Aurinko! :)

SAULI_23C_291211

Nyt on joulut vietetty ja minä olen takaisin kotona Hollywoodissa! 🙂 Aikaero on jälleen tasattu ja olen taas Kalifornian rytmissä. Täytyy kyllä myöntää että siitä Suomen vesisateesta oli ihana tulla takaisin auringon lämpöön. Täällä kumminkin eletään joulukuuta ja asteita mittarissa on 26°C. Ei paha!! 🙂 Tänään jopa onnistuin kärventämään auringossa olkapäät. huh!! Se on kyllä käsittämätöntä miten paljon aurinko vaikuttaa meihin ihmisiin. Tuntuu että minulla on jälleen niin paljon enemmän energiaa tänne tulon jälkeen. Suomea, kavereita ja perhettä jäi kova ikävä, mutta kyllä oli niiiiin ihana tulla takaisin kotiin. Minulla on vahva tunne siitä että tänne minä kuulun asumaan. 🙂

Nyt on siis mennyt ihan nämä kolme päivää levätessä aikaerojen takia. Tänään itseasiassa poistuin ensimmäistä kertaa kämpiltä ulos. Kävin kaupungilla syömässä ja katsomassa uusimman Sherlock Holmes elokuvan. Se oli ihan sairaan hyvä!!! 🙂 Tykkäsin siitä ykkösestä todella paljon, mutta tämä kakkonen oli vieläkin parempi. Kannattaa käydä katsomassa!! Eiköhän se pyöri jo Suomessakin teattereissa?? Leffan jälkeen ajoin parkkihallin katolle ihailemaan kaupunkia ja auringonlaskua.

Nyt sitten vaan odottelemaan uutta vuotta ja täytyy toivoa vieläkin parempaa ensi vuotta. Minulla ei ole vielä mitään uuden vuoden suunitelmia, mutta eihän siihen tarvita muuta kuin paras mahdollinen seura. 🙂

xoxo

/S

Kommentit

 1. Onnellista ja aurinkoista uutta vuotta Sauli! Täällä sataa jälleen... ylläri! Mutta vuoden vaihteen jälkeen pitäisi alkaa vihdoin kylmenemään. Sitä odotellessa! Oli kiva kuulla teidän joulusta IS:n blogissa. Samalla kaavalla se jouluaatto taitaa mennä suurimmassa osassa suomalaisia koteja. Ihana perinne. <3

  29.12.2011
  Mirkku
 2. It's always good to be happy to "be home". Happy New Year Sauli! May 2012 be another year filled with love and new adventures. xoxo

  29.12.2011
  Susan
 3. <3 nyt ei irtoo muuta. :D

  29.12.2011
  viuhti
 4. Awww.. glad you're HOME! Have a wonderful New Years Eve!

  29.12.2011
  chica63
 5. Hi, Sauli... Tervetuloa kotiin, Sauli! Kiva lukea, että sanot "tuli kotiin" ... Los Angeles tuntuu hieman enemmän kuin kotona, nyt? Olen iloinen kuullessani, että aikaerorasitus on poissa! Ciao, Bren xox

  29.12.2011
  Bren
 6. thank you so much Sauli for the beautiful words and photo you are stunning and so sweet so glad you are ' home ' and happy i love you and Adam forever

  29.12.2011
  Beth
 7. A handsome picture of u, lovely sauli!

  29.12.2011
  Vera
 8. We missed you. I'm glad you're home and the sun is shining.

  29.12.2011
  Patsy
 9. I am sure you are missing your family, and they are missing you! So many emotions, but you also have to follow your heart. Hopefully your family may be able to make the trip to see where your happiness now lies. Wishing you a wonderful New Year, as you continue to create a personal path on this new journey and adventure. May you find happiness, through your goals and work, along with your dreams. And how many times did you take a sauna at home (Finland)? Or do you now call LA home? Do you already miss a sauna? You may have a dream to install a sauna in LA!!

  29.12.2011
  Stamps
 10. Ihana kuva, sulla on kiva tukka! Ajoitkohan itse, vai joku muu? ;) Uskaltaako siellä ajaa autolla ollenkaan? Itse en varmasti ajaisi. Huippua uutta vuotta hyvässä seurassa ja kiitos leffasuosituksesta!

  29.12.2011
  Kirsi
 11. Voi Sauli minkä teit... ♥ Taotaolta ei nyt irtoa yhtään järkevää kommenttia - niin ihanasti kirjoitat että sanoja ei nyt löydy. Välität tekstissäsi myös sen Kalifornian auringon tänne räntäsateiseen Suomen aamuun - vaikka toisaalta, siinä taitaa sittenkin hehkua vielä enemmän sun oma sisäinen aurinko ja lämpö :) Kiitos blogista, leffavinkistä, koko tästä vuodesta, siitä että olet juuri sellainen kuin olet. Kaikkea ihanaa ja kaunista sulle myös ensi vuodelle! Toivottaa Taotao

  29.12.2011
  Taotao
 12. Hei Sauli! Kuulostaa ihanalta tuo lämpö ja aurinko. Täällä kun on raivonnut parina päivänä myrsky (olet luultavasti tästä tietoinen) ja torstaillekin sitä on taas luvassa. Tänä syksynä jos koska olen kaivannut Suomesta muualle vaikka olen joskus nuorempana vannonut, että en lähde Suomesta koskaan pois. Ihanaa, jos sinun on mahdollista asettua paikkaan, jossa selvästi viihdyt. Kyllähän se valo ja aurinko merkkaa paljon; en tiedä auttaisiko se kirkasvalolamppu (josta Katrikin tutkassa puhui). Onpa sinusta taas hyvä kuva. OIkein Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja kumppanillesi sinne aurinkoon! Pidä lippu korkealla! Niinhän se on, että ympäristöstä viis, kun on hyvässä seurassa, niin viihtyy. Jahas, vilkaisin ikkunasta ja huomasin, että yön aikana on tullut kymmenkunta senttiä märkää lunta eli on lähdettävä tarpomaan kaupungille pitkästä aikaa talviseen maisemaan (asteita on kuitenkin vain 2 plussaa). Että, jatka sinä vaan auringon ottoa, meikä lähtee kastelemaan jalkansa. :)

  29.12.2011
  Anitta
 13. Moi! Tuli tosi hieno fiilis sun jutusta, ihanaa et kaikki on ok, ja jos nyt toisen puolesta voi sanoa, mäkin uskon et oot kotona.Pitäkää huolta toisistanne, nii ja voiks parempaa seuraa ollakaan ku sulla. Kaikkee hyvää ens vuodelle , kaikki toiveet toteutuu kuhan vaan uskoo.

  29.12.2011
  tuula
 14. Hetki, nyt menee tovi, että toivun kateudesta ;)

  29.12.2011
  TiiHe
 15. Ihana kuulla, että siellä on hyvä olla. Tämä suomen "talvi" on ollut niin angea. Toisaalta hyvä, että Adam näki tällaisen Suomen. Hän ymmärtää ehkä miksi täällä ollaan välillä vähän synkkämielisiä.

  29.12.2011
  maaret
 16. * ankea ;)

  29.12.2011
  maaret
 17. Kiitos aivan ihanasta blogista.. Tuot siten päivänpaistetta tänne pimeään Suomeen <3 Olet niin valovoimainen ja jalat maassa oleva tyyppi.. Toivottavasti pysyt sellaisena jatkossakin ..Mahtavaa että tunnet kotisi olevan siellä Adamin luona. :) Olet ihana Sauli LOVE4EVER

  29.12.2011
  Jamelie
 18. Tervetuloa kotiin. On hienoa etta LA tuntuu sinusta silta, vaikka ainahan sinne Suomeen on ikava, ja siella kaukana asuvia laheisia. Onko muita elokuvia suunnitelmissa? Nyt on paljon isoja / hyvia (ei aina sama asia) leffoja teattereissa. Girl with the Dragon Tattoo on nahty ja se oli ihan ok. Omalla listallani ovat tuon Sherlockin lisaksi viela Mission Impossible, George Clooneyn The Descendants, My Week with Marilyn seka Tinker Tailor Soldier Spy. Valokuvassa on kaunis valo, etka sinakaan nayta siina hassummalta!

  29.12.2011
  Maria1
 19. Taas kerran sun laittamassa kuvassa on ihan huikeat maisemat. Oispa itekkii tuolla.. SAULI, mulla ois sulle nyt tosi tärkeä kysymys ja TOIVON KOKO SYDÄMESTÄNI ETTÄ VOISIT VASTATA.

  29.12.2011
  Glitter
 20. Voi Sauli. Tykkään tosta sun kuvasta katolla ihan kybällä!!! Niin, kodin tietää siitä, missä on paras olla. Sulla se on siellä, niin on hyvä. Suomen perhe on aina lennon päässä ja kaverit. Mutta koti maadottaa ja siellä on oma itsensä. Kiitos taas ja xoxo <3

  29.12.2011
  Rita
 21. Sun uusi kampaus! Wau Wau Wau. Jo vähänkin tukkaa otsalla ja sivuilla tekee susta käsittämättömän hyvän näköisen! Jatka samalla linjalla! Wau!

  29.12.2011
  Lilli
 22. Voi sentään...kuulostaa romanttiselta katsella auringonlaskua Losissa...hyvässä seurassa tietenkin. :) Tuli tässä mieleeni, että joko olet uskaltautunut ajamaan autoa siellä? Kelpaako suomalainen ajokortti vai joutuisitko autokouluun, jos haluaisit cruisailla sielläpäin? Auto olisi varmasti kätevä, mutta hyvin olet tainnut pärjäillä jalkaisinkin. ;) Hyvää uutta vuotta sinulle ja seuralaisellesi! :D

  29.12.2011
  Tikru
 23. Mun on pakko sanoa että sun hiukset on iha älyttömän ihanat tossa kuvassa!!! :)

  29.12.2011
  Broken
 24. aaaa, mä niin kaipaan aurinkoa.. Tänään justiisnsa valitin kaverille, että onko se aurinko hylännyt medät ja lähtenyt karkuun, vai mitä!? Lumikin jo ylipäänsä piristäisi tunnelmaa... Huoh...;D

  29.12.2011
  Näin tänään
 25. Vihreänä kateudesta, tollanen lämpötila passais mullekkin mainiosti... mutta vähän pitää näpäyttää, meillä oulussa sataa LUNTA ;) Onnellista tulevaa vuotta Sauli! :)

  29.12.2011
  maria
 26. Kiitos Sauli! On ollut niin hiljaiseloa, että ihan ikävä tuli! Mukava kuulla, että rytmiin päästy ja elämä hymyilee aurinkoisesti! Joko eka satsi lihapullia tehty, vai vasta uudenvuoden kemuihin? ;) xoxo p.s Olipas taas veistoksellinen kuva!

  29.12.2011
  N.Sleepwalker
 27. Oohan varovainen sen auringon kanssa, ettet polta itseäsi. Sitä kun siellä riittää joka päivälle niin ei tartte yliannostella :)

  29.12.2011
  Tintti
 28. God, Sauli, you are so beautiful...Welcome back home! It's really nice to hear you call California home, they say "home is where the heart is". So true. :)

  29.12.2011
  Shimayo
 29. Ihana kuulla että olet kotiutunut hyvin Losiin. Se on kuitenkin kaikin puolin niin erilainen paikka kuin suomi, tai niin voisin ainakin kuvitella, enhän ole siellä asuinseuduillasi käynyt :) Olen tässä odotellut että pääsisin sen uuden Sherlock Holmes-leffan katsomaan. Toki se pyörii jo täällä suomessakin, mutta täältä takapajulasta on parinsadan kilsan matka lähimpään sellaiseen leffateatteriin missä sitä tällä hetkellä näytetään... Mut kiva kuulla, että se todellakin kannattaa katsoa :) Ja samaa mieltä olen kuin osa tuossa edelläkin, sun hiukset näyttää hyvältä <3

  29.12.2011
  nenja
 30. Kiitos Sauli! <3 Olipa taas ihana blogi. Oot tosi taitava välittämään tunnelmia ja erityisen fiksu valitsemaan oikeat sanat oikeaan hetkeen. Täytyy vain ihailla miten hienosti selviät uusista erilaisista tilanteista ja kuinka vaikutat niin aidolta aina, vaikka ympärillä olisi kuinka luonnoton härdelli tahansa. Tästäkin kirjoituksesta tuli tosi hyvä mieli, kun kirjoitat kauniisti arjen hetkistä ja ajatuksista. Toivon sulle kaikkea hyvää uudelle vuodelle! :)

  29.12.2011
  kuu
 31. Sanattomaksi vetää! Itsekin sydämeni ääntä kuunnelleena pystyn jotenkin samaistumaan tilanteeseesi älyttömän hyvin. Mikään ympäristön paine tai taustalta tulevat häiriötekijät eivät hiljennä sydämen ääntä. Ja kun sitä kuuntelee ja seuraa, ei voi mennä kuin oikeaan suuntaan. Kaikki mitä vastaan tulee, on tarkoitettu ja oppimaan me tänne on tultu. Paljon rakkautta sinun ja rakkaidesi elämään!

  29.12.2011
  Neanna
 32. Voi Sauli, koti on siellä missä sydän on. Täällä nolife-kotiäiti taas ihan liekeissä. Kiitos ja have fun.

  29.12.2011
  Mami
 33. Mä ja moni muu on sanonut tän jo varmaan miljoona kertaa, mutta sä kirjoitat aivan ihanasti. Sun kirjotuksista välittyy mieletön onnellisuus, hyvän olon tunne, tyytyväisyys, rakkaus ja aurinko. Niitä lukiessa tulee itsellekin sellainen lämmin ja ihana olo ja hymy nousee huulille ihan huomaamatta. Ja muuten, ihanat hiukset sulla tossa kuvassa!!

  29.12.2011
  Ansku
 34. ah, unohtui sanoa, että tuo kuva sinusta on aivan UPEA!!! :) Siinä on ns. syvyyttä! (outo ilmaisu, onko tu edes suomea? ;)

  29.12.2011
  Neanna
 35. This is great blog, I feel how are u happy and it makes me smile and all squishy :) Enjoy sun and your home! Enjoy NYE and have fun! xoxo

  29.12.2011
  wandinka
 36. Hello Sunshine!! It's wonderful that you're back in Hollywood and once again basking under the California sun! :) ~So good to hear that you finally got your internal clock adjusted to the right time. ;) ~There's really no place like home. It truly is an awesome feeling knowing that you are "home" indeed. ;) ♥ ~So you like Sherlock Holmes. I think Robert Downey Jr. is the perfect actor for the character. :) I liked the first one too, but haven't seen the new one. Thanks for the movie tip and recommendation! :D ~That’s a very beautiful picture of you looking at the sunset and the city atop the parking garage. :) Love the new hairstyle!! It’s so gorgeous! ♥ ~Great blog as usual! As always, I love ya! ~Love Wins ♥ Love is Forever~ xoxo

  29.12.2011
  Rochelle
 37. Voi elämä mäkin haluan sinne lämpimään!! Täällä Suomessa näyttää EDELLEEN siltä, että olisi kevät, eikä talvi. Mutta pakkasia on luvattu Etelä-Suomeen seuraavalla viikolla ja toivottavasti niitä tuleekin! Pakko vielä sanoa, että sä ja Adam ootte _täydellisen_ suloisia yhdessä, että sellasta jooo :D No pidä nyt hauskaa!

  29.12.2011
  cupcakediet
 38. Haluaisin kysyä kumpi teistä on iskä ja kumpi äiskä?

  29.12.2011
  Kartsa
 39. Sauli sä olet aivan yli ihana!!! Ja tuo kuva on upee, tykkään noista hiuksista kovasti! :)

  29.12.2011
  emma
 40. Harmillista, että Suomen kelit olivat visiittisi aikana kaikkea muuta kuin myönteisessä mielessä vaikuttavat! Kovasti toivoisin itsekin tänne hieman lunta ja pikkupakkasta, joka muuttaa koko tunnelman satumaiseksi, mutta ei! Täällä sataa vettä ja tuulee... En yhtään ihmettele, että oli kiva palata kotiin. Onnellista uutta vuotta!

  29.12.2011
  Juuh
 41. Kuullostaa ihan mahtavalta päivältä! : ) Kesäsin mä en pala ikinä! en sitten ikinä, vaikka oon koko päivän auringossa! :D ^^ Oi, mäki haluaisin niin kovin nähdä niitä auringon laskuja siellä päässä! : ) Mutta ihana kuulla, että siellä menee kaikki hyvin! : ) Seuraavaa blogia odotellessa! ♥ :*

  29.12.2011
  Kaisa
 42. Ihana postaus, hyvä kuulla että olet _kotona_! <3 Kävin myös kattomassa Sherlockin ja tykkäsin siitä :) Mielettömän hieno uus tukka tuossa kuvassa!

  29.12.2011
  nina h.
 43. Toi kuva on aivan upea! Ja tykkään sun hiuksista siinä :) Mä itse olen sen verran outo ihminen että tykkään pilvisistä ja sateisista päivistä, elämä LA:ssa voisikin varmaan olla mulle hankalaa. Pitäisi varmaan käydä katsomassa toi Sherlock Holmes, vaikka itse protestoinkin leffoissa yleensäkin liiallista Hollywoodistustumista vastaan, eihän siitä alkuperäisestä Holmesista ole mitään jäljellä noissa leffoissa. Vaan kaipa se on ohjaajan omaa tulkintaa;)

  29.12.2011
  Hennu
 44. Kävin myös katsomassa Sherlock Holmesin ja se oli älyttömän hyvä, parempi kuin se ensimmäinen! Näyttelijöiden kemiat toimii yksiin niin hyvin ja ohjaus oli todella mukaansa tempaava! Suosittelen minäkin! :) Viime yönä sataa tuprutti lunta...siitä ei ollut jälkeäkään nyt aamulla...suli taas pois :( että kelpais kyllä tuo +26 Hyvää uutta vuotta 2012 sinne! Itse vietän kyseisen juhlan hyvien ystävien kanssa ruokaillen, parhaassa mahdollisessa seurasssa ;)

  29.12.2011
  riia
 45. Yay! I'm glad you had a good trip and visit with your loved ones, and that you're home too. :D It sounds nice and warm and beautiful there. (We could use some sun here, I must say. :)

  29.12.2011
  Kaavya
 46. Ihanaa Uutta Vuotta Sauli sinne ja todella hienoa kuulla, että olet löytänyt kotisi, koti on siellä missä sydänkin<3. Sinulle ja Adamille kaikkea hyvää ja paljon rakkautta ja rikkautta.

  29.12.2011
  AnneN.
 47. Google translation only goes so far...luckily Sauli & his partner's fans quickly translate with correct nuances and the results are posted here: http://www.adamtopia.com/index.cgi?action=display&board=sauli&thread=586&page=2#143649 Case in point: the last sentence. Google translation: I do not have anything yet formulated a plan of the new year, but you need to change as the best club. Fan translation: I don’t have any specific plans for New Year yet, but really you don’t need anything else for it than the best possible company. :)

  29.12.2011
  SCmtnbert
 48. Mä haluan sun hiukset!! :DD äää niin hienot! nii ja oot ihana ja kiitti leffasuosituksesta, pitää heti tarkistaa pyöriikö se jo täälläkin :)

  29.12.2011
  Sumu
 49. hienoa kuulla että viihdyt siellä Losissa noin hyvin.. ja että sinulla on siellä koti mihin palata :) <3 toivottavasti vietät oikein mukavan uuden vuoden ja kerrot sitten miten juhlinnat sujuivat!

  29.12.2011
  jonna
 50. Sauli, kannattaa muuten mennä katsomaan Mission Impossible 4 kun siinä on Samuli Edelmanilla melko iso rooli ;) (ensi-ilta on Suomessa ainakin 3.2.2012)

  29.12.2011
  jonna
 51. Kiitos taas ihanasta blogista! Vaikka itse juuri marraskuussa Losissa olinkin, kyllä sinne on ikävä, kun katselee noita maisemia ja lukee juttujasi auringosta ja lämmöstä! Täällä Helsingissä sen kuin sataa vettä... Ihanaa, että olet löytänyt paikan, joka tuntuu aidosti kodilta. Silloin on hyvä olla ja elää! Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  29.12.2011
  Mia
 52. Jonna totta! Mission impossible on menestynyt hyvin USA:ssa vaikka joululomaviikkoa pidetään haasteellisena aikana ja Samuli Edelmanin suoritusta on ainakin Suomessa kehuttu, että hyvin on ottanut pahiksen roolin haltuunsa.

  29.12.2011
  Just me
 53. mäki halun sinne su kaa :( mut piä hauskaa sauli <3 ja meillä on jo ikävä suaki ;(

  29.12.2011
  GlambertAnnii
 54. Yay! New Blog! You know what would be cool? Maybe if you blog your first experience of being on the set of a video shoot. A lot a great stuff coming up, would love to know what it's like to see it from your point of view.

  29.12.2011
  Squirrely
 55. Kiitos, Sauli, blogitekstistä ♥ Toit taas auringon tähän sateiseen ja synkkään joulukuun päivään. Toivon Sinulle ja paremmalle puoliskollesi loistavaa alkavaa vuotta sekä kaikkea hyvää elämäänne - olette sen ansainneet sillä jaatte niin paljon iloa ympärillenne. Ihana oli myös kuulla, että olet saapunut kotiin ja kyllä varmasti on, että sinut on luotu sinne asumaan. Kotihan on siellä, missä on sydänkin. Koti-Suomen läheisesi onneksi ovat lentomatkan päässä, joten onneksi live-tapaamisia voi järjestää kummallekin mantereelle. Upea auringonlaskukuva on kirjoituksesi liitteenä, kiitos siitä!

  29.12.2011
  paljanka
 56. No eihän tätä Suomen keliä kestä kukaan! Ilmoittautukoon heti se, joka pitää tällaisesta sateesta, viimasta ja pimeydestä. Ei taida kovin montaa kättä nousta pystyyn... ;) Hienolta näyttää juu uusi kampauksesi. Saisiko siitä lisäkuvia? :)

  29.12.2011
  Pilvipouta
 57. Kartsalta kysyisin: Miksi haluaisit kysyä tuollaista? Miksi se sinua kiinnostaa? Ei ole ihan fiksuimmasta päästä tuo kysymyksesi, mutta kuvastaapa sinua ilmeisesti...

  29.12.2011
  Anitta
 58. Recommend you listen to Adam's "Starlight". That song and BTIKM have particular meaning to your relationship. BTIKM has special meaning for all who are in love - it will be a big hit. "Soaked" even has a little more relevance now - ha ha "it's not the worst crime". Your pics by Cherry are outstanding and also love the latest taken on the top of the garage. You are a special person who adds sunshine to those who know you. Hope you survive all this nonsense that would keep most people unbalanced. Love you - listen to "Starlight" for the hidden meaning. All of A's songs have special meaning.

  29.12.2011
  Shirlee
 59. Kiitos tästä :D Täällä Suomessa kun eletään hirmumyrskyjä ja muita kamalia aikoja niin tulee tosiaan sellainen olo, että pitäisi lähteä jonnekin lämpimään ettei masennu ihan kokonaan... onneksi sinun blogisi kuitenkin tuovat paljon piristystä tähän elämään <3 ps. aloin melkein huolestua kun sinusta ei kuulunut moneen päivään mitään :D hyvä, että kaikki on kunnossa.

  29.12.2011
  Janika
 60. Kiitos taas aurinkoisesta blogista. :) Olet niin suloinen! Sun hiukset näytää hyvältä tuossa kuvassa. Sulle sopisi tuollainen lyhyehkö sivuilta ja takaa (irokeesi pois) ja pitkä päältä. Siis tämä oli vain ehdotus, kun niitä jossain blogissa pyytelit. :)

  29.12.2011
  Liisa
 61. I'm so happy that you got to spend time with family and friends over the Holidays. I also understand how you feel about returning home. I visited family over Christmas too and arrived back home last night. As much as I love my family and enjoyed my time with them, it felt sooo good to be back in my own space. Love and best wishes for a very Happy New Year.

  29.12.2011
  ALfann
 62. Yay Sauli!!Oi miten kauniisti kirjoitit!!!Se on niin totta että missä sydän siellä koti kuten Mami sanoi!!Ja aivan IHANAT nuo sinut uudet hiukset!!!Niin ja komeat näkyy näkymät olevan sinun taustalla!!Hyvään aikaan te täältä lähditte!Myrsky on mylvinyt ja uutta kuulemma pukkaa!!Huoh!!Onneksi sinä"lähetät"meille blogeissasi aina vähän aurinkoa!!Ihanaa että olet kotiutunut sinne sieluasi ja sydäntäsi myöten!!Lav juuu Sunshine!!!

  29.12.2011
  tinsu
 63. Sauli, I am so glad you love it here and feel it is the place for you. Not only because Adam needs and loves you, but because you are a terrific person. You are just what LA needs.

  29.12.2011
  irish1139
 64. I can't stop awwww....... after reading this blog & you look so GORGEOUS in the above picture (when don't you ever?) *__* . Happy to know that LA is now HOME :DDD

  29.12.2011
  Gloria Sweet-love
 65. Olen todella iloinen puolestasi! Tämä kirjoitus on niin aito ja koskettava, kyyneleet nousivat silmiin lukiessa, siis ilon ja herkistymisen kyyneleet <3 Huikeaa että olet löytänyt rakkaan paikan ja rakkaan ihmisen. Sydämestäni toivon kaikkea hyvää sinulle. Ja kuva on UPEA! LA näyttää aika 'vihreältä' , hauskaa että on puita ja kasvillisuutta.

  29.12.2011
  Miia Vaan
 66. Kiva kuulla että LA tuntuu kodilta :) Kuva on tosi hieno ja hiukset kanssa:) Täytyis varmaan kanssa mennä katsomaan toi Sherlock leffa. Hyvää Uutta Vuotta näin etukäteen sulle!

  29.12.2011
  lennu
 67. I plan to spend my new years eve watching 'The Big Bang Theory' marathon on tv, that show cracks me up and I just don't care to deal with drunks and overpriced places. Have a safe time wherever you are.

  29.12.2011
  gael
 68. Yay! Kiva, että oot onnellinen sielä ;) Ihana kuva tossa lopussa<3 Adamille terkkuja! Love you!

  29.12.2011
  Jaana
 69. Haha, itekkö ajoit? :D Jos on suomen ajokortti saako sen luvalla ajaa siellä vai pitäiskö ajaa joku jenkki-kortti? Milloin oot viimeks autoa ajanut (jos nyt ei lasketa tätä katolle ajoa, haha)?

  29.12.2011
  Johanna
 70. Kuvastasi huokuu mahtava sisäinen rauha ja luottamus tulevaan; elämä kantaa. Ja uudet hiukset ovat tosi hienot! Uudelle vuodellesi toivon rakkautta, uusia oivalluksia, kiinnostavia kohtaamisia ja ihania yllätyksiä!

  29.12.2011
  fisu
 71. Äänestin ensimmäisen, yhden ja viimeisen kerran sinua Sauli kun olit BB:ssä, kaikki kaudet olen katsonut, mutta kerran vain äänestänyt. Olet oikeasti hyvyyttä hehkuva ihminen.. on ihanaa että sinulla on nämä omat sivut ja voin seurata elämääsi, joka on unelmaa. Olen niin onnellinen puolestasi! Oikiasti, tarkotan jokasta sanaa ihan koko sytämmestä :)

  29.12.2011
  Riitu
 72. Jaa, mun kokonainen viesti eli jatko aiemmin lähettämääni viestiin ei suostu tulemaan tänne, enkä siis voi kysyä sitä kysymystä..no ei voi mitään, vaikka se olikin tärkeä.. :/ Hauskaa uutta vuotta teille päin!!

  29.12.2011
  Glitter
 73. Tiedän tuon ihanan tunteen, kun pääsee edes vähäksi aikaa karkuun Suomen kamalaa talvisäätä. Älä polta itseäsi auringossa ja onnellista uutta vuotta! ;)

  29.12.2011
  milla
 74. Hyvää uuttavuotta sinnekkin! Tekis kyllä itekkin mieli johonki aurinkoon lähtee kun täällä Ranskassa niin kauheen kylmä, vaikkakin ihan hyvä sää muuten. En oo kyllä ite Losissa koskaan käyny mut varsinki nyt ku on sulta Tutkien ja sun blogin kautta saanu losin elämästä kuulla niin haluisin itekkin kovasti sinne tulla! Ootteko tekemässä Katrin kanssa uutta Tutkaa skypen välityksellä ennen uuttavuotta tai ainakin uuden vuoden jälkeen? :)

  29.12.2011
  Essi
 75. Asuin SF:ssa vuoden. Kun menin sinne, niin ei ollut mitään ongelmia jetlagin kanssa. Auta armias, kun palasin takasin Eurooppaan, niin minulta meni valehtelematta 14 päivää, että pääsin edes jonkinmoiseen rytmiin elämäni kanssa. Ja tottakait aurinko auttaa asiaan. Täällä on ollut niin painostava marras-joulukuu, kun on niin pimeätä ilman lunta. Ajattelin, että kuinka te oikein kestätte tän kaiken. No nyt on kaikki hyvin ja toivotan sinulle, kultainen Sauli, ja siipallesi erittäin upeaa uutta vuotta. Siitä taitaakin tulla aika vaihderikas uuden albumin myötä. Halauksia teille :)

  29.12.2011
  Berlinda
 76. Oli sydäntä lämmittävää lukea että tunnet olevasi siellä kotonasi ja kuuluvasi sinne. Ja koti todellakin on siellä missä sydänkin. Olisi aivan ihanaa tietää tarkalleen miten teidän rakkaustarinanne sai alkunsa. Ymmärrän tietenkin että ne ovat yksityisasioita ja on ollut todella hyvä ettet ole niitä liiaksi paljastanut :) Olen miettinyt sitäkin jos ette olisi olleet yhtä aikaa silloin liikkeellä, olisitteko koskaan tavanneet!! Olen niin onnellinen teidän puolesta ja varsinkin juuri siitä että se olit SINÄ johon Adam rakastui! Kyllä tässä on täytynyt olla kohtalolla sormensa pelissä ;) Kuulostaa niin uskomattomalta tarinalta että huokaus miten ihanaa... <3 Olen vain niin yltiöpäinen romantikko ;) p.s. Hiukset ovat makeet

  29.12.2011
  Poola
 77. Voi voi, Suomen tulee sua ikävä :/ No joo, jos sä kerran oot onnellinen siellä niin ehkä se on ihan hyvä ;D Mitä lehteä L.A laiset muuten lukee? NYC on New York Times yms, mikä Losissa on? Hassu kysymys, mutta tuli tossa yht äkkiä vaan mieleen. ¨ Täälläkin uutta vuotta odotellaan jo innokkaasti ja se varmaan kuluu mukavasti raketteja katsellessa ja juustoja syödessä. Juustotarjoin on mun heikkokohta... Muista kertoa sitten omasta uudesta vuodestasi ja lupauksistasi ! :)

  29.12.2011
  Laura
 78. Ihanaa!!! <3

  29.12.2011
  Raksukka
 79. Kyllä sinä aina jollain ihme intuitiolla osaat kirjoittaa just oikein ja oikeista asioista! <3

  29.12.2011
  Emma
 80. Matkakuumehan tässä nousee, kun katsoo ilta-auringon kajoa kasvoillasi. :) Oli mukava taas lukea kuulumisiasi. Toivon sinulle vuodeksi 2012 lokoisia lötköttelyhetkiä omalla kotisohvalla, mielenkiintoisia uusia matkakohteita (Rooma?) ja innostavia muita projekteja. Olen niiiin nauttinut monista tekemistäsi hulvattomista videoista samoin kuin asiapitoisemmista BB-haastatteluista. Miellyttävän matala ja rauhallinen ääni yhdistettynä mukavaan huumoriin toimii. Toivottavasti joskus vielä jatkat Tutkien lisäksi jotain muutakin media-alan työtä. Sinusta löytyy ihanaa inhimillistä lämpöä. Tuntuu hassulta todeta näin, vaikka en ikinä ole tavannut sinua, mutta tällaisia tuntemuksia ovat tekstisi ja esiintymisesi minulle kuiskuttaneet. Ja koreaksi lopuksi: kattoterassikuva on kaunis ja hiukset ovat aivan ihanat.

  29.12.2011
  Hilla
 81. Sauli, olet makea makea henkilö, rakastan teidän blogeja, ja vaikka ne ovat lyhyitä, ne ovat täydellisiä. Mielestäni kuvaa sinua virittämään on yksi parhaista Olen nähnyt teistä, koska se näyttää kaapata henkeä teitä. Kiitos jakaa kanssamme. Toivon sinulle paljon onnellisuus elämässä ! <3

  29.12.2011
  Linda
 82. Kiitos taas Sauli Sunshine kun toit aurinkoa kirjoituksellasi tänne synkkään Suomeen. Ihana kuulla että kotisi on nyt siellä Adamin luona ja kuulostat hyvin onnelliselta. Pitäkää huolta rakkaudestanne ja toisistanne. Toivon sinulle ja puolisollesi paljon rakkautta ja kaikkea hyvää myös ensi vuodelle! Pus!

  29.12.2011
  Anneli
 83. Kiitos ihanasta kirjoituksesta! :) Oih, tahtoisin niin paljo Aurinkoon ja lämpöön. Tosi hieno kuva ja ihanat hiukset sulla siinä! Yay! Hauskaa uutta vuotta sinne teille molemmille! :)

  29.12.2011
  Iida
 84. Hyvää uuttavuotta sinne lämpöön! KUn sillion aamuöllä ilmeisesti lähditte kotiin niin minä bongasin sinut ja adamin lentokentälle tullessanne, kun itse tulin lomareissulta ganarialta =) teki kyllä väsyneeseen naamaan ison hymyn kun teidät näin ,kiitos siitä =)

  29.12.2011
  Titta
 85. SIKAMAGEET HIUKSET!!

  29.12.2011
  Henska
 86. Moi Sauli!!!! Nähdäänkö taas matkamessuilla??????? Teija

  30.12.2011
  teija niemela
 87. Kiva kuulla, että oot päässy turvallisesti takas sinne lämpöön. ♥ Oon niin kateellinen. Täällä Stadissa vaan sataa ja tuulee. Hyi! Iha masentaa ajatella, että täällä on kunnolla lämmintä vasta noin kuuden kuukauden päästä. ;(( Hyviä uusiavuosia teille sinne Hollywoodiin. :DD

  30.12.2011
  Miinasd
 88. Your blog never fails to make me smile. Thanks Sauli. Happy to hear you are feeling good and at home in LA. I wish you & Adam a very happy and special New Years Eve!! And by the way you look gorgeous! :)

  30.12.2011
  Anke
 89. haa, päätin, että saan lukea tän päivityksen vasta kun yks kouluhomma on tehty. Oli sitten valmis ennätysvauhdilla :) Löysin tän blogin vasta vähän aikaa sitten ja kiinni jäin. Hyvää uuttavuotta.

  30.12.2011
  maiku
 90. Kyllä se niin taitaa kieltämättä olla, että vaikka matkailu on yleensä mukavaa ja erityisesti läheisiä ja rakkaita ihmisiä on ihana nähdä, niin parasta reissussa on monesti kotiinpaluu. Makeimmin sitä kuitenkin nukkuu omassa sängyssään ja parhaiten rentoutuu kotisohvan nurkkaan käpertyneenä. Vieraassa paikassa ollessaan - oli se sitten kyläilypaikka tai hotelli - joutuu kuitenkin aina vähän tinkimään omista tavoistaan ja rutiineistaan, eikä voi ihan samalla tavalla vain olla niin kuin kotona. Suomen tämänhetkistä säätä ei kukaan voi varmasti väittää ikävöivänsä, jos vain pois pääsee. Kaikki on kyllä poikkeuksettoman yksimielisiä sitä, että tämän ankeammaksi talvisää ei juuri voi muuttua. Itse asiassa lomareissua johonkin lämpimään ei edes viitsi harkita, sillä takaisinpaluu tähän loskaan ja pimeään olisi vain kahta kurjempaa. Mutta onneksi on sauna - siellä sentään tarkenee :) Mutta eiköhän se nyt vielä joskus Suomessakin kesäksi muutu. Uuden vuoden vastaan ottaminen parhaassa mahdollisessa seurassa kuulostaa kyllä ihan hyvältä suunnitelmalta :) Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle - sekä sulle että sille parhaalle mahdolliselle seuralle <3

  30.12.2011
  SaraSmile
 91. Täällä on tullut vettä kuin aisaa, uuden vuoden vkonlopuksi luvattu muutaman asteen pakkasia. Ymmärrän niin tuon auringon, lämmön ja niiden tuoman energian!!! Ihanaa vuodenvaihdetta,koskaan ei voi tietää mitä tuleva on mutta vain itse voi omasta puolestaan vastata siitä että teemme kaikkemme ... ollaksemme onnellisia! Sitä, onnellisuutta Vuodelle 2012! :))))

  30.12.2011
  TuijaRmk
 92. Ihana ja suloinen kirjoitus sinulta Sauli! :) Koti on paras paikka maailmassa ja koti on nimenomaan siellä, missä se sydän eniten on ja missä se oma rakas on. <3 Upea tuo sinusta otettu kuva ja kaikki tuo aurinkoisuuskin; kyllä sitä odottaa kovasti kevättä ja kesää, niin saadaan tänne Suomeenkin sitten muutakin kuin vettä, myrskyä ja lunta. :D Tosi kivaa uuden vuoden juhlaa sinulle ja Adamille sekä Onnellista Uutta Vuotta 2012 teille kummallekin! :)

  30.12.2011
  Cerise
 93. Piti vielä palata kertomaan, että tulostin tuon kauniin kuvasi ja nyt se on täällä työhuoneeni seinällä ilonani!! Unohtuu ulkona viuhtova sade ja tuulikin sen myötä. Ei voi muuta sanoa, kuin voi että olet niin ihana <3<3<3

  30.12.2011
  Rita
 94. Mielenkiintoista lukea Saulin juttuja ja sitten kommentteja. Hyvää uutta vuotta Saulille, Adamille ja kaikille. Meripihka

  30.12.2011
  Leila Jumppanen
 95. Sauli, kiitos sun blogeistasi!!! Mukava lukea, että LA on sulle jo koti. Mä olen niitä ihmisiä jotka helposti haikailevat aina "jonnekin muualle". Ennen se tuppasi rasittamaan, nykyään ajattelen, että se on vaan mun tapa elää ja olla, sellainen peruskaihomieli :). Mutta siis pointti tuossa on se, että sun blogeja on aivan mahtava lukea just siksi, niitä lukiessa tulee just ihanasti vähän kaihomieli, matkakuume, pieni kurkistus toisen ihmisen elämään ja samalla kuitenkin kiitollisuus omasta elämästä. En tiedä miten sen saat teksteilläsi aikaiseksi mutta mahtavaa että saat, kiitos:)! Kaikkea hyvää uudelle vuodelle!!!

  30.12.2011
  HannaN
 96. Se leffa tosiaan on hyvä!

  30.12.2011
  A
 97. Mitä sie sauli teet työkses sielä amerikassa ? Kiitos ihanasta postauksesta taas kerran (: !

  30.12.2011
  V
 98. miten sä osaat siellä sitä Hollywoodissa sitä enkkua:)? onks vaikeeta noi kaikki haastattelut jne. vastaa pikasesti! NAUTI LÄMMÖSTÄ!

  31.12.2011
  lolleropollero
 99. KU haluaisin itse tulla tekemään uraa sinne amerikkaan että onkos mahdoton ajatus vaikken osaakkaan kaikkia sanoja enkusta mutta ääntää osaan:)

  31.12.2011
  lolleropollero
 100. Sanot etta tunnet kuuluvasi sinne Losiin; olet siis samoilla linjoilla Paulo Coelhon kanssa, joka laittoi juuri Facebookiin seuraavan paivityksen (mietelma hanen kirjastaan Alkemisti): ‎ 2012: Wherever your heart is, that is where you'll find your treasure. Ihanaa uutta vuotta teille!!

  31.12.2011
  Baby Blue
 101. As I site possessor I believe the content matter here is rattling excellent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

  4.2.2012
  Staubsauger Test
 102. Hey, that's powefurl. Thanks for the news.

  14.2.2012
  Kevrel
 103. What's up, a marvelous short article friend. Beneficial portion. In spite of this I will be experiencing difficulty while using the Rss. Incapable of be a part of the software. Actually does everyone else struggling with the exact same Rss issues? Virtually anyone this type of be of assistance kindly solution. Thank you so much.

  29.2.2012
  natural viagra alternatives
 104. Mhm, perfect layout :).

  7.3.2012
  Konto bankowe