to church. Even now that they are all married they still all hang a stocking. Christmas is a lovely time, especially if you are in love.

  6.12.2011
  Anne Marie
 43. sunnuntait saiskin aina olla pyhitetty vaan löhöilylle =) jos lohduttaa niin ei täälläkään mitkään jouluiset maisemat ole....nyt oli tullut yöllä lunta mut pakkasta ei oo kaheesti vielä ollut! hyvää itsenäisyyspäivää!=)

  6.12.2011
  nasu86
 44. Sexy Finnish legs :-)

  6.12.2011
  Tanya
 45. Hi Sauli Sunshine! :) Glad that LA sun is warming you up before you head to Finland! :) Ok, a few questions - Will you do another photo shoot while you're in Finland? The photos from the last one are gorgeous! You could, (and should!) model you know! Also, what were some of the biggest surprises you experienced when you came to the US? I'm really enjoying your website! It's so much fun seeing things through your eyes. :) Kiitos! xoxo

  6.12.2011
  Marion
 46. Today was 1 degree Fahrenheit here in Idaho! Can't say I blame you for having a 'do nothing' day! But it is starting to feel like Christmas around here. I lived in California most of my life and found the weather boring after a while-always 72 degrees and almost no difference between summer and winter. But Christmas is about loves and friends, not snow. Glad you have found both here in the US! And you DO get to go home for the holidays ;)

  6.12.2011
  Cameron
 47. Hyvää Itsenäisyyspäivää! http://www.youtube.com/watch?v=jguOneL-EKU Finlandia Hymni saa aina silmäpielet kostumaan.

  6.12.2011
  Anne
 48. Nyt on oikea meininki. Nykyihmisen pahin vika on ryntäillä päivästä toiseen jonnekin. Kannatan lämpimästi "pyjamapäiviä", jolloin ei tehdä mitään. Niistä saa eniten energiaa. Täällä Suomessa on kaunis aamu. Lunta on maassa ja puut kuurassa. Hyvää Itsenäisyyspäivää Sauli!

  6.12.2011
  Maarit
 49. Sauliii, Hyvää isenäisyyspäivää! Eipä taida olla ihan tavanomainen tapa viettää sitä :) Ottaen aurinkoa, no mikäs siinä. Meillä on täällä juhlapäivän kunniaks ihan kunnolla maassa lunta. Ekan kerran! Ja sekös sitten innosti naapurin pikkupoikia jo lähtemään pulkkamäkeen ja kolaamaan lunta tieltä. Mutta on sitä lunta odotettuki, joten empä voi moittia. (: Saanen vielä huomauttaa, että Suomessa on siis tällä hetkellä tiistaiaamu, että näyttäisit olevan melkein kaksi päivää jäljessä ;D Mukavaa sunnuntai päivää sinne aurinkoiseen Californiaan! <3

  6.12.2011
  Laura
 50. You are truly becoming a California Boy Sauli..I've lived here in Cali all my life and I've visited beautiful places, but I still want to live here! Im a total California Girl :)

  6.12.2011
  CC1
 51. Hyvää itsenäisyyspäivää! Ihme, että et ole täällä juhlistamassa sitä linnassa, kun olet kuitenkin melkoinen suomalaisuuden esiintuoja sielläpäin...:)

  6.12.2011
  J_Maria
 52. hih! varmasti huvittava näky nuo palmut jouluvalojen kanssa varsinkin niille joille joulu on sitä lunta ja pakkasta! :D

  6.12.2011
  ikkituuT
 53. Kelpaisi tuommoiset säät tännekkin! :D Mutta onneksi yöllä oli lunta tullut niin ei tarvitse vesisateessa kulkea. Hyvää itsenäisyyspäivää muuten sinne päin!

  6.12.2011
  marjo
 54. Ihana kalenteriluukku:) Hyvä joskus vaan relata ja heilutella varpaita :D Hyvää itsenäisyyspäivää ja juhlaa siellä lähetystössä <3

  6.12.2011
  Miia Vaan
 55. Hyvää Itsenäisyyspäivää Sauli sinne aurinkoiseen Kaliforniaan! Ja sunnuntait kannattaa aina pyhittää vaan mähöilylle ja mikäs sen parempaa kun on tuommoiset maisemat!

  6.12.2011
  lennu
 56. Kyllä on teillä päin mahtavat maisemat! Tänne on tullut yön ja aamun aikana lunta, niin ehkä se joulun fiilis tästä pikkuhiljaa alkaa tulemaan..saattaa kyllä olla että nuo lumet kerkee sulamaan vielä montakin kertaa.. Voi että kun olitte suloisia sä ja Riff! <3 Ja hyvää itsenäisyyspäivää Sauli!! :) Much Love!

  6.12.2011
  Glitter
 57. Ei täälläkään vaan paljon lunta ole. Ei ollenkaan vielä eilen. Nyt on vähän jotain loskaa siellä täällä. Eilen satoikin jotain räntää ja se oli tosi synkeää, mietinkin, että pitää sanoa sulle, että harkitsehan vielä, ei tänne räntäsateeseen ja pimeään kannata tulla sieltä auringosta! :D No, ehkä sitten olisi jo luntakin, kun tulet, toivotaan niin! Toivottavasti laiskottelit kunnolla koko päivän! Ja hauskaa itsenäisyyspäivää sinnekin!

  6.12.2011
  Kirsi
 58. Happy Independence Day Sauli ! Please let us know if you are doing anything special there, I love reading your blog each day, I am already addicted to it and you ! Keep up the writing as you have a natural talent and charm for it ...Love you !

  6.12.2011
  Linda
 59. Sauli, hyvää Itsenäisyyspäivää! Oletko jo tutustuttanut Adamin Finlandia hymniin? Koko Suomi olisi rähmällään, jos hän upealla äänelläään laulaisi sen. Siihen on valmiina englanninkieliset sanatkin.

  6.12.2011
  Lilli
 60. Nooh, täällä Hyvinkäällä sitä lunta tuli yön aikana !! Ei nyt niin paljoa että jalat uppois mut maa on saanut ainakin hienon valkoisen peitteen ::)

  6.12.2011
  Sara
 61. Hyvää itsenäisyyspäivää Sauli sinne palmujen alle! Tänne oli tullut yöllä lunta, mutta kovin on kostean näköistä. No lumiukkoja tuosta sais aika mukavasti kasattua. Täällä itsenäisyyspäivän vietto alkoi meikäläisellä katsomalla ja kuuntelemalla Teemalta Suomi-poppia eli klo 10-16 tulee Sir Elwoodin, Elonkerjuun, Popedan, CMX:n, Egotripin ja PMMP:n konserttitaltiointeja. Ja illalla sitten ainakin pätkä Línnan juhlia. Mutta siellä on tällä hetkellä vasta aamuyö. Ihan outoa tämä aikaero. Pärjäilehän! :)

  6.12.2011
  Anitta
 62. Oikein letkeää ja mukavaa itsenäisyyspäivää sinne päin. En voi sanoa että kateeks kävis, mutta lunta olis kiva saada niin että ei tulis vettä heti perään ja sitten se sulais pois :( Eilen sitä tuli ja olis ihan jes! Mutta sitten se suli tietenkin heti pois. On se kiva kuulla aina uusia sanoja joita voi sitten käyttää ja ihmetyttää kavereita :D

  6.12.2011
  Tuddi
 63. Pyjamapäivät ovat ihan parhaita - vietti niitä sitten uima-altaalla palmujen katveessa sortseissa tai takkatulen ääressä huopaan kietoutuneena lumisadetta katsellen. Täällä Hämeessä tulee muuten lunta reippaaseen tahtiin. Puut ovat kauniita valkoisia filigraaneja, eikä ruohokaan enää pilkistele lumen alta. Pihapensaiden päälle on alkanut kasautua mukavia lumihuppuja, ja maisema on kirkastunut niin, että pimeä syksy on pian kaukainen muisto. Toivottavasti saavut lumiseen Suomeen - untuvatakki tai kaksi sellaista valmiiksi lentokentälle odottamaan! Tämänkertainen tekstisi on muuten terapeuttinen. Välillä täytyy hiljentää tahtia. Sinulla on takana aika kiivasvauhtinen alkutalvi, joten nauti ihanasta näkymästä ja anna mielen vaeltaa menneessä ja tulevassa. Hyvää itsenäisyyspäivää!

  6.12.2011
  Hilla
 64. Nice legs:-)

  6.12.2011
  yeah right
 65. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne toiselle puolelle maapalloa =) !!

  6.12.2011
  Titta
 66. Voi luoja Lilli miten upealta kuulostaa pelkkä ajatuskin!!!Adam ja Finlandia!!!<3 <3 <3 Siinä menisi taatusti kylmät väreet koko kropan läpi ja vedet kihoaisivat silmiin!!!Hyvää Itsenäisyyspäivää Sauli!!!Toivottavasti saamme nähdä upeita kuvia sinusta ja Adamista sieltä teidän Itseisyyspäivän juhlista!!Ai niiin!!Aivan mielettömän suloinen se kuva sinusta ja Riffistä!!<3 <3

  6.12.2011
  tinsu
 67. Hyvää Itsenäisyyspäivää Sauli ja onnea 10.000 :sta seuraajasta twitterissä !! ♥

  6.12.2011
  Stella
 68. Hyvää Itsenäisyyspäivää! Ohut lumikerros peittää maata ja tunnelmaa lisää Dave Lindolmin radiossa soiva "Pieni ja hento ote". Suomalaisuutta parhaimmillaan!

  6.12.2011
  fisu
 69. Pitää kyllä kompata täysin, että ei sitä joulufiilistä ole sitten yhtään ilman lunta ja kylmyyttä. Itse tämän vuoden Australiassa asuessani tunnen oloni ihan hulluksi, kun Melbourne täyttyy joululauluista ja itselläni on täysin kesäinen fiilis! Lisäksi täällä on on aikaisimmat laittaneet kuuset talon sisälle. Kyllä vähän ehkä ikävä tulee Suomeen, kun tuijottaa sysimustaa ja kiiltävää muovikuusta. Haha :) Miten aikaisin siellä tungetaan kuusi sisälle tai otetaan pois? :)

  6.12.2011
  rosaa
 70. sauli oot niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana <3 eli ootkos tulos jouluks suomee ? ;) <3

  6.12.2011
  GlambertAnnii
 71. Hyvää itsenäisyyspäivää Saulille ja kaikille blogin kommentoijille! Saulin kirjotusten lisäksi myös teidän kaikkien viestit on saaneet minut hymyilemään. Tää on hyvän tuulen blogi! ;)

  6.12.2011
  salmiakki
 72. Kiitos Annelle linkista Finlandia-hymniin. Silmat kostuvat itsellakin monen ulkomaan-vuoden jalkeen. Tahan vuodenaikaan iskee aina koti-ikava, on Kaliforniassa kuinka mukavaa tahansa :(

  6.12.2011
  Maria1
 73. Hyvää itsenäisyyspäivää Sauli. <3

  6.12.2011
  Päivi
 74. Nyt kyllä olen kade! :D Täällä kylmässä Suomessa sataa lunta! PS. Saisko noita kuvia vähän isompana? :)

  6.12.2011
  Atsi
 75. You are right: without snow and a frost, Christmas - not Christmas... Even in Moscow till now snow aren't present.. :(

  6.12.2011
  DaeshMolodejj
 76. sinua onnellinen kanssa Aatami ?

  6.12.2011
  AngelinaGlambert
 77. Heippa Sauli! Olen lukenut kirjoituksiasi aivan alusta alkaen ja uskaltauduin nyt kirjoittamaan. Lähinnä minua kiinnostaa tuo eläminen ja työskentely siellä, osaatko ottaa kantaa siihen? Eihän sinne noin vain voi jäädä. Onko siellä kallista asua? ja se työnteko on melko hommaa... Kiva kuitenkin lukea juttuja, vaikka hieman kateellinen olen ;) Mukavat viikonloput :)

  9.12.2011
  Tine
 78. Wow, that's a really clever way of thnkiing about it!

  10.12.2011
  Wilhelmina
 79. Nice post man, wish I could write like you :).

  19.12.2011
  muay thai blog
 80. I'm often to running a blog and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and preserve checking for new information.

  3.2.2012
  Brent Diaz
 81. A pity, but I debate with this upload. I do take pleasure in your personal blogging site still and may keep moving right back for news.

  9.2.2012
  Conrad Yarmitsky
 82. Can I simply say what a relief to find somebody who really knows what theyre talking about on the internet. You positively know how to carry a difficulty to light and make it important. Extra individuals must learn this and understand this aspect of the story. I cant imagine youre not more common since you undoubtedly have the gift.

  5.3.2012
  Ray